Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0
Alt 13.07.2008, 22:37   #41
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0

3 turdakı rakıp bıraz daha dişli iyi hazırlanmak lazım ama onunda ustesınden gelır bızım takımımız
Alt 13.07.2008, 22:43   #42
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0

maçın genelinde sivasspor sahaya hakim olan taraftı...özellikle ilk yarıda çok sayıda net gol pozisyonundan yararlanamadık...rakibe sadece tek pozisyon verdik...sylla sahanın yıldızıydı...ben ibrahimi de beğendim...özellikle yan topları çok etkili kullanıyor...takımda bazı eksiklikler ve aksayan yönler elbette vardı...bunun en büyük iki nedeni, henüz zamanın çok erken olması ve takımımızın ilk kez avrupa kupalarına katılmanın verdiği heyecandır...sonuçta iyi bir oyunla tur atlayan takımımızı kutluyorum...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0
Alt 13.07.2008, 22:50   #43
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporum bu başarısını Braga karşısındada sürdürecektir.. En azından bragayı önemseyecekleri için çok daha güzel oynayacağına inanıyorum.. Hem Sivassporum UEFA yı çoktan haketmişti ama bunları extradan oynuyoruz.. Olsun buda bir avrupa deneyimi olacaktır.. Braga çok güçlü takım Bayar münihi elemiş..

Dualarımız seninle yiğidom..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2008, 23:16   #44
KeruLLu_17
Yiğido

KeruLLu_17 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 58 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 KeruLLu_17 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Güzel Sonuc...İnş. Bragayıda Eleyerek Yola Devam Edeceğiz...

Seninleyiz Sivasspor...
Bizi Bizden Değil, Yedi Kat Elden Dinle…
KeruLLu_17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2008, 23:31   #45
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

maçın ilk dakikaları bence çok güzeldi çok kaçırdık , balili de güzeldi sakatlık tamamen geçmiş galiba ama braga karşısında daha iyi oynamak lazım ve oyuncularımızı çok heycanlı gördüm bu hiç iyi değil hacamızın biraz otokontrol ü ayarlaması lazım ,tarftarımıza gelince nerde kalmıştık haala aynı yerdeyiz stad dolu (ama çıt yok demiycem) çekirdek sesleri tv başında bize kadar ulaşıyordu her zamanki gibi nedendir bilmem bir ıslık huyumuz var bunu hiç anlamam zaten sivasımıza braga karşısında başarılar son söz : taraftarımız için eğitim şart !
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda omercoskun'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.07.2008, 07:31   #46
izmirliyigido
Gast

İlk yarı çok güzeldi, bol pozisyon ve heyecan vardı. 2. yarı biraz daha kontrollü oynamaya çalışınca rakip gerekli golü bulmak için daha tehlikeli oldu. İki maçta da orta sahamız sinyal veriyor bilmem farkında mısınız? Geri ile ileriyi birbirine bağlayamıyor. İlhan 5 yıldır bir futbolcu olamadı halen. Bir tek Musa Aydın’la da bu iş olmaz. İbrahim iyi niyetle oynamasına rağmen yeterli değil. Sergio Pacheko neden oynatılmıyor anlamıyorum.

İnşallah Faruk, Mohammed Ali, Musa ve Sergio’lu bir orta sahamız her maçta oynar. Ancak o zaman başarılı olur orta sahamız. Hatta Gurbanov bile neden oynamaz analamıyorum.

Taraftar ise bu sıcak günde gayet iyiydi. Tezahürat yoktu diyenlere katılmıyorum. Maçın büyük bölümünde tezahürat yapmaya çalıştılar. Ama en muhteşemi ise Meksika Dalgası oldu.

Esas maç önümüzde ki hafta oynanacak olan S. Braga maçı. Rakip çok güçlü. İnşallah takım böyle oynamaz. Ve taraftarda daha fazla olur. Yinede Avrupa’da ilk adım için futbolcularımıza teşekkürler.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
AVRUPAYA SELAM OLSUN
Alt 14.07.2008, 08:04   #47
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1535 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart AVRUPAYA SELAM OLSUN

Avrupalı Yiğido 1-0
Sivasspor, Avrupa´da karşısına çıkan ilk engeli başarıyla aştı. İnter Toto Kupası´nda Karadağ´ın Grbalj takımını eleyen Kırmızı-Beyazlılar, 3. Tur´a yükseldi.
14.7.2008

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Igorj Ishchenko xxx, Sergiy Sobotyuk xxx, Oleksandr Shamych xxx (Ukrayna)
Sivasspor: Volkan xxx, Aytaç xxx, Diallo xxxx, Hayrettin xxx, Abdurrahman xxx, Sylla xxx, İlhan xxx, İbrahim xxx (Dk. 90 Tayfun Emre
xx), Musa xxx (Dk. 86 Ilgar Gurbanov xx), Mehmet Yıldız xxx, Balili xxx (Dk. 81 Sergio Oliveira xx)
OFK Grbalj: Klıajevic xx, Maziç xx, Dragiçeviç xx (Dk. 64 Radoviç x), Petroviç xx, Boziç xx, Radusinoviç xx, Bojoviç xx (Dk. 76 Kristoviç x),
Franciskoviç xx, Boskoviç xx, Videkaniç xx, Kasalica xx
Gol: Dk. 82 Diallo (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 32 Aytaç (Sivasspor), Dk. 30 Radusinoviç, Dk. 40 Kasalica, Dk. 54 Boskoviç, Dk. 90 Radoviç (OFK Grbalj)

