Şu anda takımımızdaki değeri en fazla olan 3 oyuncudan birisi bana göre.
Bencede iyi futbolcu ama en büyük zaafı topu ayağında fazla tutmasıdır.İkinci bir husus ise, dikkat ettiyseniz şuana kadar uzaktan vurduğu şutların çoğu dışarı gidiyor.Bitiricilik tekniği yok...
__________________ "DÜNYA FANİ KUL İBRET NEFSİNİ YEN VE SABRET,GÖNÜL GÖZÜYLE SEYRET SULTAN TACI BOŞ EYLER..."
Topu ayağında fazla tutmaya başlaması son zamanlarda oldu. Biraz ön plana çıkınca tekniğinin de iyi olduğunu gösterdi sanırım Ama topu çok tutması gerekmez , zaten görevini yapıyor en iyi şekilde.
uzun zamandır yorum yapmıyorum ama bazelerin yorumunu okurken mecbur kaldım yazmaya herkez bi maça bakarak yorum yazıyor yok kadir formsuz yok borjan hatta yapıyor gonderilsin felan cok nankor insanız malesef her futbolcu kotu gunu vardır ben her maç stadda izliyorum deplasman maçlarınada ordu macın adamı kadir izledinizmi cocuk basmadı yer kalmadı ondan once trabzon maçı aynı tek başina ortaha saha topladı daha onceki maçları hatırlatıyımmı .manisa maçı gercekten kadiri tanıyamadım şimdiye kadar gordugum en kotu kadir vardı sahada hatta butun stad kadir diye bargırdı her kez saşirdı kadirin bu kadar kotu olması.
kadir oynamassa takım oynamıyor bunu farketinizmi ne erman ne kamil kadirin yoklugunu kapatır o yuzden yerden yere vurmayalım bir maça bakarak
borjan:gercekten cok iyi kaleci adayı ama malesef daha acemi gereksiz işler yapıyor oda oynadıkca tecube kazanacak gecen hafta ordu maçı cok kritik 2 top kurtardı o kurtalişları yapmasaydı puanımız 20 olmazdı arkadaşlar o yuzden biraz insaflı olmalıyız ben cok uzuldum stadda borjanı ıslıklarken hiç bi futbolcu bunu hakketmiyor yazık bizm gibi sehirciye gecen 2 sezonu untmayalım
DESTEK SONUNA KADAR