Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Mac Fotolari 1967 Gnc Trftrlr Drng
Alt 06.03.2007, 11:24   #41
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Mac Fotolari 1967 Gnc Trftrlr Drng

ehmet gardaşeline salıh eyce resim ler çekmişin ne güzel istan bul hemi ayrıca SİVASTURADA ÇOK TEŞEKÜR EDERİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.03.2007, 11:28   #42
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
CANI GONULDEN KUTLUYORUM CALISMALARINIZI AMA DUN TRBUNU COK COSTURAMADINIZ (KIZMAYIN BU GERCEK KENDI ARANIZDA BAGIRDINIZ ) BEN EN USTDE SAG TARAFTA ORAYI ATESLEMEYE CALISSAMDA YETMEDI BI KAC ARKADAS ORDAKILERI AYAGA KALDIRSA IYI OLURDU YANI 2 3 ARKADAS YUKARDA OLSA HER KES BAGIRIRDI GERCI KARDESIM BU SIVASLILARDA BAGIRMIYO KI

Kardeş sen stadyumda olan birisi olarak bunları yazmamalıydın.Eğer sen Sivassporluysan sende bir yiğido olarak o stadyumda görevli sayılırsın.O tribüne gelen tüm yiğidoların tek bir amaç için orda olmaları gerekir.O da Sivassporun kazanabilmesi takıma 90 dakika tezahüratlarla destek olmak.Eğer bu amaç için tribüne gelinmiyorsa bence kusura bakılmasın hiç gelmesinler.Gitsin evlerinde tv den maçı takip etsinler.Bizim üst taraftaki yani senin bulunduğun kısımdaki yiğidolar tam buna örnek taraftra kısmı idiler.Birde demişsinki ben yukarıda çok çaba harcadım bağıralım diye gardaş kusura bakma ama ben hiç bir tane bile o kısımda takımı ateşlemek için çaba harcayan bir insan görmedim.Yukardaki insanlara baktım abartmıyorum gole bile sevinemediler.Bizim insanımızmı böyle yoksa bizim gözlerimizmi kör bilmiyorum??

Tekrardan bizimle birlikte takıma destek olan tüm Yiğidoların gözlerinden öpüyorum.AFK ya teşekkürler...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.03.2007, 12:46   #43
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

işte dernek işte kalite işte sıcaklık
Ah bide sivasımız galip gelseydi
sevinciniz kursağınızda kalmasaydı
neyse işte kral Taraftarlar
1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.03.2007, 12:48   #44
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

eline sağlıkk afkemre
."............................ .................
Alt 06.03.2007, 14:39   #45
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Böse --->: Mac Fotolari 1967 Gnc Trftrlr Drng

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
CANI GONULDEN KUTLUYORUM CALISMALARINIZI AMA DUN TRBUNU COK COSTURAMADINIZ (KIZMAYIN BU GERCEK KENDI ARANIZDA BAGIRDINIZ ) BEN EN USTDE SAG TARAFTA ORAYI ATESLEMEYE CALISSAMDA YETMEDI BI KAC ARKADAS ORDAKILERI AYAGA KALDIRSA IYI OLURDU YANI 2 3 ARKADAS YUKARDA OLSA HER KES BAGIRIRDI GERCI KARDESIM BU SIVASLILARDA BAGIRMIYO KI
YA SEN NEDİYON KARDEŞİM ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK (1000) KM YOL GELMİŞİZ DAHA NE YAPALIM SİZ SICAK EVİNİZDEN GELİP BAGIRMAYIN SONRADA KLAVYEDEN SALLAYIN MACDAN CIKIP EVEGETTİN YATTIN BU TARAFTAR (1000)KM YOL DÖNDÜ ZATEN BİZ SİZLER BURDA KLAVYEDEN BİZİ ÖVMENİZ YADA KARALAMANIZ İÇİN YAPMIYORUZ SİVASSPOR'A GÖNÜL VERDİGİMİZ İÇİN YAPIYORUZ. BİZ KİMSENİN İSDEDİKLERİNİ DEGİL KENDİ BİLDİKLERİMİZİ YAPARIZ COK BİLİYORDUN OTURUP İZLEMEYECEKDİN KALKIP BAGIRACAKDIN KLAVYEDEN SALLAMAYIN .

