Alıntı:
KUZEYDEN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Sİvas lılar...Bu sene Şampiyon Sivas olsun diyenlerdendin.. taki bu forumda Sİvasspor dan çok fb li olduğunu farkedene kadar...Görüyorum ki fb yi yendi diye hala bazı arkadaşlar Trabzon u düşman biliyor..bir hatırlatayım geçmişi:
Yıl sanıyorum 82 Trabzon un genç takımı şampiyon olur ve 2 .lige yükselme hakkı elde eder .Dönemin altyapı koordinatörü biz feragat edelim hem böylece bir şehrin takımı daha 2. ligde olmuş olur gerekçesiyle feragat etme yönünde görüş bildirir. Trabzon b takımı çekilince Sivasspor 2. lige yükselir...
Bu sezon bir Trabzon yöneticisi biz şampiyon olamyacakasak Sivas olsun diye açıklama yapar. Sivas ın hocası ise gönlüm fener de der sık sık ...fb Sivas ta çiçeklerle karşılanır, Trabzon kartoplarıyla...yinede aklı selim belli bir yaşın üzerindeki Trabzonspor lular Sias ın şampiyonluğunu canı gönülden isterler...Ama gelir bir bakarlar ki Sivasspor lu arkadaşlar ın derdi Şampiyon olmak değil 4. büyük olmak mış...Büyük olmak istemenizi anlarım ama neden en büyük değil de 4. büyük...Neden biraz palazlanan Anadolu takımının aklına hemen o kolay yol geliverir: .."şu Trabzonu aşağı çekip yerine biz geçelim..." Neden fb yi bjk yi gs yi geçmek değilde Trabzon u geçmek ? Oysa Trabzon öyle mi yaptı Güçlü olduğunu hissettiğinde mevcut en güçlüye kafa tutu..
Şuna katlırım; Trabzon son zamanlarda özellikle bazı yöneticilerinin tavırları ile diğer büyüklerden farklı bir tutum izlemmektedir..bunu benim gibi bir çok Trabzonlu da eleştirir..bunu eleştirin ..ama Trabzon a yüklenirken fb ye alkışalr yapmak sizi asla büyük yapmaz...Gemişte bizi yenip fb yi çiçekler le karşılayan bir van spor hatırlıyorum..şimdi 3 ligde..Bursa lı arkadaşlar herkesin ki dururken bizim tv yayınlarından aldığımız paraya takmışlardı şimdi ne haldeler..Manisa keza öyle...İnanın bana gerçek dost arıyorsanız Trabzon onlardan biridir. Yeterki bir adım atın....Kaybetmiş olduğunuz bir şey yok. Başkanınızın söylediğinie katılıyorum ; yolun sonunda değil başındasınız.. gerçek bir "büyük" gibi davrandığınız da büyük oluveriş olursunuz zaten...Sevgiler
|
Bak guzel arkadasim senin niyetinin iyi niyetli bir yaklasim oldugu ve TRABZON ile SIVAS'in dusman olmadigini anlattigin anlasiliyor ama bu malesef zamaninda cogu SIVAS'linin ki bunlardan biride benim,Trabzonspor'u desteklemis olmasina ragmen hangi mantikla ve/veya ne problemleri oldugu icin SIVAS dusmani kesilen TRABZONSPOR'lulari ya tanimiyorsun ya onlarin sitesine girmedin veya bu sitede tartisma cikaranlarin SIVAS'li degilde TRABZONSPOR'lular oldugundan haberin yok buyuzden simdi sana birkac soru sormak istiyorum ama sunlarida belirtmem lazim.
1-hic bir akli basinda SIVASSPOR'lu su asamada 4.buyuk oldugunu iddia edemez SIVASSPOR suan besinci buyuktur haa SIVASSPOR'un ilerisi icin dusundugu sampiyonlularinda INSAALLAH ilk unvanini elinden alacagi 4.buyuk olandir buda sizsiniz bunu dusmanlik olarak algiliyorsan senin gorusundur.
2-Istersen siteleri beraber gezelim bakalim TRABZON'lularmi SIVAS'lilari dusman ilan edip ve her seferinde tahrik ederek tartisma yaratmislardir yoksa SIVAS'lilarmi; zaten suan hangi konu basligi altinda yazdigimizi ve senin bu yorumuna neden olana bir bak istersen biz hakkimiz yendi bizi adi hesaplarla uefa'dan ettiler diye konusurken bahsettigimiz konulara bak ve lutfen sorumlularini arastir.
3-TRABZONLULAR birinci maci masa ustunde aldigimizi iddia ediyorlar sana soruyorum hangi beyinsiz takim daha ilk macinda olaylar cikarmayi dusunecek ve hangi gucle bunu masa basinda kazanmayi basaracak ALLAH askina yaw hele bu gunde bunlari soyleyebilen TRABZONLULARIN olmasi ne kadar garip yaw biz daha gecen hafta biz sampiyonlugu hayal ederken turlu ayak oyunlari ile elinden neler alindigini gormemek aptalliktir eger SIVAS'ayak oyunlari ile birseyler yapsaydi sundan emin olunki SIVASSPOR SAMPIYONDU
4.TRABZONLULARIN bizle ne derdi var bilmiyoruz ama su kesinki bu sitede en cok bahsedilen konulardan biri ANTI ISTANBUL'dur buna karsilik TRABZONSPOR sitesinde ANTI SIVAS'lilik her olayla kendini gosteriyor sizce bunu anlami nedir yani kimkimi dusman ilan etmis.