Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
şöyle bakıyorum arkadaşlarımın söylediği hocalara hiçbiri kişilik efendilik olarak rıza hocanın tırnağı olamaz.
futbolsal olarak başarıya gelince bu sene bütün olumsuzluklar bizi buldu
geçen sene başkanımız içerdeyken rıza hoca bu kulubun başkanı.basın sözcüsü.hocası oldu bunu unutanın gözüne dizine durur
bu sene ise kulubümüzün bünyesine uygun futbolcu bulamadık hocamızın bulduğu futbolcularıda yönetimimiz alamadı hocamızda nerde eski öğrencisi varsa şahsi hatırını kullanarak onları aldı
sonra bektaş amcamızın hastalığı rıza hocamızın kafasını hep orda bıraktı
bize yapılan hakem hataları hangi kulube yapıldı bu hataları hangi yöneticimiz dile getirdi kimse dile getirmedi
rıza hocamızın yerinde başka hoca olaydı bu sıkıntılar içinde kulubü küme düşürürdü
mersin idmanyurdu 2 takım kurdu yinede düştü sizin o beğenmediğiniz uğur kavuk,hayrettin yerlikaya,kadir pekmezci,erhan güvenle bu takımı ligde bırakmak her babayiğidin harcı değil
rıza hocamızında hataları var en sevmediğim yönü bjk sevdasıyla yatıp kalkması
birazda futbolcularla iletişimi zayıf disiplinli oluyum derken futbolcuları küsdürüyor
yinede bizi bizden biri anlar ben rıza hocayla devam edilmesi taraftarıyım
|
kesinlikle ayni fikirdeyim, bizim icin riza hoca en ideali. kafasi rahat bir riza hoca ile sivasspor cok saglam adimlar atacaktir. buna eminim.
bu arada bu ankette ilk sonuclar gosteriyor ki taraftar artik bulent'i istemiyor. ben sunu merak ediyorum, acaba bir anket yapilsa riza hoca ile devam etmek isteyenlerin orani ne cikar? sonuc ne olur bilmiyorum ama su kesin ki riza hoca kalsin diyenler herhalukarda bulent gelsin diyenlerden cok cok daha fazladir. bu da aslinda onemli bir isaret.