Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/ Sivasspor-Galatasaray
Alt 18.01.2009, 20:25   #41
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/ Sivasspor-Galatasaray

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün akşam gs-Malatya maçından sonra Adnan Polat takımın düşük performansını futbolcuların aklının Sivas maçında olmasına bağladı. Ayrıca Skibbe de maç sonrası açıklamasında Malatya maçının Sivas maçı için iyi bir hazırlık maçı olduğunu söyledi. Yani varsa yoksa akıllarında Sivas maçı var. İşbu halde Sivassporumuza düşen çok çalışarak üsün motivasyon ve performansla gs'yi sahadan silmek ve şanına şan katmak, taraftarına bayram yaşatmaktır.

Geçen yıllardan ders çıkarmış bir Sivasspor'un kesinlikle gs'ye bu maçı vermeyeceğine inanıyorum. Manisa maçında ortaya konulan kötü futbolun nedeni de gs için şimdiden motive olmamızdır. Futbolcularımızın ve teknik heyetin aklında gs maçı var ve kendilerini bu maça sakladıkları için Manisa karşısında şov yapmadılar. Ben şovu gs karşısında izleyeceğimizden eminim.

Bütün futbolcularımızın canla başla gs'ye karşı mücadele edeceklerine eminim ancak Mehmet Yıldız'dan özel isteğim, asıl gayesi kendisini almak değil, kafasını karıştırmak ve Sivas'ın performansını yerle bir etmek olan gs'ye ve Adnan Polat'a karşı lütfen sen bir kişilik değil on kişilik oynayarak cevabını ver! Oyuna gelenleri tarih affetmez...
çok güzel yazmışsın seviyeli bir yorum olmuş teşekkür ediyorum bir galatasarylı olark gerçekten neden hala bu forumda olduğumu hatırlattı bana burda yanlız başıma olsam da beni belki sevmesenizde ben aranızda olduğum için çok mutluyum teşkkürler sivasspor.com
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.01.2009, 22:37   #42
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok pozisyon vermesinin sebebi galatasaraylı futbolcuların ilginç bir şekilde fark 2 ye çıkar çıkmaz her maçta performanslarının düşmesinden kaynaklanıyor
teoride mantıklı fakat ardanın ve lincolnun son zamanlardaki yüksek formu bunun zorlaşmasında en büyük etken olacaktır.
bu şekilde çıkmıyacağını düşünüoyrum fikrimce diziliş şu şekilde olcaktır
EmreAşık HakanBalta
Sabri VolkanYaman

Ayhan Topal
Barış Arda
Lincoln
Baros
bu galatasarayın klasik dizlişi maç içersinde sabri ver barışı sık sık yer değiştirirken görebliriz onun dışında süpriz olarak hakan baltanın yerine semih kaya oynayabilir

son sözüm olarak gs yazmak yerine gese olarak kullanmana biraz saygı lütfen bizler sizin takımın adını yazarken garip kısaltmlar nasıl kullanmayıp size saygı gösteriyorsak sizdende aynısını bekliyoruz
sevgili arkadaşım, aramızda olmandan rahatsız değiliz, bilakis senin gibi aklı başında yorumlar yapan bir futbolseverin aramızda olmasından mutluluk duyarız...keşke herkes senin gibi olsa...madem "gese" kısaltaması seni rahatsız etti, o halde uzun uzun yazayım...galatasaray...ama galatasarayı çok antipatik bulduğumu, istanbul takımlarını ve trabzonsporu yenmenin tadının bir başka olduğunu söylemek isterim...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2009, 22:45   #43
elleshar
Acemi Yiğido

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili arkadaşım, aramızda olmandan rahatsız değiliz, bilakis senin gibi aklı başında yorumlar yapan bir futbolseverin aramızda olmasından mutluluk duyarız...keşke herkes senin gibi olsa...madem "gese" kısaltaması seni rahatsız etti, o halde uzun uzun yazayım...galatasaray...ama galatasarayı çok antipatik bulduğumu, istanbul takımlarını ve trabzonsporu yenmenin tadının bir başka olduğunu söylemek isterim...
güzel yorumun ve duyarlılığın için teşekkürler beni rahatsız etmesinin sebebi kendiminde rakibim için kullanmayı sevmememden dolayı rakip kim olursa olsun saygım sonsuzdur bu sonuçta bu işte yenmek de yenilmek de var ama dostluk her zaman kalıcı olan şeydir.
Bu Konuda elleshar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2009, 22:49   #44
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Galatasaray bu maça savunmada çok büyük sıkıntılarla çıkacak,zira servet sakat,meira ve emre güngör kart cezalısı.Kala kala elde bir stoper kalıyor oda miadı dolmuş,uzun aralıklarla forma şansı bulabilen ve maç eksikliği had safhada olan emre aşık,yanında da büyük ihtimalle bu mevkiinin adamı olmayan,ortasahadan bozma mehmet topal olacak.
İnsanın iştahını kabartan bu zafiyeti Bülent hocada en iyi şekilde değelendirir ve oyun planını ona göre yapar diye ümit ediyorum.
Benim maç sonucu tahminim; gollü bir maç olacağı,ama kazananın sivasspor olacağı yönünde.3-2
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2009, 22:54   #45
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Eğer şampiyon olmak istiyorrsak bu maçı yenmemiz şart ve ben yeneceğimize canı gönülden inanıyorum....

skor tahminim ise sivassporumuz 3 - gese 1
Alt 18.01.2009, 23:15   #46
elleshar
Acemi Yiğido

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Galatasaray bu maça savunmada çok büyük sıkıntılarla çıkacak,zira servet sakat,meira ve emre güngör kart cezalısı.Kala kala elde bir stoper kalıyor oda miadı dolmuş,uzun aralıklarla forma şansı bulabilen ve maç eksikliği had safhada olan emre aşık,yanında da büyük ihtimalle bu mevkiinin adamı olmayan,ortasahadan bozma mehmet topal olacak.
İnsanın iştahını kabartan bu zafiyeti Bülent hocada en iyi şekilde değelendirir ve oyun planını ona göre yapar diye ümit ediyorum.
Benim maç sonucu tahminim; gollü bir maç olacağı,ama kazananın sivasspor olacağı yönünde.3-2
semih kaya ve hakan balta( gerçi kanat oyuncusu olsada defansın ortasında oynama yeteneğine sahip ) varken mehmet topal riskine girmiyeceğini düşünüyorum skibbenin.takımın cidden önem verdiği bir maç maceralar peşinde koşmazlar.emre aşık konusunda haklsın ne yazıkki eski formundan uzak.inşallah sabri son zamnalardaki mucize oyununu sürdürür geçen maçta isabetli orta yaparak gol olmasını sağladı o an rüyadayım sandım kendisi pes oynarken en sevdiğim futbolcu.çünkü hızlı,sert şut şansı var ,dribble özelliği var,defans özelliği var,çabuk,ayrıca kumanda bende olduğu için kendisinin aksine ne zaman şut atılır ne zaman pas verilir doğru ayarlıyorum verimi çok çok artıyor.birisi de bir kablo bağlasa sabri'ye de hep beraber rahatlasak
Alt 18.01.2009, 23:21   #47
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Skor Ne Olursa Olsun Önemli Değil...Almamız Şaaaaaaaaart
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.01.2009, 02:06   #48
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ALACAIZ KARDEŞİM ARTIK BİZDE ONLARKADAR BÜYÜK TAKIMIZ VE TAKIM RUHUMUZDA FAZLASI
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.01.2009, 02:23   #49
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

servet ve kewell maçta yok...
hem hava şartlarından dolayı hemde galatasarayın önemli eksiklerinden dolayı bu durumu iyi değerlendirmeliyiz...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.01.2009, 09:20   #50
davudi
Yiğido

davudi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 davudi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inanırsak bu maçı 2 0 alırız haydi sivas maça
İçimi titreten tribündeki o SİVAS sesi‚aklımı başımdan alıyor.
davudi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dakİka, derecede, oynanacak, sivassporgalatasaray, tsl or