Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Site Yenilenmeli..
Alt 03.02.2011, 08:23   #41
baycabbar
Acemi Yiğido

baycabbar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 514 baycabbar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Site Yenilenmeli..

Bence sitenin güzelliği formda güzel konular açmakla olur.Eskisi gibi formlarda konu açmakta zengin değil böyle katılıp da fikilerimizi yazacağımız yeni konular çok az oluyor.Konu açmaya yetkili arkadaşlar biraz daha ilgi gösterirlerse bence daha olacaktır.
baycabbar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 08:39   #42
DOCKA
Yiğido

DOCKA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOCKA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tebdili mekanda ferahlık vardır...
bencede site arayüzünde görsel bir değişikliğe gidilebilir
DOCKA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 12:32   #43
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ilker_8787 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın moderatörler, administratorler..
Sitenin yenilenmeye ihtiyacı var. Site şu görünümüyle vasat bir site ne yazıkki..
Sitenin ciddi şekilde yeniden gözden geçirilmesi ve daha albenisi yüksek bir hale getirilmesi gerekiyor bana göre..
Sivaslı kardeşlerimin bu konudaki yorumlarını merak ediyorum..

Ayrıca bir diğer eleştirim de forumda futboldan anlayan insanların gerçekten var olduğunu düşünüyorum. Kaliteli yorum yapan hemşerilerimiz var ama bir o kadar da futboldan anlamayan insan var. Buna da bir çare bulunmalı.
Sitenin yenilenmesi olabilir ama 2.dediğin biraz saçma geldi bana futboldan anlamayanları banlayacaklar mı öyle şey olur mu
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 13:07   #44
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
ogz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sitenin yenilenmesi olabilir ama 2.dediğin biraz saçma geldi bana futboldan anlamayanları banlayacaklar mı öyle şey olur mu
Kardeşim kimsenin banlanması demek değil ki bu, aklı selim insanların öyle yorum yapanları uyarmasıyla olur bu..
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 14:06   #45
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yerinde bir konu açılmış ben konu açamıyorum kardeşim sorunlar var sitede düzenlemeler yapılmalı bakın kayseri spor taraftar sitesine kimse ne üye olabiliyor nede girebiliyor bizim sitede ajanlar cirit atıyor saçma sapann yazılarla insanımızın ahlakını ve agzını bozmasına galeyana gelmesine sebep oluyorlar.siteye önüne gelen girmemeli buna bir çözüm getirilmeli.bide kaç defa yazdım 3-4 sene öncenin haberi karşıma çıkıyor yuh diyorum artık başkada bişey demiyorum.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 16:28   #46
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Sitenin yenilenmesi elbetteki güncel yaşama uyumlu hale getirilmesi için olması gerekenlerden biri.Sitenin görünümünden başlanmalı, forum konularında tarihi geçmişler ya da güncelliğini kaybetmiş olanlar forumdan kaldırılmalı ya da arşive atılmalı, Sivasspor ile ilgili arşiv bilgilerini içeren (kuruluşundan bugüne, oynadığı ligler, maç sonuçları, oyuncuları, T.direktörleri, v.s.) bir bölümün yapılması ve insan bu siteye girdiğinde forumdaki paylaşımların yanında Sivasın geçmişini, bugunünü ve yarınını bulmalı ki, takımıyla ilgili taraftarlık bilgisi artsın.
Forumda, sürekli güncellenen gerek spor gerekse yerel ve ulusal bazda önemli derecede olan haberlirin canlı geçişinin olduğu köşe oluşturulmalı.sporun yanında farklı etkinliklerin yer alacağı alanlar da oluşturmalı ki, bu siteye her nereden giren olursa olsun, Sivası Sivassporu yaşasın, koklasın ve onunla ilgili herşeyden haberdar olsun.
Bu dediklerim gerçekleşmeyecek şeyler değil.misal olarak Ben Trabzonsporun internet sitesini inceledim çok detaylı hazırlanmış, buradan esinlenilebilir.
Site yönetimine bir fikir olarak duyurulur.
Alt 03.02.2011, 16:36   #47
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

