Cevap: TRANSFER 2012
Bu yıl transfer erken başlayacak;çünkü bu yıl başkanımız takımın başında olacak...Umarım Rıza Hoca ile bir sorun çıkmaz ve sivasspor Rıza Hocanın istediği oyuncuları alarak sezona bomba gibi başlar...Allah Aşkına artık sivassporun küme düşme hattında oladuğu söylemlerini duymak istemiyorum..Onun için bu yıl oturmuş kadro üzerine yapılacak 5-6 tane iyi takviye bu takımın ligde iyi yerlere gelmesini sağlar..Bana göre eğer Korcan gidecekse bu takıma mutlaka 1. kalece lazım bu bir,2. olarak bu takıma iyi bir sağ bek gerekiyor,3. olarak orta sahaya takımda direkt oynaycak bir oyun kurucu gerekiyor;ayrıca Erman'ın alternatifi de bulunmalı diyorum..Çünkü Erman'ın olası bir sakatlığı sivassporu çok zorlar...3. olarak takıma 1 değil bence 2 tane forvet gerekiyor..Biri Enaramo'nun yerine diğeri de Rasmussen in yerine alınmalı..Ayrıca takımı zorlayacak 1-2 tane alternatif oyuncu da alınmalı diyorum...bu demektir ki sivasspor takımına en az 6-7 tane oyuncu gerekiyor;bu oyuncuların 4 tanesi mutlaka ilk 11 de oynayacak oyuncu olmalı diye düşünüyorum...Eğer Grosecki giderse yerine de başka bir alternatif bulunabilir diyorum..Rıza Hoca nın transferleri genelde çok iyi oluyor;umarım Rıca hoca isabetli tarnsferleri bu yıl da sürdürür..Yakında bence 1 ay içinde basında Rıza Hoca nın tarnsferlerinin adını duyarız..Yiğidolar bilhassa Romanya,Çek,Macar,Slovak,Polon ya,Fas,Tunus sitelerini takip ederlerse yakında diğer transferlerin de adını buluruz yiğidolar...İnşallah her yılımız bu yıl gibi sahada mutlu geçer....
|