Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı
Galatasaray bu maça savunmada çok büyük sıkıntılarla çıkacak,zira servet sakat,meira ve emre güngör kart cezalısı.Kala kala elde bir stoper kalıyor oda miadı dolmuş,uzun aralıklarla forma şansı bulabilen ve maç eksikliği had safhada olan emre aşık,yanında da büyük ihtimalle bu mevkiinin adamı olmayan,ortasahadan bozma mehmet topal olacak.
İnsanın iştahını kabartan bu zafiyeti Bülent hocada en iyi şekilde değelendirir ve oyun planını ona göre yapar diye ümit ediyorum.
Benim maç sonucu tahminim; gollü bir maç olacağı,ama kazananın sivasspor olacağı yönünde.3-2
|
semih kaya ve hakan balta( gerçi kanat oyuncusu olsada defansın ortasında oynama yeteneğine sahip ) varken mehmet topal riskine girmiyeceğini düşünüyorum skibbenin.takımın cidden önem verdiği bir maç maceralar peşinde koşmazlar.emre aşık konusunda haklsın ne yazıkki eski formundan uzak.inşallah sabri son zamnalardaki mucize oyununu sürdürür geçen maçta isabetli orta yaparak gol olmasını sağladı o an rüyadayım sandım
kendisi pes oynarken en sevdiğim futbolcu.çünkü hızlı,sert şut şansı var ,dribble özelliği var,defans özelliği var,çabuk,ayrıca kumanda bende olduğu için kendisinin aksine ne zaman şut atılır ne zaman pas verilir doğru ayarlıyorum verimi çok çok artıyor
.birisi de bir kablo bağlasa sabri'ye de hep beraber rahatlasak