Daha maçın ilk saniyelerinde Sivasspor’un Avrupa iştahı kendini bir kez daha belli etti. Santradan kapılan topla buluşan Balili daha 1. dakikada topu Mehmet’e kazandırdı, golcü atamadı. 3.dakikada bu kez Sylla sağ çaprazdan denedi, olmadı. 2-2’nin verdiği skor rahatlığını bir kenara atan Sivasspor sanki ilk maçmış gibi saldırıyor atakların ardı arkası kesilmiyordu. Fakat 14’de rakip takım, Maziç ile sağdan yüklendi şutunu sonda Volkan çeldi. 17’de Mehmet-Balili organizasyonu müthişti ama İsrailli topu auta attı. 31 ve 34’de Mehmet yine kaleyi yokladı ama olmadı. İlk defa 12 bin kadar Sivasspor taraftarının bu kadar istekli bir maç seyrettiğini gördük.
İkinci yarı taraftarının da desteği ile Yiğidolar yine kanat bindirmeleriyle rakibi yoklamaya başladılar ama 57’de Franciskoviç serbest vuruştan az kalsın Sivasspor filelerini havalandırıyordu, genç Volkan zorda olsa topu çıkardı. Gol gelmeyince Sivasspor’da stres hataları görülmeye başladı. 66’da Diallo’nun hatalı pasına Kasalika iyi vuramadı. 72’de Radoviç’in korner atışına Maziç dokunamadı. Ve 82’de Sivasspor Avrupa kapısını tamamen açtı. İbrahim’in sağdan kullandığı serbest vuruşta, Diallo kafayla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti: 1-0. Yiğidolar’ın sıradaki rakibi ise Portekiz temsilcisi Braga. Bu kadro yeterli mi bilmem ama Tum, Devran, Faruk ve Bilicalı Sivasspor, taraftarının da desteği ile Avrupa’da iyi şeyler yapacak ve geçen seneki başarıyı sürdürecek gibi.

M.Ali SABUNCU

Maçtan Notlar...

Doğan için saygı duruşuGeçtiğimiz hafta Karadağ’da oynanan ilk maç sırasında vefat haberi gelen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

Sırada Braga var
Karadağ’ın Grbalj takımını eleyen temsilcimiz Sivasspor, İnter Toto Kupası 3.Turu’nda Portekiz’in Braga takımıyla karşılaşacak. Fikstüre göre ilk maç 19-20 Temmuz’da Sivas’ta, ikinci karşılaşma ise 26-27 Temmuz’da Portekiz’de oynanacak. Bu turu geçecek takım, UEFA Kupası’na 2. Eleme Turu’ndan dahil olacak.

Uygun rahatsızlandı
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un, dünkü karşılaşma öncesinde hastalandığı öğrenildi. Önceki gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan genç hocaya şiddetli grip teşhisi konduğu ve serumla tedavi edildiği bildirildi.

Maça yoğun ilgi
Sivassporlu taraftarlar, ilk kez bir Avrupa takımını şehirlerinde görürken, stadı tıklım tıklım doldurdu. Kırmızı-Beyazlılar, takımlarını tezahüratlarla desteklerken maç bitiminde galibiyeti doyasıya kutladı.

Kale Volkan’a emanet
Petkoviç’in ülkesinin milli takımında yer alması, Akın’ın da deplasmandaki ilk maçta kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi nedeniyle, Sivasspor’un kalesinde Volkan Ünlü görev yaptı. Bu arada, önceki gün yapılan antrenmanda burnu kırılan genç futbolcu Emre Efe, dünkü maçın kadrosuna alınmadı.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.07.2008, 08:04   #48
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Reden --->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0

Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçın ilk dakikaları bence çok güzeldi çok kaçırdık , balili de güzeldi sakatlık tamamen geçmiş galiba ama braga karşısında daha iyi oynamak lazım ve oyuncularımızı çok heycanlı gördüm bu hiç iyi değil hacamızın biraz otokontrol ü ayarlaması lazım ,tarftarımıza gelince nerde kalmıştık haala aynı yerdeyiz stad dolu (ama çıt yok demiycem) çekirdek sesleri tv başında bize kadar ulaşıyordu her zamanki gibi nedendir bilmem bir ıslık huyumuz var bunu hiç anlamam zaten sivasımıza braga karşısında başarılar son söz : taraftarımız için eğitim şart !

Birkeresinde Bu önümüze çıkıpta değerlendiremediğimiz Elimize geçen net Pozisyonlarıda Braga Maçındada Cömertçe harcarsak belimiz bükülür 'Balili her nedense bana göre paylaşmayı çok iyi bilmemekte adeta ben aldım top benim ayağımda ben atacağım imajı var he kaliteli seri güzel top saklayan 1 e 1 mücadelerde harika yanlız hocam onla biraz özel konuşmalı diye düşünüyorum..Her maçda bilindik manzara bilindik Balili..Mehmet Yıldız Dün istenilen Performansı uygulayamadı bizlere veremedi bu şu demek Her Yıldız oyuncu sahada her zaman Süper anlamına gelmeyeceğini..
Spiker anlatınca yer yer boş yerler var demesi insanı ister istemez üzüyor bu maç braga maçlarında biletlerde dedim sanırım kaos olur izdiham yaşanılır ama maalesefki aldanmışım hiç biri gerçek çıkmadı..

http://www.izlesene.com/video/koca%20kafalar%20gol%20gol-koca-kafalar-futbol-gol/389808
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2008, 09:18   #49
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaslar braga macı ne zaman
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2008, 10:35   #50
sivaslı_boy
Acemi Yiğido

sivaslı_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

braga maçı bu kadar kolay olmıycakk arkadaşlarrrr
sivaslı_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla