İlk maçta yenilen Sivassporu kümeye gidiyoruz diyenlere kapak olsun.
Bu galibiyet takımın morali açısından güzel oldu.Tüm maçları kazanacağız diye birşey yok,malubiyette olacak galibiyette beraberlikte,Futboldu bunlar var zaten.Önemli olan bizim takımımıza güvenmemiz ve asla karamsarlığa düşmememizdir.......Ben Sivasspora güveniyorum........
Moral anlaminda cok iyi bir galibiyet oldu.sivasspor bu karsilasmadan maglup ayrilmis da olabilirdi.bu gayet dogaldir.hazirlik karsilasmalarinda yenilince asiri karamsarligi dusmek,umitsizlenmek bana gore normal degil.kazaninca da rehavete kapilmamak gerek.hazirlik karsilasmalarin,takimin ne duzeye geldigi konusunda fikir vermiyor.yeri geliyor hoca 5dk da bir oyuncu degistiriyor.futbolcu sakatlanmamak icin temkinli oluyor falan filan..bu maclarda takimin ne duzeyde oldugunu kestirmek zor.ornegin,hugo bross doneminde tum hazirlik maclarini kazanan trabzonsporun sampiyon olmasi gerekirdi..
İlk maçta yenilen Sivassporu kümeye gidiyoruz diyenlere kapak olsun.
Bu galibiyet takımın morali açısından güzel oldu.Tüm maçları kazanacağız diye birşey yok,malubiyette olacak galibiyette beraberlikte,Futboldu bunlar var zaten.Önemli olan bizim takımımıza güvenmemiz ve asla karamsarlığa düşmememizdir.......Ben Sivasspora güveniyorum........
tamamda bakacaz hele bi 02-08-2010 olsunda o zaman umarım yanılırız.