--->: SİVAS´TAN TAKAS TEKLİFİ
Bu yapılan teklife karşılık istenen rakam Trabzonun hayatta veremeyeceği rakamlardır. Değerli yönetimimiz ve teknik kadromuzda bunun bilincinde rakam sunmuşlardır. Bırakın bu 5 milyonu 1 milyon bile veremez Trabzonspor. Oyuncularımızı heba ettirmeyeceğinin bir göstergesidir bu rakam. Elindeki bir çok değeri kaybedip yerine futbola doymuş ve son demlerini yaşayan futbolculara yönelip kulübü kötü yöneten ve en sonda Ersen Martin olayında her şeyi yüzüne gözüne bulaştıran bir Trabzona artık bir Basit anadolu kulübü olduğunu ifade etmeye çalışan Yönetimimizi bu imalı tavırından dolayı kutlamamız gerekiyor. Kimse merak etmesin bu transfer gerçekleşmeyecektir. Artık Avrupayı hedefleyen bir takıma bu kadar basit bir transfer tuzağı ile önüne kimse set çekemez. Çünkü artık Yiğidomuz ligin acemi takımı değildir. Artık yiğidomuz Türkiyenin en sistemli yönetilen bir kaç kulübünden birisidir. En azından ben bir yiğidolu olarak böyle düşünüyorum ya o bana yeter umarım sizde böyle düşünüyorsunuz. Mehmet Yıldız Liverpool'a, Hayrettin Milana.... Saygılarımla.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|