Cevap: Okan BURUK istifasını verdi...
Bugün hangi hoca gelirse gelsin bu duruma düşmemizin tek sebebi YÖNETİM dir.
Yıllardır ligin döküntülerini topladık, hazır olmayan oyuncuları aldık sonra da sorunu hep hocalarda aradık elbette hocalarında vardı payı ama hep gelirken alkışladığımız hocaları hoca istifa sesleri ile yolladık. Mesut bakkal takımı lig de tuttu ertesi sene ceyhunu, ivanovs verdik yıldız olarak bir alt ligten pedrieli aldık hadi bizi avrupaya götür dedik, 7. hafta hoca istifa dedikten sonra etti ve gitti.
Rıza hoca geldi takım tehlikeli durumda olduğu için 5 oyuncu aldı ilk yarı onlar sayesinde takım kıpırdadı ve ertesi sene yukarıya oynadık diğer sene ise istediği transferler eksik yapılınca yönetimle arasında sorun oldu ancak takımı yine bırakmadı son maçlarına doğru ordu maçında rıza hocayıda istifaya çaığrdık çünkü sorunu o zannettik sene sonunda sözleşme yenilemedi, CARLOS geldi ne oluyoruz dedik costa cicinyo utaka geldi sevindik yukarıya oynadık.
Ancak ertesi sene yine transferde yönetimin listesi devreye girdi musa sinan, batuhan, ibrahim toroman, berk neziroğulları, abdurrahman dereli, crisantus herbiri dünya yıldızı zannettik yönetimi görmedik sorunu carlosta bulduk onuda istifaya çağırdık, gitti SERGEN geldi yeni hoca gazı ile takım ligde durdu ama lig 1-2 hafta daha olsa sonumuz ne olurdu bilinmez.
Bu senenin transfer sezonu açıldı yönetimin listesi devreye girdi ve düşen karabükten hakan, yiğit, erkan ayrıca orhan, eneramo, abalo, barales, boye geldi yine sonuç hüsran ooo sergen yalçın tezahuratlarıyla karşıladığımız sergenide istifaya çağırdık oda gitti geldi OKAN...
Yönetim diyor ki hocanın istediği oyuncuları aldık diyor tanaseyi sene başında da alacaktık Çin'e gittiydi diyor burdanda anlaşılıyorki Okanın istediği oyuncular arasında olmadığı anlaşılıyor.
Hussain'i Aziz Yıldırımın tavsiye ettiğini herkes biliyor,
Hasan Kabze akhisarın 3. forvetiydi biz bizi kurtarmasını bekledik,
Texeria'yı, Rengifoyu getiren menejerin getirdiğini biliyoruz,
Oumare, emre, gökhanı bahsetmeye bile gerek yok (bu transferlerden iyi olanlar olabilir ama şu ana kadar çıkıp bi maç aldıran olmadı ).
Forvet transferinin şart olduğunu herkes gördü yönetim görmedi başkan diyorki şu kadar milyon mu verecem, veremem diyor alternatifin yoksa mecburen verecen sana 2 maç aldırınca parasını çıkarır ya da düşünce ptt den süper lige çıkmak için ne kadar harcayacan onu düşündün mü diye bi soran olmadı basınımızdan. antep Muhammedi sattı arkasına habiboyu ertesi gün getirdi.
Bu durumdaki takıma her hoca gelmezdi ben şahsen ersun yanal, ya da ertğrul sağlam)ın gelmesini isterdim ancak kendilerini riske atmak istemeyebilirler.
Mesut hocada bizim yönetime göre hoca ne derlerse yapar, insani yönden iyi ama hocalık hususunda biçoğumuzun çok bi beklentisi yok sanırım. İnşallah bu durumdan kurtuluruz mesut hocaya destek verip kenetlenirsek neden olasın. biraz karışık oldu ama kusura bakmayın sinirden kişisel bi görüş
|