--->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
Selam ve saygılar. Ben kayseri'de işim dolayısıyla bulunuyorum Ve Sivaslıyım, Sivas aşığıyım. Stad konusunda Kayseri'ye gıptayla bakıyorum. Kayseri 30 Bin kişilik stadını, şehir merkezinde ve eski, yıpranmış olması nedenleriyle Stadın yerini yıkma kararı alarak, 32 Bin kişilik modern bir stadın inşatına başladı bile ve yeni stad Aralık 2007 de açılacak, bu kadar kısa zamanda. Kayseri'nin bu cesur kararlarını alan Belediye Başkanını ve Kayseri'ye yatırım yapan zengin işadamlarını kıskanmak elde değil ve kıskanıyorum da. Malesef Sivas' ımıza böyle CESUR kararlar alacak Belediye başkanları,zengin işadamlarımız ve yöneticilerimiz ne geldi ne nede gelecek, malesef durum böyle.Türkiye' nin ortasında ki Kayseri'yi Kayseri yapan, memleketlerine yatırım yapmayan Bizim gibi Kayseri'nin çevresindeki vilayetlerin bir eseri, Kayseri, Bizim için bir Almanya sanki. Neden bizler yapamıyoruz, Neden Fuar ımızın temeli yeni atılıyor, çok geri kaldık çok. İnşallah bu yeni STAD projesi de hayal olmaz, Yapılabiliyorsa 40 Bin kişilik olsun, dolmaz diye düşünenler ileri görüşlü olamaz, Kayseri'nin her yoluna uçak inecek kadar genişliği var, ama uçak mı iniyor, sen yapabildiğinin en güzelini yap. CESUR KARARLAR ALAN HERKESİN YANINDAYIZ, HAYIR SEVER İŞADAMLARIMIZIN YARDIMLARIYLA İNŞALLAH SİVASIMIZ DA KALKINIR, BÜYÜK BİR ŞEHİR OLUR.
|