--->: Sivas İftar Organizesi(fotolu)
Bu güzel görünteleri görünce ne kadar duygulandım tahmin edemezsiniz.
Böylesine güzel bir ortamda arkadaşlarımız birlikte bir araya gelmişler, bundan başka güzellik olabilirmi?
Üstelik Sivasspor’ umuzun sevilen futbolcusu Hayrettin’ inde katılmış olmasıda ayrı bir renk katmış organizemize.
Buraya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Özellikle Hayrettin’ i bu güzel jestinden dolayı kutluyorum ve tekrardan teşekkür etmek istiyorum, taraflarımıza ne kadar değer verdiğini bir kez daha göstermiştir.
İstediğimiz, özlediğimiz birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşmanın en güzel adımlarının atıldığına böylece hepimiz şahit oluyoruz.
Bu güzel ve büyük bir titizlikle profösyönelce hazırlanmış olan organizede emeği geçen, başta Recep abi ve Yiğiter arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bu Sivas' taki organizelerimizin ilkiydi ve devamıda gelecektir.
Sivas' ta bu başarılı arkadaşlarımızla birlikte nice organizelere imza atacağımızdan şüpheniz olmasın.Bizleri izlemeye devam edin.
Bu güzellikleri bizlere fotoğraflarlada ve bana telefonla katıldığımda yaşatmış olmanız bambaşka bir duyguydu.
Bu güzel fotoğrafları bizlerle paylaşan ve güzel ve renkli yorumlarıyla bizlere sunan Yiğiter ve Patron kardeşimizede çok çok teşekkür ediyorum.
Bu güzel yorumlarınızla bu fotoğrafları izlemek bir başka güzel oldu.
|