--->: BÜLENT UYGUN İLE RÖPORTAJ
SIVASSPORA VE SIVASA MADDI KATKI Sivassporun Taraftarlar icin hazirladigi Taraftar Mamüllerini, Tescilleyip ve Pazarlanmasinin bügüne kadar Sivassporun gerceklestirmekte Cok Zorlandigini tahmin ediyorum. Bir Futbol Külübün tabiki Maddi ve Menevi destege ihtiyaci var, amma Sivassporun Finans Elemani varmi yokmu bunu anlayamadik.
Cikar Piyasaya Taraftar icin gereken Mamülleri Topla Taraftarlar dernegini ver Her Hafta bir Tezahurat Kursu yap bu Organizeyi gerisi kendiliginden gelir.
Bütün Ulusal TV Kanallarinda, Internette buna benzer Sanal Piyasada Sivassporun ürünleri pazarlanmali.
Gümrük Kapilarinda ve Hava Limanlarinda ve Oto Garlarda bunun yanisira Güclü ve Yaygin Süpermarket Zincirlerinde neden Sivasspor Taraftari icin Orjinal Trikolar , Bayraklar, Atkilar, Tabaklar, Tesbihler, Bardaklar, Parfümler, Kravatlar, Rozetler, Künyeler, Küpeler, Tras Kolonyasi ve Malzemesi, Yatak Takimlari, Saatler vs. vs. Pazarlanmiyior.
2 defa Yaz Tatilimde Memleketime geldigimde, hemde her gelmemiz Kendi Kendine bir Macera Sirpistan´dan, Yunanistan´dan gecerek Sivassporun Orjinal bir Formasini Katki olsun diye alacaktim, Sivas da kendi Ilimde Spor Magzalarina ve Külübün Satis Noktalarinda Satin Alamadik.
Yani Bulamadik hepsi Sahte Kopya bunu Satanlarda Sözde SIVASSPORLUpeki bunun Zarari kime (Cevap:Sivaslilarin hepsine).
Ilk önce bu Makamlari Isgal eden Kisilerin Kariyeri varmi ne gibi kariyere Sahip bize Katkisi olurmu olmazmi diye bakilmali. CÜNKÜ SIVASSPOR TARAFTARI SAHTE FORMA GIYMEZ GIYMEMELI.
Bazi Futbol Taraftarlarimiza ve Ilgili Kisilere, su Hususu hatirlatmayi gerek duyuyorum. Sanki Beyler bir Bakan veya Milletvekili. Ya kardesim her yerin, her isin kendine göre bir KIYAFETI vardir. Taraftarimiz Takim Elbise ile Maca geliyor Siyah veya Lacivert.
Oturdugunuz Koltuklar nicin Kirmizi Beyaz!!!
En azindan bir Kaskol (Atki) Tak maca git ve Tezahürata Katil Efendice Küfürsüz.
EN BÜYÜK SIVAS BASKA BÜYÜK YOK diye tezahürat yapmayi gerek görmüyorsan hemde 90 dakika senin ne isin var orda, sadece kuru kalabalik. Sanki Cenaze Törenine Katiliyor Bey Efendi.
Lütfen Kimse Alinmasin Sadece biraz Kendi Basina Düsünsen yeter.
Sende Hak verirsin.
Tabiki Bülent Beyin Raportajinda verdigi ikazlar yerli, ama ben Sivasin, Esas Sivasspor olmasi icin, bir cok Madi ve Manevi Konulari Kendimiz Ele almamiz lagzim olduguna inaniyorum.
Hepimiz SIVAS icin SIVASSPOR bizim icin, dileklerimle
Selamlar
Taraftar Ahmet
[
|