--->: NİYE GELDİ NİYE GİDİYOR
mahmut hanefi niye geldi ,niye gitti?belki de takıma hiç oynamayabileceği bilinerek alındı.bazı insanlar futboldan hiç anlamazlar.bazıları az anlarlar,bazıları da iyi anlarlar.ben mahmut hanefinin gitmesinde bir anormallik görmüyorum.bir takımın sezon içinde 24 oyuncuya ihtiyacı var.24 oyuncu da maçlarda az veya çok oynayacak diye bir kural yok.bilmeyenlere bir not:antrenman futbolcusu diye bir tabir vardır.bir takım antrenmanlarında çift kale maç yapabilmek için en az 22 kişiye ihtiyaç duyuyor.bazı futbolcular hoca tarafından takıma büyük ihtimalle giremeyecekleri bilindiği halde takımda tutulurlar.mahmut hanefi sol kanatta ihtiyaç olursa diye alındı.hem hayrettin hem de ilhan sakatlık veya ceza durumunda olsa mahmut hanefi oynayacaktı.öyle bir durum da olmayınca oynamadı. form düzeyi olarak da bu 2 oyuncudan iyi durumda değilmiş ki hoca oynatmadı.
arkadaşlar sivassporumuz kısıtlı imkanlarla geçen sezon ilk devreyi lider bitirdi,şampiyonluğu sondan bir önceki hafta kaçırdı.bu kadar başarılı bir takımı o futbolcu niye gitti,bu futbolcu niye gönderildi diye eleştirmeye gerek yok,bence hakkımız da yok.ben sivas dışındayım,takımı gurbetten takip ediyorum ,gönderilecek 9 futbolcu dışında kalanlardan 2 tane 11 çıkarıyorum ,bunun dışında da kalan oyuncular oluyor.
1.takım
1-petkoviç
2-abdurrahman
3-hayrettin
4sedat
5-bilica
6-musa
7-sylla
8-sergio
9-faruk
10-mehmet
11-balili
2.takım
1-akın
2-murat
3-onur
4-diallo
5-ilhan
6-devran
7-sezer
8-muhammed
9-ibrahim
10-tum
11-tayfun
2 tane 11 çıkıyor ayrıca
kaleci mehmet
taylan
erhan dışarıda kalıyor.
yani 25 kişilik ideal bir kadromuz var.bunun dışında bülent uygun gelecekte faydalanabileceği aytaç,gurbanov,volkan,emre gibi oyuncuları kadroda yedek kalıp maç oynayamayacaklrı yerine gidip maç oynayabilecekleri ve böylece kendilerini geliştirip sonra sivasspora daha faydalı olabileceği düşüncesiyle kiralık veriyor.
hiçbirimiz futbolcunun antrenmanlardaki durumunu,arkadaşlarıyla ilişkilerini,kulübe ne kadar uyum sağlayıp sağllayamayacağını teknik direktör kadar bilemeyiz.bu nedenle ben derim ki,bize çok büyük gurur yaşatan takımımıza ,yönetimimize,hocamıza destek olalım,gerisini yönetim kuruluna ve teknik direktöre bırakalım
|