Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: YALNIZ BIRAKMADILAR
Alt 21.01.2008, 08:05   #41
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: YALNIZ BIRAKMADILAR

çok şükür yol trafik sıkıntısı demeden 5 yiğido 1 yiğide aracımın aldığı bu kadardı oradaydık, üst tribün sol tarafta ilkyarı amigolugta yaptım ama pek başarılı olamadım
ama golden sonra gelen çoşkuyu yiğidolarla paylaşmak güzeldi, inşallah bu coşku sezon sonu şampiyonluk turuyla son bulacak
Alt 21.01.2008, 08:17   #42
SivasLady
Gast

takimimizi yalniz birakmayip destekleyen
BÜTÜN TARAFTARA COK TESEKKÜR EDERIM
takimimiz galibiyetle karsilik verdi hepimizi sevindirdiler
Alt 21.01.2008, 08:30   #43
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

gelen arkadaşların hepsine teşekkür ederim.ama yazıklar olsun istanbulda sivaslıyım diye gezen o zavallılara o stat en az 50 bin kişi ile dolmalıydı. övünüyoruz birde istanbulda 1.5 milyon sivaslı var diye yazıklar olsun arkadaş başka bir şey demiyorum.
Alt 21.01.2008, 08:32   #44
RASATHANE
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 RASATHANE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter --->: YALNIZ BIRAKMADILAR

Ben maça giden bir sivaslı olarak orda en az 40.000 olması gerekirdi daha dorusu orda görmek isterdim istanbulda bu kadar çok sivaslı varken.bir görsel şova çevirip gövde gösterisi yapmamız gerekirdi.
RASATHANE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Zeki ÇOLA !
Alt 21.01.2008, 10:05   #45
TURKUM DOGRUYUM
Acemi Yiğido

TURKUM DOGRUYUM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 TURKUM DOGRUYUM Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Zeki ÇOLA !

Trt 1 de yayınlanan tele lig programı yorumcusu sayın Zeki ÇOL,dün(pazar)akşamki SİVASSPORUMUZLA alakalı yorumunda,ist.yaşayan biz SİVASLIARIN olimpiyat stadını dolduramadıgımızdan ötürü serzenişte bulundu,ist.daki 2milyon SİVASLIDAN 15 bin kişimi maça gelebildi diye ! sayın Zeki ÇOLUN mantığından gidersek hesabı doğru,lakin Zeki ÇOL,maçın c.tesi öğlen 13:30'da oynandığınıda hesaba katsaydı serzenişte bulunmak yerine,büyük fedakarlıkla maça giden bizlere teşekkür ederdi,maç pazar günü 13:30'da olsaydı eğer,olimpiyat stadı dar gelirdi bize! yinede müsbet menfi bizimle alakalı yorum yaptığı için Zeki ÇOL beye teşekkür ederim,reklamın iyisi kötüsü olmazmış...
TURKUM DOGRUYUM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Zeki ÇOLA !
Alt 21.01.2008, 10:22   #46
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Zeki ÇOLA !

Zeki Çol Zaman Gazetesi 19.01.2008

Bazen, Hatice'ye değil, neticeye bakılan maçlar olur ya... İşte onlardan birini oynadı dün Sivasspor. İşin Hatice boyutuna, yani oyuna baktığınızda eleştirilecek bir dolu yanı vardı. Ama neticeye baktığınızda alkışlanacak taraftı.
Kalan sağlarla yoluna devam eden Sivasspor, dün orta alan kurgusunda zorunlu bir değişiklik yaparak oyuna başladı. Devran'ı sağa, Musa'yı sola, Mohammed'i onların önüne çekti. Ön liberoda da Sezer'e görev verdi. Ancak bu kurgu, savunmaya dönük oyunda yararlı gibi görülse de hücum organizasyonuna hiçbir katkı sağlamadı. Takım bir ritim tutturamadı. Rakip savunmayı baskı altında tutamadı. Tempoyu yakalayamadı. Pozisyon üretmekte hissedilir biçimde zorlandı. Nitekim ilk 45 dakikada, önemli bir pozisyon hatasından yararlanıp atılan gol dışında Sivasspor'un öyle yürek hoplatan bir atağı da olmadı. İkinci yarıda Musa ile Devran'ın yerlerinin değiştirilmesiyle biraz olsun orta sahadan top çıkmaya başladı. Büyükşehir savunmasının az adamla yakalandığı süreçte ise ikinci gol geldi ve Sivasspor net bir sonuca ulaştı.

Skora baktığınızda Sivas'ın çok üstün, çok etkili, çok verimli oynadığını düşünebilirsiniz. Oysa Sivasspor dün yalnızca günü kurtardı. Kazanması gerekiyordu ve kazandı.

Futbolda böylesi evreler de vardır. Her oyunu çok iyi oynayamayabilirsiniz. Hatta bazı oyunlarda vasatı bile tutturamazsınız. Ama hedefinize ulaşmanız için kazanmanız gereklidir, siz de doğru stratejiler üretir ve kazanırsınız. Sivasspor da zaten bunu yaptı. Savunmasını güçlü tuttu. Rakibine çok az pozisyon verdi. Fırsat bulunca değerlendirdi ve Büyükşehir'i deplasmanda yendi.

Oyundaki genel görünüme baktığınızda kontrolü elde tutan, oynar gibi gözüken ama etki yaratamayan taraf Büyükşehir'di. Bal yapmayan arı misali, sürekli ortalıkta gezinen, çalışır gibi görünen ancak peteğe bir damla lezzet aktaramayan Büyükşehir, 10 maçtır hasret kaldığı galibiyete bu defa da ulaşamadı.

Sivasspor'da Akın her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Petkoviç'in sakatlığının artık handikap olduğunu düşünmüyorum. Zira Akın, Petkoviç'ten daha iyi oynuyor. Dün de kritik anlarda çok iyi işler yaptı. Saidi'yi iki maçtır beğeniyle izliyorum. Hiç yadırgamadan, geldi ve takıma yerleşti. Bu maçta da takımın en iyilerindendi. Musa yalnızca Sivasspor'un değil, bu ligin en verimli oyuncularından biri. Öyle enteresan zamanlarda öyle enteresan işler yapıyor ki... Sivasspor'u bu çizgiye ulaştıran oyuncuların başında o geliyor. Ve Cvetkov... Herkes Balili'den sonrasını merak ediyordu. Cvetkov özellikleri itibarıyla bir Balili değil. Fakat en az Balili kadar hücuma etki sağlayan bir isim. Attırdı, attı ve skora dün de katkı yaptı.

Oyunda geride duran Sivasspor'un dün öne çıkan oyuncuları bunlardı.

Evet, ilginç bir maç oldu. Büyükşehir oynuyor gibi gözükürken, üç puanı Sivasspor aldı. Ya da başa dönerek son noktayı koyacak olursam... Büyükşehir Hatice'ydi, Sivasspor netice!
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Zeki ÇOLA !
Alt 21.01.2008, 10:26   #47
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Zeki ÇOLA !

Dostum,bu konuyla ilgili ben de başlık açmayı düşünüyordum zaten.Zeki Çol 1.5 milyon Sivaslının içinde maça 10 bin Sivaslı mı gelebildi dedi.15 bin değildi diyor.Sivasspor daha ne yapsın,takım şampiyonluğa oynuyor,başka şehrin takımı olsa böyle olmaz seyirci gelirdi diyor.İşin gerçeği ben bu adama katılıyorum.Sizin gibi o trübünde olan Sivaslılara bir sözüm yok.Desteklediğiniz için minnettarız size.Peki ya diğerleri?1.5 milyon içinde 10-15 bin taraftar devede kulak kalıyor.buna da şükür gerçi.ben bu kadarını da beklemiyordum.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 10:26   #48
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet Bende İzledim Sivasspora Çok Övğü Yağdırdılar...
Alt 21.01.2008, 10:29   #49
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch SİVASTA DOĞMAKLA SİVASSPOLU OLUNMAZ!!

maça giden yiğidolarasonsuz teşşekkürler ama bı yorumumdada demiştim sivasta doğmakla sivasspolu olunmaz diye tabiki maçın erken saate olması ulaşımın zor oldugu olimpiyat stadında olması seyırcı sayısını olumsuz etkıledı ama bide şöyle düşünmek gerekiyor istanbulun her tarafından bu 15bin yiğido gelebildide diğerleri nıye gelemedi işin açığı ben daha fazla seyirci bekliyordum ama bunada şukur maça giden yiğidolara sonsuz teşşekürler gidemeyen arkadaslarda inşallah bidahaki maçta yerlerini alırlar
by_hunter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 10:33   #50
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar Zeki Çol fazlada haksız sayılmaz.istanbuldaki 2 milyon sivaslının 200bini maça ilgili olsun bunlarında 150 bininin işi olsun.kalan 50 bininde 20 bini öyle gelmesin.yani bu maçta 30 bin taraftara rahat oynamalıydık.bu takım gösterdiği performansla onu hakediyor.yok cumartesiydi,yok öğle saatiydi gibi basit bahanelere sığınmayalım.biz niye -24 te gidip takımızı destekliyoruz.neyse inş kasımpaşa maçına daha ii şartlar oluşurda taraftarımız için stadı daha doldururlar...