BU ALEMİN KRALI 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ VARMI ÖTESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.03.2007, 14:39   #46
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

AHMET ELİNE EMEGİNE SALIK GARDAŞIM SAOL VAROL
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.03.2007, 15:16   #47
AFKemre
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AFKemre Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Dr. Umit Cetinkaya , Tarkan Bey'e Vede 1967 Dernek Yöneticilerine Sonsuz Tesekkürlerimi iletiyorum Bizlere bu imkani Sagladilar bizlerde elimizden geldigince mücadelemizi verdik bunlarida Sizlerle paylasma mutlulugunu yasadik. Daha Nice Maclara Diyoruz...
Eywallah...
AFKemre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: Mac Fotolari 1967 Gnc Trftrlr Drng
Alt 06.03.2007, 15:19   #48
ua_boys_of_hell
Acemi Yiğido

ua_boys_of_hell - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ua_boys_of_hell zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: --->: Mac Fotolari 1967 Gnc Trftrlr Drng

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş sen stadyumda olan birisi olarak bunları yazmamalıydın.Eğer sen Sivassporluysan sende bir yiğido olarak o stadyumda görevli sayılırsın.O tribüne gelen tüm yiğidoların tek bir amaç için orda olmaları gerekir.O da Sivassporun kazanabilmesi takıma 90 dakika tezahüratlarla destek olmak.Eğer bu amaç için tribüne gelinmiyorsa bence kusura bakılmasın hiç gelmesinler.Gitsin evlerinde tv den maçı takip etsinler.Bizim üst taraftaki yani senin bulunduğun kısımdaki yiğidolar tam buna örnek taraftra kısmı idiler.Birde demişsinki ben yukarıda çok çaba harcadım bağıralım diye gardaş kusura bakma ama ben hiç bir tane bile o kısımda takımı ateşlemek için çaba harcayan bir insan görmedim.Yukardaki insanlara baktım abartmıyorum gole bile sevinemediler.Bizim insanımızmı böyle yoksa bizim gözlerimizmi kör bilmiyorum??

Tekrardan bizimle birlikte takıma destek olan tüm Yiğidoların gözlerinden öpüyorum.AFK ya teşekkürler...
reis eline sağlık gerekeni söylemişsin fazla söze gerek yok sadece +++++++ İMZA +++++++
Alt 06.03.2007, 15:23   #49
AFKemre
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 AFKemre Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sivasli_tufan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
resimlerde sefa kardesimide göruyorum sarkislali kardesim selamlar
Tufan gardas SEFA benim kuzenimdir sarkisladan kacirdim getirdim maca ama masallah 2. maci süper bir sivassporlu oldu durmadi trübünde helal olsun yegenime
AFKemre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.03.2007, 15:26   #50
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA SEN NEDİYON KARDEŞİM ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK (1000) KM YOL GELMİŞİZ DAHA NE YAPALIM SİZ SICAK EVİNİZDEN GELİP BAGIRMAYIN SONRADA KLAVYEDEN SALLAYIN MACDAN CIKIP EVEGETTİN YATTIN BU TARAFTAR (1000)KM YOL DÖNDÜ ZATEN BİZ SİZLER BURDA KLAVYEDEN BİZİ ÖVMENİZ YADA KARALAMANIZ İÇİN YAPMIYORUZ SİVASSPOR'A GÖNÜL VERDİGİMİZ İÇİN YAPIYORUZ. BİZ KİMSENİN İSDEDİKLERİNİ DEGİL KENDİ BİLDİKLERİMİZİ YAPARIZ COK BİLİYORDUN OTURUP İZLEMEYECEKDİN KALKIP BAGIRACAKDIN KLAVYEDEN SALLAMAYIN .

BU ALEMİN KRALI 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ VARMI ÖTESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Yaw Adamları Coşturmak İçin Neler Yapmadıkki? Zorla Döwerekmi Coşturalım Seslerinimi Çıkartalım..Artı Sen Siwas'a Ömründe Gittinmi Bilemem Ama Warya O' 1000 Km Bittikten Sonra Yerdemisin Göktemisin İnan Belli Değil...Biz Ona Uyku Semesi Deriz..Bitiksin Ayakların Şişmiş Üstünde Bir Ağırlık Gardaş Gerçekten Zor..Ama Ulaşılacak Hedefe Tüm Saydıklarım Fazlasıyla Değer'Artar Bile..Adanlar Bağırmıyor Diye Serhan Başkanın 'Murat'ın Benim Diğer Arkadaşların Neler Yaptığımız Görmedinmi?...Hatta ve Hatta '''''Arka Taraf Ayağa Arka Taraf Ayağa En Büyük Arka Taraf""" Bağırdığımızı Ordaysan Görmüş ve Duymuşsundur..Bu Adamlar Adam Gibi Adamlar ta Şimdi Bir Şey Diyeceğim Olmayacak Anasının Gözünden gelmişler..Hepsinden Tek Tek "ALLAH" Razı olsun....Benim Abim Değiller kardeşlarım Değiller Ama ""SİVAS'lılar""...Yetmezmi Gardaş Zamanla Bu sitede Çoğuyla ""GARDAŞ"-""ABİ""Olmadıkmı Öz Kardeşlerimiz Gibi İç İçe Değimiyiz..1967 Arkadaşlarım Sonra Ben Üyede Değilim Derneğe Ama Asla Unutma Gardaş Asla'''''Maçı Kazanana Kupa Werilir,Hediye Sewilene Alınır,Güzel Söz ""LAİK"" Olana Edilir...Ama Siz Maalesef Tam Tersi Tawır Sergilediniz...1000km Arkadaşlarımız gelmişler yarı uykusuz ,bitkin,maddi imkanlar Dahilinde Sizi Kullandığınız Kelimeye Bakın..Sizi'de Yargılamak İstemiyorum Bazı Sorularım Olacaktı Neyse....Sonra Adamlara Silahmı Dayıyalım Bağırın Diye...Yaw 1967 We genel İzleyicilerden Bazı Arkadaşlar Bende Dahil Futbolcuları Bıraktık ''Seyirciye Slogan Atıyoruz Arka Taraf Ayağa"""ALLAH Razı Olsun Demek Daha İİ değilmi'Bu Arkadaşlarımıza....Onca Zahmet Karşısında ve 3 Tane Merkez Tayfadan Gardaşımız Ayaklarına Sağlık ""ALLAH""Razı Olsun Tek Tek Hepsinden...Gardaş ""bize kalbimiz atana herkese bizim kalbimiz atar"""Grup Söz Konusu Değil Yeterki ""SİVASA SİVASSPORA KALBİ ATSIN""Yeter Ve Fazlasıyla Hatta Artar....67 Taraftarının Olmadığının Düşün Gardaş 3 Sivastan Gelen Öğrencimizin Senmi Benmi Omu Slogan Atacaktık?ALLAH'tan Onlar wardı Onlar Sayesinde Canlı Yine Gözüktük Sayımız Sanırım Yaklaşık Tekamülen 200 max.250 Ciwarı İdik..Onların Olmaması Bile Bence Kabus..Biliyoruz Sende Biliyorsun belki Fenerle Bizim Bölüm Yan Yanaydı..Orda Bir Kaçı Biz Siwas'lıyız Dediğini ve Gerçekten ""YÜZ KARALARI""İDİ...Ama ne Yapacak Gardaş Adamlar Tomruk Değilki Hızarla Biçesin Düzeltesin...

ALLAH RAZI OLSUN SİVASA SİVASLIYA SİVASSPORA KALBİ ATANA..........+TARAFTAR iiiiki Varsın
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır