her ne kadar Antalya istediği sonuçları alamasa da iyi takım diarra serkan vederson uğur tita gibi kaliteli futbolcular var emrah gibi genç bir yetenek var her zaman olduğu gibi bizim kronik sorunumuz defans arkası toplar ve duran toplar yediğimiz gollerin yüzde 80 i böyle biraz daha dikkatli oynamalıyız sezonun en çok eksiği ile oynuyacağımız maçı zor maç
adalet dagıtan hükümet şun ları artık gör sade güneydogu da çalışma her yerde çalış ne var orda ya anlamadım hay ret ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,, yeter ya
saka bir yana, cok zor bir mac, seref yoksunu herifin yüzünden takimin yarisi tribünde oturacak.
Cicinho'nun yerine Abdurrahman oynar, Cici kadar ofansif katki saglamasada görevini yerine getirir diye düsünüyorum.
Stoper de Ümit - Da Costa ikilisinin yerine Navratil - Murat ikilisi oynar. Navratilden yana korkum yok, insallah Muratda tekrar kendini ispatlar.
Kadirin yerine de Hakan Arslan veya Mehdi oynar, eksigi pek fazla belli olmaz bile diye düsünüyorum.
Ne olursa olsun, 3 puan icin sahaya cikmaliyiz. Ligin en güzel futbolunu biz oynuyoruz ve yedek kadromuz as kadronun yerini doldurabilmeli. Sonucta lig uzun bir maraton ve kart cezalisi / sakat futbolcular gayet dogal bir durum.
Ama Galatasaray macinda ne yazikki eren bunu basaramadi.
bu maçı alarak moralimizi düzeltmemiz lazım eksiklerin yerine oynayanlarda canla başla mücadele edecekler inşallah alacagız,1-0 olsun sivassporumun olsun
Az önce kapı çaldı baktım halis kırmızı kart gösterip gitti bana
bende antalyaspor maçına gelmiyorum lütfen apartman kapılarınıza Dilencilerin satıcıların Halis Özkahyanın girmesi yasak yazın yoksa sizde benim gibi cezalı duruma düşersiniz...