Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye dediğiniz yerin yarısı İstanbuldur..Futbol anlamında İstanbul ne zamanki Anadolu kuluplerini hor görmez ne zamanki hak hukuk konusunda teraziyi eşit basar ne zamanki pastanın kocamn bölümünü 3 büyük diye tabir edilen takımlara pay etmekten vazgeçer işte o zaman benim şehrimde güle oynaya şampiyonluğunu kutlar..Her konuda her alanda insanların gözünün içine baka baka eziyorlar hem hakemlerle hem basınla..Adeta dalga geçiyorlar..Unutmayın Sivas kafaya oynadığında çok iyi bilirim 3 dakika konusyorlar 3 saat yenilen takımlarını anlatıyorlardı.Bursa şampiyon olduğunda gazetelerindeki başlıklar fener neden şampiyon olmadıydı..Bir yerde MEDENİYET istiyorsanız evvela futbol anlamında her konuda eşit olacaksınız..Biri olmadan diğerler asla mümkün olamaz.Ben her türlü kanlı bıcaklı kavgalı ortamlara karşıyım..Ama diğer anlamdada ist takımlarına karşıyım.Vicdanen de oldukça rahatım..
|
Bu olması gereken şey..Herkes kendi şehir takımını tutmalı.Ama tutmayanlara da şiddet uygulamaya hakkı yok kimsenin..