Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A
Alt 24.12.2007, 19:49   #41
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A

kesinlikle yapılması gereken birşey.telefondan atacağımız mesajlarla takımımıza destek olabilirz.olabilirse, herkes mesajla ne kadar vereceğini kendi belirlese 2,3,10 artık ne kadar olursa.inşallah hayata geçerde takımımıza elimizden gelen yardımı yaparız...
Alt 25.12.2007, 20:31   #42
ethembey
Yiğido

ethembey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ethembey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YÖNETİME SESİMİZİ DUYURMAMIZ LAZIM SİVASTAKİ DERNEK YÖNETİMİ NE DURUYORSUNUZ
ethembey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007, 21:17   #43
halil ozturk
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 halil ozturk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tum sivasliyim diyen herkese SESLENIYORUM SIVASSPORUMUZ 1RINCI LIGE CIKMADAN HANGI
TV
DE SIVASIVN
SESINUI GORUYORDUNUZ
ALLAH ASKINA BU FIRSAT SIVASA BIR DAHA DOGACAKMI ACABA ARTIK YETER DIYORUM BASKALARININ FILAMALARINI BIRAKALIM ARTIK SIVASSPORUMUZUN FILAMASINI SALLAYALIM ALLA21H BIZE SIVASLILIGI NASIP ETMIS DAHA NE ISTIYORSUNUZ DAHA NEYI BEKLIYORUZ KENDIMIZE CEKI DUZEN VERELIM SIVASSPORUMUZA YARDIM EDELIM SIVASLININ NE OLDUGUNU TUM TURKIYEYE GOSTERELIM TV
KANALLARINDA SPOR PRORAMI YAPIYORLAR HIC SIVASSPORUN DEGERLENDIRMESINI YAPIYORLARMI BUNDAN HIC BIRSEY CIKARMIYORMUYUZ SIVASLIYIM KIM DIYORSA HERKESI GOREVE DAVET
EDIYORUM TUM SIVASLILARA SEVGI VE SELAMLARIMI ILETIYORUM
halil ozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A
Alt 25.12.2007, 21:38   #44
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A

Alıntı:
onurr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BİR FENERBAHÇELİ OLARAK SİVASSPORU GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM BU KAMPAMYA OLURSA DESTEKLERİM FENERBAHÇEMİN PARAYA İHTİYACI OLMADIĞI İÇİN

BU KAMPANYA UYGULAMAYA GEÇERSE SMS PATLAMASI OLUR BENİM BİR ÇOK GS LI ARKADASIM BEN SİVASSPORLUYUM ARTIK DİOR SİVASI DESTEKLEYENLER GERÇEKTEN ÇOK ARTTI...

İNŞ UYGULAMAYA GEÇER... FENERBAHÇEDEN SONRA 2. TAKIMIM SİVASTIR GERÇEKTEN İİ BİR TAKIM...

TABİYKİ FENERBAHÇENİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM AMA SİVASINDA EN KÖTÜ 2. OLMASINI İSTERİM ...
BU TEMENNİN OLMADI SİVAS ŞAMPİYON OLSUN HEP FENERBAHÇEDE 2 OLSUN EN GÜZELİ BU
Alt 25.12.2007, 22:48   #45
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: BÜTÜN SİVASLILARAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUYUN

Alıntı:
emekli_yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
emekli maaşıma gelecek zammı nasıl size yollarım

Ne kadar asil bir duygu. Teşekkürler emekli (bende emekliyim). Bir organizatör çıksında karınca kararınca katılsın herkes.
Alt 27.12.2007, 02:14   #46
omera53
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 omera53 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya ben fenerbahçeliyim istanbulda yaşıyorum öğrenciyim ve tüm haftalığımı yollarım hemen açın şu hesap numarasını duyduğuma göre 6 milyon civarı sivaslı vatandaş varmış 1ytl yollasa herkes ki komik bir rakam 6 trilyona flasş bir forvet veya sağlam 3 futbolcu rahat alınır hadi sivas be şampiyon ol ne olur ! bıktık 3 takımlı ligden seviye asla yükselemeyecek
omera53 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 02:19   #47
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Birde piyango bize vurmazki kardesim... vursada su bankasi zengin, ama kendisi uc kurusluk etmeyen IS ADAMLARININ inadina 1 milyon verelim sivasa...

Sms ile olmaz kardeslerim, sms oldugu zaman, avea, turkcell gibi kartlar istenecek. Halbuki bi cok avrupada oturan gurbetcilerimiz var, bende dahil yani...

