HERKEZ BU YAZDIKLARIMA DIKAT ETSIN LÜTFEN
bugün 2-3 saat arastirdiktan sonra formanin orjinal olmadigni ögrendim
bütün maclari arastirdim 1.haftadan 34. haftaya kadar cumhurbaskanlik kupasi hazirlik maclari türkiye kupasi hangi macta bu formanin giyildigni arastirdim
bu sezon herkezin bildigi gibi reklamsiz basladik lige böyle:
sonradan spor toto oldu formanin reklami ayni resimdeki forma gibi oldu:
ve sonradan spor toto reklami formaya yakisir bir sekilde uyduruldu
cubuklu formalardada spor toto yazisi siyah rengindeydi böyle :
ve resimdeki gördügünüz formalari sivasspor o beyaz reklamala sirf bi macta giymis oda
Sivasspor - Eskisehirspora karsi 4-0 yenildigimiz macta
daha hic bir macta bu reklamla forma giymemis sivasspsor
ve tesadüfen özete bakaren iki seyi fark ettim birincisi
lig maclarindaki bütün maclarda formanin sol kolunda spor toto süperlig logosu vardir ve en altdaki resimde yok
ikincisi formanin arkasinda marka reklami en altdaki formada rengi siyah ama eskisehir macinda rengi beyazdi kaniti bu videyodaki özet
videonun süresi 04:41
ve sizde özetin 02:30 özete dikat ediniz hayrettinin ikinci sari kartan kirmizi yedigi posisyon ve hayrettinin sirtindaki "MARKA" reklami beyaz rengindedir
http://www.habermi.com/videos/17442/...irspor-hq.html
ve bu formayi satan kisi ilk bana arenadaki GS i kupada 1-0 yenidgmiz mactaki forma dedi
o macta kirmizi formayla cikmisdik
sonra yok ligde GS 2-1 yenildigmiz mactaki forma dedi o mactada reklamimiz siyah renginde spor toto yazisiydi yani ikiside yalan
ve formanin orjinal oldugu bile yalan
simdi bu formaya sizce kac para verilir ?
ve erman kilic yazisi taraftar formasi olarakda varmi?
iste satmak istedigi cakma forma:
bayadir sivasspor orjinal formasi ariyorum onalrda malesef futbolcularin üstünde olan forma
cünkü lisansli forma yok ve fiyatida benim icin fark etmez yeterki orjinal olsun
ama bu formada cakma cikti