--->: İŞTE ODYAKMAZ FARKI !
--->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
GuNaY´isimli üyeden Alıntı
Artık bu tür açıklamalara gerek yok diye düşünüyorum,
insan demezmi madem içine sindiremeyeceksin neden tahkime başvurdun?
Hiç gerek yok, kurallar gereği 3 puan aldık. Yaptığımızdan pişman olma vs gibi kavramların yeri yok.
sonuna kadar katılıyorum arkadaşa!!!
Ağalar,kenardan düz mantık,olaylara yaklaşmak kolaydır,istemiyorum at gitsin.Aykırı ses çıkdığı için,yaıyorum,birde konuya HÜKÜMET-FUTBOL FEDERASYONU CEPHESİNDEN bakınız.
Daha öncede yazdım aynısına benzer yazayım,maç esnasında hasbelkader bir olay vukuu buluyor.Bundan menfeat sağlamaya çalışan şuan ki MUHALİF TRABZON KANADI VE FEDERASYON ELELE VEREREK,ilkönce trabzonu ceza kuruluna sevk etmek,ardından ise trabzonu affederek;''bakınız trabzonun başkanı görevini yapamıyor,ulusoy trabzonu hakkını koruyor ''diyerek,olan yönetimi görevden el çekdirmek ister,ancak spor kamuoyu spor kuralları çerçevesinde,en son verilen karar için SİVASSPOR'un yanında yer alması yaman bir çelişki olarak Sivasspor lehine verdiği kararda bile Ulusoy'a prim yapdırdı.Çünki''Trabzonun hakkını koruyamayan kulüp başkanı'' ismi kaldı.
Hal böyle olunca hem albayrak,hemde ulusoy değişik ortamlarda bu konu üzerinden prim yapmak için SİVASSPOR'u kullanıyorlar.
Başkanımız ise yukarıda verdiği demeçlerde konuya açıklık getirmişdir.Kısaca gönül isterdiki diyor,sizler başlıkda kalıp başkanı yargılıyorsunuz.Olayları birde,empati yaparak karşı cepheye kendinizi koyup bakmanızda fayda vardır.