ehehe ben lig tv yi bazı Sivaslıyım diye gecınenlere karsı sonuna kadar desteklıyorum
adama sorsanız kanı kırmızı beyaz akar
Sivasspor canıdır ama bu sitedeki cogu gibi nicki 3 buyuklerden bırıyle özdeşleşir avatar resmi yine 3 buyuklerın avatarıdır..
imzasında da Sivasspor sitesinde 3 buyuklerın yalakalıgını yapar..
Buda yetmez Cıkar İstasyon Caddesinde 3 buyuklerın taraftarın polarını formasını giyer (mac dısında bi kere bile Sivasspor ürünü giymez ) Sonrada cıkar ben Sivassporun en büyük taraftarıyım her maca gidiyorum desteklıyorum diye hava atar burda ki herkes de destekler.....
önce kendi içinizdekileri halledin.İlerisi gelir zaten (bakın Sakarya Bursa şehirlerine bi tane gs fb bjk formalı goremezsınız bide taraftarına bakın cefakardık vede 3 buyuklerın taraftarına kafa tutar )
Önce içinizdeki sahte kahramanları ayırt edin !!!
emre kardeşime aynen katılıyorum önce içimizdekiLERİ halledelim gerisi gelir
__________________ ....Sebebi yok sadece seviyorum...
Sevgili kardeşim Burak yazılarını okuyorum. Yaşından daha olgun yazıyorsun: Akıllı bir gençsin. Birde kullanıcı adındaki gFb yi kaldırsan site arkadaşlarına da moral vermiş olacaksın. Başarılar.
__________________ ATATÜRK' ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ, BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL; BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR.
ne zaman bizimde para kaynaklarımız oluşsa ne zaman bizde yükselirsek o zaman yanımızda olurlar bu konuda sadece STADYUM programını destekliyorum gerisi yalan lig başladığından beri yanımızdalar saolsunlar
Sivasspor şu anda süper lig in lideri ve lig in en çok takip edilen takımı.ancak lig tv maçlarımızı herşeye rağmen yayınlamıyor.Maçlarımızı yayınlatmak için ne yapalım.Lig tv yi e-mail yağmuruna tutmak ve bir daha ki maçlarımız seyretmek için lütfen http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx den formu dolduralım
Topici okuduktan sonra,bulunan linkten hemen e.mail olarak şikayette bulundum.Umarım sitemiz aracılığı ile yoğun talep karşısında liğ tv gerekli duyarlılığı gösterir.
__________________ .............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
bende ayni sekilde konuyu okuduktan sonra hemen mesaj yazdim ama aslinda ne kadar utanc verici bir durum lidersiniz herkes sizi konusuyor ama maclariniz yayinlanmiyor tabikii bunun en buyuk sebebi acizane gorusum sivasli hemserilerimin tepkilerini hep beraber dile getirmemeleridir
bende şimdi mesaj yazıp yolladım arkadaşlar trabzonspor ligin dibine yakınken onların her hafta mmaçları yayınlanıyorda neden bizim maçlarımızın naklen yayını yok anlamak mümkün değil
bende şimdi mesaj yazıp yolladım arkadaşlar trabzonspor ligin dibine yakınken onların her hafta mmaçları yayınlanıyorda neden bizim maçlarımızın naklen yayını yok anlamak mümkün değil
SANAN KATILIYORUM KESİNLİKLE BİZ TÜRKİYRNİN LİDERİYİZ SU AN LİGİN BABBASIYIZ BNDE MAİL ATIYOM ŞİMDİ
Bu Konuda cebrail_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...