Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 00:47   #41
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: INTER TOTO DAYIZ!!

Alıntı:
!brhyme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiç moralinizi bozmayın komşu..

biz de zamanında intertotodan turlar atlayıp uefada ilerleyip az alkmarı elimizden kaçırmadık mı ???

bu şaibeli Bizans uşağı olmuş ligde inatla vazgeçmeden çabalayacağız Kayserisporumuz ve Sivassporumuz Uefada Beşiktaştan çok daha iyi işler yapacaktır buna eminim...

Sizler Herşeyden Önce Tüm Anadolunun Saygısını Kazandınız
Bizler Kupa için Takım tutacak olsak Onursuz Bizans Takımı tutardık

Samimi olarak söylüyorum size kızmıyor da değilim keşke şu istanbul takımlarına evinizde yenilmeseydiniz de içimizde alevlenen anadolu umudu son seviyeye ulaşsaydı... ama olsun dedik ya herkesin saygısını kazandınız bu heyecan bile güzeldi...

YAŞASIN İSTANBULA İNAT ŞEHRİNE SAHİP ÇIKAN ANADOLU !
SİZLERİN TESELLİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BİZANS OYUNLARINI İYİ AÇIKLAMIŞSIN YAŞASIN SİVAS KAYSERİ DOSTLUĞU. BİZE YAPILANLARI GÖRDÜNÜZ. İNŞALLAH SENYE KAYSERİDE ŞAMPİYONLUĞA OYNAR SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ. HALA SALDIRIYORLAR 3 EZİK LE HAMSİLER.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 00:48   #42
sivasli_kocak
Yiğido

sivasli_kocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_kocak zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: INTER TOTO DAYIZ!!

inş olur sivasım emeklerine kavusur
sivasli_kocak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 00:48   #43
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

intertotodan uefaya gıden takım puanmı alamıyordu paramı alamıyordu kupamı alamıyordu bısey alamıyordu ama ne oldugunu hatırlayamadım:S
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 00:54   #44
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

vallahi buraya kadar getirmişken saçma sapan bi kural yüzünden uefadan olduğumuza yanıyorum.futbolcularımızın en azından uefayı bjkden daha çok hak ettiğini düşünüyorum.

neyse sağlık olsun artık.adımları yavaş yavaş emin adımlarla çıkalım artık.bu sene intertoto olur gelecek sene uefa ondan sonra ş.ligi yeterki basamakları sağlam çıkalım.

burdan tüm futbolcularımıza,hocamız bülent uyguna,büyük başkan mecnun otyakmaza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.gelecek senede hepsine başarılar dilerim...
Alt 11.05.2008, 01:01   #45
mdeniz58
Acemi Yiğido

mdeniz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 mdeniz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: INTER TOTO DAYIZ!!

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, aynı puana sahip oldukları Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından üçlü averajla dördüncü sırada yer almalarının hukuki açıdan doğru olmadığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin daha önceden Şampiyonlar Ligi'ni garantilediğini kaydeden Ünsal, dolayısıyla kendilerinin Beşiktaş ile yarıştığını belirterek, bu durumda ikili averajın önemli olduğunu belirtti.

Bu durumu araştıracaklarını, böyle bir uygulamayı inceleyeceklerini belirten Ünsal, ''FIFA nezdinde, hukuki zeminde tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağız'' dedi.

İkili averaj durumunda, gol averajına göre Beşiktaş'ın önünde olduklarını kaydeden Ünsal, ''Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur'' diye konuştu.

www.internethaber.com dan
mdeniz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 01:06   #46
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
KUZEYDEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Sİvas lılar...Bu sene Şampiyon Sivas olsun diyenlerdendin.. taki bu forumda Sİvasspor dan çok fb li olduğunu farkedene kadar...Görüyorum ki fb yi yendi diye hala bazı arkadaşlar Trabzon u düşman biliyor..bir hatırlatayım geçmişi:

Yıl sanıyorum 82 Trabzon un genç takımı şampiyon olur ve 2 .lige yükselme hakkı elde eder .Dönemin altyapı koordinatörü biz feragat edelim hem böylece bir şehrin takımı daha 2. ligde olmuş olur gerekçesiyle feragat etme yönünde görüş bildirir. Trabzon b takımı çekilince Sivasspor 2. lige yükselir...

Bu sezon bir Trabzon yöneticisi biz şampiyon olamyacakasak Sivas olsun diye açıklama yapar. Sivas ın hocası ise gönlüm fener de der sık sık ...fb Sivas ta çiçeklerle karşılanır, Trabzon kartoplarıyla...yinede aklı selim belli bir yaşın üzerindeki Trabzonspor lular Sias ın şampiyonluğunu canı gönülden isterler...Ama gelir bir bakarlar ki Sivasspor lu arkadaşlar ın derdi Şampiyon olmak değil 4. büyük olmak mış...Büyük olmak istemenizi anlarım ama neden en büyük değil de 4. büyük...Neden biraz palazlanan Anadolu takımının aklına hemen o kolay yol geliverir: .."şu Trabzonu aşağı çekip yerine biz geçelim..." Neden fb yi bjk yi gs yi geçmek değilde Trabzon u geçmek ? Oysa Trabzon öyle mi yaptı Güçlü olduğunu hissettiğinde mevcut en güçlüye kafa tutu..

Şuna katlırım; Trabzon son zamanlarda özellikle bazı yöneticilerinin tavırları ile diğer büyüklerden farklı bir tutum izlemmektedir..bunu benim gibi bir çok Trabzonlu da eleştirir..bunu eleştirin ..ama Trabzon a yüklenirken fb ye alkışalr yapmak sizi asla büyük yapmaz...Gemişte bizi yenip fb yi çiçekler le karşılayan bir van spor hatırlıyorum..şimdi 3 ligde..Bursa lı arkadaşlar herkesin ki dururken bizim tv yayınlarından aldığımız paraya takmışlardı şimdi ne haldeler..Manisa keza öyle...İnanın bana gerçek dost arıyorsanız Trabzon onlardan biridir. Yeterki bir adım atın....Kaybetmiş olduğunuz bir şey yok. Başkanınızın söylediğinie katılıyorum ; yolun sonunda değil başındasınız.. gerçek bir "büyük" gibi davrandığınız da büyük oluveriş olursunuz zaten...Sevgiler
Bak guzel arkadasim senin niyetinin iyi niyetli bir yaklasim oldugu ve TRABZON ile SIVAS'in dusman olmadigini anlattigin anlasiliyor ama bu malesef zamaninda cogu SIVAS'linin ki bunlardan biride benim,Trabzonspor'u desteklemis olmasina ragmen hangi mantikla ve/veya ne problemleri oldugu icin SIVAS dusmani kesilen TRABZONSPOR'lulari ya tanimiyorsun ya onlarin sitesine girmedin veya bu sitede tartisma cikaranlarin SIVAS'li degilde TRABZONSPOR'lular oldugundan haberin yok buyuzden simdi sana birkac soru sormak istiyorum ama sunlarida belirtmem lazim.
1-hic bir akli basinda SIVASSPOR'lu su asamada 4.buyuk oldugunu iddia edemez SIVASSPOR suan besinci buyuktur haa SIVASSPOR'un ilerisi icin dusundugu sampiyonlularinda INSAALLAH ilk unvanini elinden alacagi 4.buyuk olandir buda sizsiniz bunu dusmanlik olarak algiliyorsan senin gorusundur.
2-Istersen siteleri beraber gezelim bakalim TRABZON'lularmi SIVAS'lilari dusman ilan edip ve her seferinde tahrik ederek tartisma yaratmislardir yoksa SIVAS'lilarmi; zaten suan hangi konu basligi altinda yazdigimizi ve senin bu yorumuna neden olana bir bak istersen biz hakkimiz yendi bizi adi hesaplarla uefa'dan ettiler diye konusurken bahsettigimiz konulara bak ve lutfen sorumlularini arastir.
3-TRABZONLULAR birinci maci masa ustunde aldigimizi iddia ediyorlar sana soruyorum hangi beyinsiz takim daha ilk macinda olaylar cikarmayi dusunecek ve hangi gucle bunu masa basinda kazanmayi basaracak ALLAH askina yaw hele bu gunde bunlari soyleyebilen TRABZONLULARIN olmasi ne kadar garip yaw biz daha gecen hafta biz sampiyonlugu hayal ederken turlu ayak oyunlari ile elinden neler alindigini gormemek aptalliktir eger SIVAS'ayak oyunlari ile birseyler yapsaydi sundan emin olunki SIVASSPOR SAMPIYONDU
4.TRABZONLULARIN bizle ne derdi var bilmiyoruz ama su kesinki bu sitede en cok bahsedilen konulardan biri ANTI ISTANBUL'dur buna karsilik TRABZONSPOR sitesinde ANTI SIVAS'lilik her olayla kendini gosteriyor sizce bunu anlami nedir yani kimkimi dusman ilan etmis.
Alt 11.05.2008, 01:16   #47
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1147 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

arkadaşım ben bişey anlamadım niye Ş.Saraçoğlu o güzelim 4 EYLÜL STADımız varken...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 01:18   #48
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

futbolun hıc adaletı yok arkdas sen tum sene calıs didin kayserı yatsın turkıye kupasını alıp uefaya bız ıntertotoya hakmı bu be...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 01:22   #49
muhammedi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhammedi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: INTER TOTO DAYIZ!!

Değerli trabzonsporlu arkadaşım ben bir fenerbahçeli ve aynızaman da sivaslı olmam hasebiyle spor sporlu bir spor severim inan senin kadar da fanatik biri değilim ama... Şimdi siz bugün ki maçta bizimle nasıl bir oyun oynadınız farkındamıydınz eğer tüm maşlarınınzın yarısını böyle oynasaydınız inan ın şampiyondunuz. maçınızın sonuna baktım yahu sanki şampiyon olmuş gibi sevinmişsiniz. hayırdır yoksa oldunuz mu?... sanırım oldunuz . Değerli kardeşim artık fener düşmanlığı yapacağım diye onun bunun ipine sımsıkı sarılmayın (bunu bir atasözünü ima etsin diye yazdım zeki arkadaşlar anlar)yahu gs diye bi takımın nişanlısı gibi davranıyosunuz yıllardır. bu fener size ne etti anlamadım bu arada giden 3 puanınıza gelelim belki haklısınz bize hediye edildi o puan ama kardeşim bizde bu sene trabizondan üstündük hani değilmi hemde çokkk üstün mesela bizim ligden düşermiyiz adına bi korkumuz olmadı bu sezon... siz bu kafayla gider iseniz trabizon olarak yani daha çokkk korkarsınız ligden düşmekten bırakın onların iplerini kendi ipinizle girin hem elalemin ipiyle olmaz bu işler ))Değerli kardeşimm.
muhammedi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 01:23   #50
sivaslıselin
Yeni Yiğido

sivaslıselin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslıselin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok üzgünüm.olmaz böyle şey, haksızlık. sivas spor yönetimine sesleniyorum hakkınızı arayın. sivas sporun yeri burası değil. allem edip kallem edip beşiktaşı 3. yaptılar, bizim hakkımız 3.lük beşiktaşın değil...
sivaslıselin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslıselin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...