Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 18.11.2007, 02:12   #41
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

arkadaşlar tüm yorum lar aşağı yukarı birbirlerine çok yakın herkes tamam destek leyelim bişeyler yapalım diyor ama olmuyor bir haraket haala yok bir an önce bu olayı aktif hale getirmek lazım ön ayak olacak bi kimse çıkamıyo bilmiyorum ama elbette siteden birileri (örnek açısından)sivas milletvekili hamza yerlikaya yı tanıyor olabilir ona bi teklif sunup bu projeyi hayata geçirmesi için ön ayak olmasını rica edebilir veya ne bilim daha başka biride olabilir ama futbolcu satmadan bu işe bir ucundan başlamak lazım sizcede öyle değilmi ???????????????
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 02:47   #42
emretan5858
Yeni Yiğido

emretan5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emretan5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gardaşlar SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ baslığında da bu başlığa benzer konusmalar yurutuluyor oradaki en onemli mesajı buraya taşıyorum.

--->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ 16.11.2007, 00:56 #21
albina58
Sivasspor-4

Tecrübe Puanı: 161 --->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar genelde,SMS in daha başarılı olacağı görüşünde birleşiyorlar.
Osman GÜNAY'ın bu konuda ön bilgisi var.Pazartesi'nden itibaren dernek olarak gerekli etüt çalışmasını yaparak ,SİVASSPOR yönetimi ilede bu konuda görüşmelerde bulunup,sitede en kısa sürede açıklama yapacağız.

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği
:Ne alabiliriz değil,ne verebiliriz.
emretan5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 06:30   #43
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bizimle olacak iş değil ki bunlar.klüp başkanı gidecek turkcell mi vodofone mu hangi firma olursa olsun anlaşacak.ardından da reklam 5858 e sms gönderin takımınıza maddi destek sağlayın diye.olay bu kadar basit aslında,biz yıllarca yazsak da klüp başkanı yada vekili telefon firmasıyla anlaşmadıkdan sonra bu işler olmaz
Alt 18.11.2007, 11:42   #44
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Örneğin güzel bir dergimiz var vede iyi pazarlama yapılamadığından dolayı gerçek kullanıcılara ulaştırılamıyor. Buda bir gelir. Bir diğer konu ise Terminalden çıkan her bir otobüs için 50 kuruş yada 1 ytl tutarında bir iaşe bedeli kesilebilir. Para buçuktan çocuk beşikten büyür. Bu sadece bir öneri... saygılarımla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 11:43   #45
Yigido_Burak
Yiğido

Yigido_Burak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 Yigido_Burak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivaslı Zengin İş Adamlarının Bu Olaya El Atması Gerekir..

http://www.hizliresim.com/2008/10/23/1616.jpg
Yigido_Burak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 18.11.2007, 17:06   #46
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein
Standart -->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

yurt disinda yasayan bir sivasli olarak elimden gelen yardimi yapmak isterim ama birilerinin bizi yonlendirmesi gerekiyor nasil yardim yapabiliriz ben kendi adima soyluyorum cevremdeki sivaslilarida bu konuda uyarabilirim hatta baska sehirli arkadaslarim var onlarida yonlendirebilirim ama birilerinin bize bisekilde yardim etmesi lazim bu konu cok onemli ne yapilacaksa soylensin
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 21:35   #47
yigidofiko
Yeni Yiğido

yigidofiko - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidofiko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sonuna kadar katılıyorum bir kampanya başlatalım hesap açalım herkes elinden geldigi kadar yardım etsin sivasspora herşey HELAL
yigidofiko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 19.11.2007, 13:55   #48
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

Alıntı:
avare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yurt disinda yasayan bir sivasli olarak elimden gelen yardimi yapmak isterim ama birilerinin bizi yonlendirmesi gerekiyor nasil yardim yapabiliriz ben kendi adima soyluyorum cevremdeki sivaslilarida bu konuda uyarabilirim hatta baska sehirli arkadaslarim var onlarida yonlendirebilirim ama birilerinin bize bisekilde yardim etmesi lazim bu konu cok onemli ne yapilacaksa soylensin
sorunda bu...yönetimden bir kişi çıkıp organize etmeli bu işleri ama hala bir atağa kalkan yok...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007, 23:52   #49
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

yöneticinin birinden bahsediyorum istanbulu arıyo bir kişi aracılığıyla konuşma şekli şöyle; la gardaş la orda bir ayakkabıcı varmış karşı taraftakide evet burda bir sivaslı maddi imkanı iyi olan var la gardaş la ona söylede sivasspora 3 5 kuruş yardımda bulunsun karşı tarafın verdiği cevap böyle sivasspora yardım istenmezki diyo dediğiniz iş adamının yanına ziyarette bulunacaksın ilk tanışmak için güzel bir hediye sunacaksın sonra konuya gireceksin sivassporuz şu anda çok iyi konumda maddi imkanlarda kısıtlı sizin gibi memleket sevdalılarından sivassporumuz için maddi manevi desteğinizi bekliyoruz denmesi lazım evet aynen katılıyorum
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2007, 10:15   #50
Sivas-Power
Acemi Yiğido

Sivas-Power - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 Sivas-Power isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Her Türlü yardimda bulunmak istiyorum , yeterki bir yol gösteren olsun , bakin ingilterede bile 5 Ligden adamlar Takimlarini bile satin aldi , biz sagdece yardim yapmak istiyoruz hadi yönetim göster bir yol da bizde nasil bir Sivasli oldugumuzu gösterelim .
Yönetim bunun altindan kalkamiyorsa aramizdan yokmu bir isadami böyle vir sms davasi gibi birsey acicak biri veya bilgisi olan , onlarla oturup sohbet edelim bu isi gerceklestirelim .

Saygilarla
Sivas-Power isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla