Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı
beni yanlıs anlıyosunuz arkadaslar ben kadir kötü topçu demiyorum veya kadir gitsin demiyorum ama abarttığınız kadar iyi değil ne miilli takımda oynar ne de avrupaya gider futboldan anlamıyorsanız boş yorum yapmayın
|
Kadir Bekmezci zaten futbol altyapısını avrupada almış Belçikada futbol oynamış bir oyuncu.. Transfermarkt.com isimli meshur siteye göre piyasa degeri şu an 1.200.000 €. Ayrıca goal dergisinin internet sayfasındaki yorumlara dikkat etmeni isterim..
http://www.goal.com/tr/people/turkey...kadir-bekmezci
Ama bi konuda katılıyorum. Futboldan anlamayanlar çok
Sivassporun en istikrarlı oyuncusu şuan..Avrupada oynar mı oynamaz mı bilemem ama şu an galatasaray ön liberosunda yer alan Ayhan Akmandan da Loric Cana'dan da çok daha iyi futbolcu oldugunu söyleyebilirim. Buna Cristian Baroni'yi Beşiktaşta yer bulamayan finki'ide ekleyebilirz. Ayrıca 25 yaşında ki bi futbolcunun kendine iyi baktıgı taktirde 10 yıl daha futbol oynaması mümkündür. Bana göre o bölgede defansif orta saha oyuncusu olarak Türkiyenin en iyi yerli futbolcuları Emre Belözoglu,Selçuk İnan,Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve gelecek vaad eden Necipten sonra bi takımın sahip olabilecegi en iyi defansif ortasahadır..
Futboldan anlamayanlara sevgilerle...