Gurbetcilerinde katilim sagligayacagi yontem olmali, yani banka hesap no'lar acilmali...
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 08:01   #48
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick

SLM ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN DÜN AŞKAM BİR TV KANALINDA BAŞKANLA BİRLİKTEYDİM EN KISA ZAMANDA MESAJ PROJESİ HAYATA GEÇİRELECEK ŞUANDA YASAL İŞLEMLERİ DEVAM ETMEKTE SİZ CEP TELLERİNİZİ ELİNİZE ALIN HAZIR OLUN HERKEŞ SİVASLILAR NASIL TUTKUNMUŞ GÖRSÜNLER ÖYLE 5 YTL LİKTE ATMAYIN BİR KİŞİDEN EN AZ 10 MESAJ BEKLİYORUZ .
HADİ BAKALIM YİĞİDOLAR GÖRELİM
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 08:26   #49
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

VEDAT BAYRAM/SABAH

Sivasspor gerçeği!

Anadolu'nun sert iklimiyle maruf, 'Yiğido' lakaplı takımı ligin ilk devresini lider bitirdi. Türk futbolunda önemli bir başarı mı? Elbette.

Daha önce de Trabzon başarmamış mıydı? Trabzon başka, Sivas başka... Bu ülkede Karadenizliler de, Güney Doğulular da daima iddialı olmuşlardır. Bu, 'genetik yapı ve bağlı lobi' nedeniyle Trabzonspor, İstanbul kulüplerine rağmen 'çanağı çatlatan' ilk Anadolu takımı olmuştur.

Oysa Anadolu'yu doğudan batıya ortadan kesen eksende Sivas bir ilktir. Bu bölgede hani iddia, hani lobi, hani destek? Henüz bir şey olmuş değil. Ama sanki olacak gibi! Yoksa lider takımın hocası "Biz şampiyon olamayız" diye bas bas bağırır mı?
Sivasspor 14 Nisan 1932'de ilk başkanı Fahri bey tarafından 122 üye ile kuruluyor.Amacı ne? "Gençliğin bedeni inkişafına hakim olmak!" Lige 1967'de iştirak ediyor. 1997'ye kadar 30 yılın 11 yılı 3.lig, 18 yılı 2. ligde mücadele ile geçiyor. 1967-97 arası 41 başkan, 61 teknik direktör değiştiriyor. 30 yıllık mücadeleye 352 galibiyet, 1022 gol, 1051 puan sığdırıyor. Mücadelesinin 37. yılı olan 2004/05'te 1. lige çıkıyor. 2006/07'nin ilk yarısını da lider bitiriyor.

PAMUK ELLER CEBE

Tırmanıştaki ilk emek için İsmail Kartal, Bülent Uygun ve Başkan Mecnun Odyakmaz'ı kutlamak zorunlu bir görev. Ancak birden bir 'gariplik' oluyor. Moral ve puan motivasyonu zirvede bir takımın sözcüleri "Biz şampiyon olamayız" diye bağırıp duruyor. "Başarılı oluruz ama..." demeye başladıklarında "Aması ne?" diye sormaktan kendimizi alamıyoruz. "Ama hakemler... Ama para..." dediklerinde otoritelere de malzeme çıkıyor tabii.
Bu davranışlar futbolcuları etkileyecek. Peki ne eksik? "Lobi!". Karadeniz lobisi gibi! Güneydoğu lobisi gibi! Dünyada yaşayan 6 buçuk milyon Sivaslı... Ve bunların ileri gelenleri... Duran Akbulut, Hüseyin Yıldırım, Sadık Özgür, Selahattin Ayan, Veysel Dursun, Lütfi Abay, Asaf Çoban, Ali Kösedağ, Kaya Turgut, Muammer Kitapçı, Ahmet Çuhadar, İbrahim Mir Mahmut oğlu ve daha niceleri... Şimdi sıra sizde degil mi? Deveciden dostu olanın avlusu geniş olmaz mı? O halde pamuk eller cebe. Ben de sizi destekliyorum. Sivasspor başkanına da sesleniyorum: Buyrun Sayın Odyakmaz... Kim daha çok Sivaslı, izleyin ve görün.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/bayram.html
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 08:30   #50
ASKİN58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ASKİN58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar dün gece izledim programı ancak vakıflar Bankasının hesap numarasını alabildim ve Sivassporla gurur duyarak üzerime düşen görevi yaptım.Hadi sizde boş durmayın işte hesap no:00158 0072 8784 4492 Haydi yiğidolar Başımız dik gezmeye devam edelim.
ASKİN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla