Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...
Alt 03.09.2007, 15:42   #41
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1182 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...

bu takımda milli takımı fazlasıyla hakeden bir oyuncu var ama nedense bir türlü görülmüyor..o oyuncu MURAT SÖZGELMEZ DİR
Alt 03.09.2007, 15:44   #42
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...

Eminim Başarılı olacaktır..

Hayırlı Olsun milli Forman Hayro
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...
Alt 03.09.2007, 17:12   #43
SivasLady
Gast

hayrettininde milli takima basarmasina sevindik
insallah forma giyme sansini bulur
kendisine basarilar dilerim
-->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...
Alt 03.09.2007, 17:15   #44
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1060 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...

yakışır hayro ya sıra mehmette bir sıvaslının milli takımda olması çok guzel
Alt 03.09.2007, 19:50   #45
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1302 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Sivassporlu Futbolcu Hayrettin Yerlikaya İş Hayatına Atıldı

Sivasspor'un Başarılı Oyuncusu ve İlk Kez A Milli Takım Kadrosuna Çağrılan Hayrettin Yerlikaya, İş Hayatına Atıldı. Yerlikaya, Üniversiteli Öğrencilerin Barınabileceği Erkek Öğrenci Yurdu Açtı.

Sivasspor'un başarılı oyuncusu ve ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrılan Hayrettin Yerlikaya, iş hayatına atıldı. Yerlikaya, üniversiteli öğrencilerin barınabileceği erkek öğrenci yurdu açtı.

Yurdun açılışına Vali Yardımcısı Zafer Ataman, Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivaspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Teknik Direktör Bülent Uygun, Sivassporlu yöneticiler ve futbolcular ile çok sayıda taraftar katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, genç futbolcuların birikimlerini yatırım yaparak değerlendirmesi gerektiğine dikkat çekerken, Vali Yardımcısı Zafer Ataman ise Sivas'ta açılan bu yurt ile büyük bir açığın az da olsa kapatılacağını söyledi. Ardından kurdelenin kesimi sonrasında yurt

binası davetliler tarafından gezildi. Bu arada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yerlikaya, iş hayatına atılmanın zorunlu olduğunu ifade ederek, "Futbol hayatı belli bir zamana kadar sürüyor. Bundan sonra da yaşamımızı denge altına almamız açısından iş hayatına atılma gibi bir zorunluluğumuz var. Belli bir yaştan sonra kendi hayatımızı sürdürmek için böyle bir tercih yaptım" diye konuştu.

Milli takıma seçilmesinin kendisini hedeflerine ulaştırdığını söyleyen Yerlikaya, "Benim en büyük hedeflerimin arasında milli takım vardı. Ne olursa olsun büyük takımlardan ziyade ilk büyük hedefim A Milli Takım'dı. Bu hedefimi gerçekleştirdim diye düşünüyorum. Bundan sonra orada kalıcı olmak en büyük amacımdır. İnşallah bu amacımı da gerçekleştiririm diye düşünüyorum" dedi.

Trabzonspor'a transferi konusunda da açıklama yapan Yerlikaya, "Olaylarla benim bizzat bir bilgim yok. Kulübe gelen teklifler varmış ama netlik yok. Olay kesinleşince herkesin haberi olur" şeklinde konuştu.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Hayro'dan Milli Formayla İlk Röportaj
Alt 04.09.2007, 21:59   #46
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Hayro'dan Milli Formayla İlk Röportaj

internetspor.com'dan alıntıdır

HAYRETTİN: ''İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ''
Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya, grupta oynayacakları iki maçın çok önemli olduğunu ifade ederek, ''İki maçı da kazanacağız ve grupta iyi bir duruma geleceğiz'' dedi.