duydugum kadari sitenin güncellenmesi gündemde, yöneticinin biri ugrasiliyor tek sorunmu var filan demisti...insallah en kisa zamanda yeni görünümü ile sunulur...sabirsizlikla bekliyoruz senelerdir
bir cok yenilik olmali seneler gecti degisiklik sart yani

suda var sitedeki yönetici arkadaslar gönüllü calisiyorlar burda ve hepsinin site harici bir cok isi gücü var, herseyin hemen aninda olmasini istemek olmaz...

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yerinde bir konu açılmış ben konu açamıyorum kardeşim sorunlar var sitede düzenlemeler yapılmalı bakın kayseri spor taraftar sitesine kimse ne üye olabiliyor nede girebiliyor bizim sitede ajanlar cirit atıyor saçma sapann yazılarla insanımızın ahlakını ve agzını bozmasına galeyana gelmesine sebep oluyorlar.siteye önüne gelen girmemeli buna bir çözüm getirilmeli.bide kaç defa yazdım 3-4 sene öncenin haberi karşıma çıkıyor yuh diyorum artık başkada bişey demiyorum.
45 yasindaki bir amca icin bu son cümleler olmamis, yakistiramadim valla
cirit atanlari gösterde bende ögreneyim, abartdigin kadarini göremedimde...burda hep birlikte cözüm üretiyoruz...usluba dikkat edelim lütfen
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58Taraftar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 17:04   #48
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benimde bu konuda bazı fikirlerim var bence sitenin görünüşünde falan pek sorun yokta forumda haberleri eski ve istediğim haberleri bulmakta bazen sıkıntı yaşıyorum biraz daha basite indirgenebilme sadeleştirilme şansı varsa bence daha kolay olabilir ve ikinci asıl konu ise sitemizdeki mini sohbet bölümünün minisi kalksada direk sohbet bölümü olsa vede bu bölüm mini olmasa bence daha hoş olur çünkü aynı anda iki üç kişi yorum yazınca yazılar hemen akıp gidiyo tamamına hakim olamıyoruz bence bu bölüm daha büyük bir sayfa olsa hem siteye katılım artar hemde site kalma süreleri artar benim bu iki konu haricinde eklemek istediğim bi durum yok dikkate alınırsa sevinirim Herkese Saygılar ...
Alt 03.02.2011, 17:22   #49
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
58Taraftar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

suda var sitedeki yönetici arkadaslar gönüllü calisiyorlar burda ve hepsinin site harici bir cok isi gücü var, herseyin hemen aninda olmasini istemek olmaz...
Kardeşim siteye reklam alınabilir. Ve bu reklam gelirlerinden daha profeyonel bir iş yapılabilir. Bu şekilde vay moderatorler özveri ile çalışıyorlar, yok sizin sizin için çalışıyorlar, site haricinde çok işleri var diye kimse laf etmemiş olur ve kimsenin kimseye de minnet borcu olmamış olur. Madem ortada bir iş var bu daha profesyonel hale getirilebilir..
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 17:31   #50
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ilker_8787 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim siteye reklam alınabilir. Ve bu reklam gelirlerinden daha profeyonel bir iş yapılabilir. Bu şekilde vay moderatorler özveri ile çalışıyorlar, yok sizin sizin için çalışıyorlar, site haricinde çok işleri var diye kimse söz söylememiş olur ve kimsenin kimseye de minnet borcu olmamış olur. Madem ortada bir iş var bu daha profesyonel hale getirilebilir..
gardas orasini bilmem, tek bildigim senelerdir burdayim ve site yönetimin reklam almadigi....takimin formasina reklam veren zor bulunuyor siteye kim verecek reklami
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
site, yenilenmeli