-->: Musa AYDIN
Süper Lig´de cuma günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor´un orta alandaki etkili isimlerinden Musa Aydın, “Geçen sene bir türlü 3 büyüklere şansımız tutmadı. Fenerbahçe maçıyla bunu kırmak istiyoruz” dedi.
Sezona iyi bir başlangıç yapan, Bursa ve Eskişehirspor maçlarında gol atan Musa Aydın, zorlu Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Geçen sezon 3 büyükler karşısında iç sahada bir türlü istedikleri sonucu alamadıklarını söyleyen Musa Aydın, “Fenerbahçe maçı bizim için kritik maçlardan birisi. Geçen sene 3 büyük takımı da yenemedik. Bunun verdiği bir stres var. Fenerbahçe’nin lige iyi başlayamamasından da yararlanıp 3 puan almak istiyoruz. Aslında rakiplerin büyüklüğü bizde baskı yaratmıyor. Geçen seneki o maçlarda kötü oynadık. Sivasspor adına bir tecrübesizlik oldu. Bu sezon inanıyorum ki böyle olmayacak. Yine iyi bir kadromuz var ve lige iyi bir başlangıç yaptık. Geçen seneki tecrübesizliğimizi bu maçlarda yenmek istiyoruz” dedi.
Sivasspor’un başarılarının tesadüf olmadığını ifade eden Musa Aydın, “Bu sene lige iyi başladık. Buna çok mutlu olduk. Çünkü ‘Geçen seneki başarıyı elde edemezler’ diye konuşuluyordu. Bu sezon 5’inci haftaya geldiğimizde bunu başardık ve tesadüf olmadığını herkese inandırdık. Sivasspor bundan sonra da ilk 5’in içerisinde bir takım olmaya devam edecektir. Kendi adıma da mutluyum. Geçen seneki başarımız ortada. Ben hayatımda böyle başarılı elde etmemiştim. İyi ve mücadele eden bir takımımız var. Buna ben de katkı sağladığımda ve orta alanda gole yakın oynadığımda daha ön plana çıkıyorum. Takımım ve kendi adıma sezona iyi başladım ve bunu sürdürmek istiyorum. Bizim hedefimiz ilk 5’in içinde olmak. Ama ilk üç ve şampiyonluk da diğer hedefler arasında. Ama bunu söylemek için henüz erken” şeklinde konuştu.
SİVASSPOR’DA MUTLUYUM
Başarılı oyuncu, her futbolcunun olduğu gibi kendisinin de hedefleri bulunduğunu belirterek, “Benim bu sene kulubümle olan mukavelem bitiyor. Ama Sivasspor’da çok mutluyum. Ne kadar oynayabilirsem oynayacağım. İlk önce mutlu olduğum bir takımda devam etmek istiyorum. Oynadığım takımda keyif aldığım sürece oynamak istiyorum. Milli takım ve büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayalidir. Önce burada iyi bir performans gösterdikten sonra gelecek tekliflere açık olacağım” diye konuştu.
Sivasspor’un çok iyi bir ekip ruhu içerisinde çalıştığını ifade eden Musa Aydın, “Çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Çok iyi teknik direktör ve başkanımız var. En büyük özelliğimiz çok iyi mücadele ediyor olmamız. Takımda herkes maç içerisinde birbirinin açığını kapatıyor. Bu da bizim başarılı olmamızı sağlıyor” dedi.
Ligin bu sene çok daha zorlu geçeceğini düşündüğünü vurgulayan Musa Aydın, “Bu sezon Bursaspor ve Gaziantepspor da iyi çıkış yaptı. Biz ve Kayserispor’un da durumu belli. Lig mutlaka daha kaliteli geçecek. Böyle takımlar çıktıkça ligimiz daha güzel bir hale geliyor” ifadelerini kullandı.
Musa Aydın, 3-1 kazandıkları Bursa maçıyla ilgili inceleme başlatılmasının Fenerbahçe maçı öncesinde takımı olumsuz yönde etkilediğini, ancak sonucun lehlerine çıkmasının morallerini tekrar yerine getirdiğini ifade etti.