(A) Milli Takım'da tecrübeli oyuncuların kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Hayrettin, şunları söyledi:

''Milli takımda ne kadar tecrübesiz olsak da tecrübeli oyuncular sayesinde alışmaya çalışıyoruz. Hocamız bizde bir şeyler görmüş de çağırmış. Hedefimiz milli takımda başarılı olup, sürekli burada oynamak.''
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2007, 22:30   #47
EfsaneMermerbey
Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneMermerbey Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HAYROYA YAKIŞIR.HAK ETTİ HERŞEYİ.
EfsaneMermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2007, 22:34   #48
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hayrettıne mıllı takımda başarılar dılerız sivası ve sivassporu cok guzel temsıl edecekktırr emınım
Alt 04.09.2007, 22:35   #49
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch MİLLİ MAÇLAR VE HAYRETTİN İN YORUMU

"İki maçı da kazanacağız!" 04.09.2007
(A) Milli Futbol Takımı'nın 8 Eylül Cumartesi günü Malta ve 12 Eylül Çarşamba günü Macaristan ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları için ilk kez milli takım aday kadrosuna çağrılan Serdar Özkan, Hakan Balta ve Hayrettin Yerlikaya, umutlu konuştu.

Milli takımın kamp yaptığı Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Beşiktaşlı Serdar Özkan, Malta ve Macaristan ile iki önemli maç yapacaklarını belirterek, ''Bu iki maçı da kazanıp, gruptan çıkmak için avantaj yakalayacağımıza inanıyorum. Uzun bir aradan sonra kendi sahamızda oynayacağımız Macaristan maçına seyircilerimizi bekliyoruz'' dedi.

Milli takımda kalıcı olmak istediğini ifade eden Serdar, sözlerini şöyle sürdürdü: ''14-15 yaşımdan beri milli takımlar forması giyiyordum ve 60'a yakın milli oldum. (A) Milli Takım'a çıkmak biraz hızlı oldu, ama ligde iyi bir performans gösterdiğim için Fatih Terim hocamın beni milli takıma çağırdığını düşünüyorum. Kendisine teşekkür ederim. Milli takıma bir şeyler katmak ve burada kalıcı olmak istiyorum.''

Serdar Özkan, Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisine güvenerek maçlarda oynattığını belirterek, ''Yetenek doğuştan olan bir şeydir. 16-17 yaşlarımda da yeteneklerim vardı, o zaman herhalde hocalarım güvenmediler, sahaya süremediler ve kiraya verildim. Ertuğrul Sağlam hocam bana güvendiğini söyledi. Hazırlık, lig ve Avrupa kupası maçlarında oynattı. Ben de bu şansı iyi değerlendirdim'' diye konuştu.
Hakan Şükür ile aynı takımda yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu anlatan genç oyuncu, ''Biz küçükken oyuncu kartlarımız vardı. Hakan Ağabey geldiği zaman kaldırırdık, çünkü o oyunda en değerli oyuncular arasındaydı. Onun kartlarıyla oynarken, şimdi onunla aynı mekanı paylaşmak büyük mutluluk verici. Hakan Ağabeyle muhabbet etmeye çalışıyorum, ona sorular soruyorum'' şeklinde konuştu.

-HAYRETTİN: ''İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ''-

Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya, grupta oynayacakları iki maçın çok önemli olduğunu ifade ederek, ''İki maçı da kazanacağız ve grupta iyi bir duruma geleceğiz'' dedi.
(A) Milli Takım'da tecrübeli oyuncuların kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Hayrettin, şunları söyledi:
''Milli takımda ne kadar tecrübesiz olsak da tecrübeli oyuncular sayesinde alışmaya çalışıyoruz. Hocamız bizde bir şeyler görmüş de çağırmış. Hedefimiz milli takımda başarılı olup, sürekli burada oynamak.''

-HAKAN: ''BUNLAR 6 PUANLIK MAÇLAR''-

Galatasaray ile sözleşme imzalayan Hakan Balta, iki maçı kazanmalarının önemli olduğunu kaydederek, ''Biz oynarken rakiplerimiz bay geçecek. Bu yüzden bunlar 6 puanlık maçlar. İki maçı da alacağımızı düşünüyorum'' dedi.

(A) Milli Takım'a ilk kez geldiğini vurgulayan Hakan, ''Fatih hocam, hazırladığı CD'yi bana izlettirdi ve eksiklerimi gösterdi. Amacım burada kalıcı olmak, ondan sonra da oynamak'' diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Alt 05.09.2007, 18:54   #50
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1302 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

hayro ve mehmet yıldız olsaydı ne gurulu olurduk emma
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla