bencede anasayfaya şehitlerimiz ve resimleri koyulmalı ayrıca bugün iki şehit daha verdik yazıkar olsun bu vayatnı bu aciz duruma düşüren vatan haini çıkarcı iktidar ve yandaşlarından...
bu mübarek gecede rabbim onların cezalarını versin diye her zaman olduğu gibi dualrıma devam edeceğim....
kahrolsun siyonist abd
kahrolsun işbirlikçi siyonizm uşağı akp
ALLAH rahmet eylesin ailelerinin ve tüm türkiyenin başı sağ olsun vallahi 2 gündür kahroluyorum allah sabır versin inşallah bende doğuda yaparım askerliğimi bu vatan hepimizin canımız sağolsun üç beş çapulcuya bırakacak değiliz nice devletler yendik bu pkk denilen teröristeri allah kahretsin lanet olsun yeter artık bitsin bu ızdırap bu göz yaşı.
arkadaşlar bizim taraftarlarımızda böyle yaparak terörü lanetliyelim
beyaz yada kırmızı forma yada tişörtlerle bu haftaki maçta lanetliyelim sizler ne diyosunuz bu konuda özellikle taraftar gruplarından destek bekliyorum
şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum türk milleti ve onun şanlı ordusu var oldukça bu çapulcular abd uşakları vatan hainleri soysuzlar kansızlar asla emellerine ulaşamayacaklar bu haince saldırının hesabı en kısa zamanda sorulacaktır türkiye çok aciz kaldı bu konuda hala işgal altındaki ıraktan terörü besleyen abd den onlara yardım eden yurt sağlayan mühimmat desteği veren ab den yardım bekliyoruz türkiye cumhuriyeti asla bu durmlara düşmemeli devamlı başı dik durmalı yardım ve yataklık edenlere en sert cevabı verebilmelidir ama biz hep konuşuyoruz yukarıdakiler kulakları kapalı dinliyorlar tabi acı onların acısı değil şehit olanlar onların evlatları değil artık ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı iş işten geçtikten sonra vahlar tühler bir şey ifade etmez türk milleti olarak türk silahlı kuvvetlerinin sonuna kadar arkasındayız birtakım oyunlarla türk silahlı kuvvetlerini yıpratmaya çalışanlar bu oyun asla gerçekleşmeyecek türk milletinin gözünde şanlı ordumuz asla itibarından hiçbir şey kaybetmeyecek ben bir yiğido olarak bir milliyetçi türk evladı olarak en önemlisi bu cennet vatanın yılmaz bekçisi olarak sivasspor.com dan şehitlerimize daha duyarlı olmasını istiyorum onlara minnetimizi şükranımızı en iyi şekilde göstermeliyiz ben diğer yorumlarımda da bunu ifade ettim sitenin açılış sayfasına yöneticiler tarafından bir türk bayrağı ve altında şehitlerimizin resimlerinin olduğu anlamlı bir mesaj verilirse onlara karşı şükranımızı minnertarlılığımızı bir nebze de olsa göstermiş oluruz çok şey istemiyorum galiba hatta sivasspor manisaspor maçında tezerahüratlar da şehitlere yönelik olursa ve her iki takımın oyuncuları da sahaya şehitlerimizi anan bir pankartla çıkarlarsa çok iyi olacaktır her türk vatandaşının üstüne vazife olmalı şehitlerimize karşı duyarlılığını ifade etmek ben bu kadar diyorum umarım duyarlı olanlar bu sesime kulak verirler
tüm türk milletinin başı saolsun o şehitler hepimizin şehidi çünkü onlar biz rahat uyurken vatanın bekçileri. AMA BİZ ŞUNU BİLİYORUZ Kİ BU BUNLARI YAPANLAR İNSAN OLAMAZ
Buna benzer bir onuda dün ben açtım nedense silindi hemen şehit askerlerimize bir rahmet dilemektemi çok görüyorlar üyelere anlamış deyilim bizimde bir şeyler yapma hakkımız var zannediyorum bir tepki .ŞEHİTLERİMİZE ALLAH,TAN RAHMET DİLİYORUM MEKANLARI CENNET OLSUN (KAHROLSUN PKK)