Volkan arslan tamam daa. yav kardeşim sen hiçmi futboldan anlamıyon. kemall in ne işi var sivassporda . kemal,galatasaraylı cihan,orhan,beşiktaşlı ibrahim üzülmez,mustafa doğan. yavv bunlara futbolcu diyenin aklından lşüphe ederim. yemin ederim ancak bunlar sivassporun amatör takımlarında oynarlar bee. Bide KEMAL için bastırmalıyız diyorsun. adamın futbol bilgisi yeteneği sıfır bee.
Sen Kemal'i tanımıyorsun herhalde. Kemal'i beğeniyoz diye futboldan anlamıyoz mu yani. İfadelerine dikkat et. Saygılı ol. Kemal bence yaşadığı sakatlıklar olmasa şimdi çok iyi bir yerde olacak futbolcuydu. Ümit Milli takım uçarken o takımın kaptanıydı. Ne hikmetse Antep'ten Fener'e gelince birşeyler oldu. Nude Lindsay Lohan saver
fenerbehçeden ayrıldığında bizi beğenmemiş ve konyaya gitmişti.3 senedir zaten oynadığı oyun ortada fiyasko... beni istemeyeni ben takımımda hiç istemem.başka kapıya koçum...
sivasspor yaptığı transferlerle büyümeyimi hedefliyor yoksa küçülmeyimi anlayamadım gençve geleceği parlak futbolculara neden bakılmıyor 17 yaşında kamerunlu solkanat oyuncusundan bahsedildi ama şimdi ismi bile geçmiyor bu oyuncu alınacak mı yoksa beğenilmedimi bilmek istiyorum
MURAT HACIOGLU BAŞARILI OLURMU BENCE BÜYÜK BİR SORU İŞARETİ ÇÜNKÜ SİVASSPOR TAKIMI KONTRATAK YAPAN VE SÜREKLİ KOŞAN BİR TAKIM FAKAT MURAT HACIOĞLU BU ÖZELLİKLERE UYAN BİR OYUNCU TİPİ DEĞİL KOSKOCAMAN BİR SORU İŞARETİ MURAT HACIOĞLU?