Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 15.10.2008, 23:39   #41
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1496 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
YuNuSPaSa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence faydası oLur.. 10 Numara ve forvet eksikliğimiz var Alex Koşmuyor ama iyi top dağıtıyor. Deivid'in Kalitesi belli.. Nobre ßiraz daha uğraşsa 100'ler kLüßüne giricek
Alex Brezilya icin oynadi bile kocum
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 15.10.2008, 23:42   #42
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alex Brezilya icin oynadi bile kocum
ciddimisin.. Cahilliğin gözü kör olsun yaaa İyi söyLedin ßiLmiyoduk PayLaşımın için sağoL
-->: --->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 15.10.2008, 23:43   #43
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1496 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
YuNuSPaSa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ciddimisin.. Cahilliğin gözü kör olsun yaaa İyi söyLedin ßiLmiyoduk PayLaşımın için sağoL
Ama bizim Sergio isler yapar be ustam
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: --->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiy
Alt 15.10.2008, 23:44   #44
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiy

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ama bizim Sergio isler yapar be ustam
yok bee O anca yedekLerde durur.. Alex ondan daha iyi Asist Kralı daha noLsun dimi
--->: -->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 15.10.2008, 23:53   #45
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

Standart --->: -->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu adam hakaret edilmeye bile değmez
Ben aurelio bu takıma geldiği günden itibaren mili takım benim için yok olmuştur.onun için yenmişiz,yenilmişiz,3.olmuşuz, ya da 8 yemişiz..hiç umrumda değil
Kardeş ßiz 3. oLduk Onu hatırLıyorumda. 8 Yediğimizi HatırLamıyorum.. Biz 8eşiktaşmıyız yaw
Alt 15.10.2008, 23:57   #46
oz.can
Yiğido

oz.can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 oz.can Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:Standart --->: Mehmet Yıldız Daha Ne Yapmalı?
Mehmet ne yaparsa yapsın farketmez, terimin gitmesi lazım.

Aha buraya yazıyorum Mehmet'i çağırırsa bile orda bi şekilde harcar bu adam,inşallah terim gider, gitmessede çağırmasın Mehmet'i daha iyi...

(15.09.2008, 23:17)

Dememişmiydim... Ayrıca arkadaşlardan biri iyi bir bakış açısı yakalamış, "Bu herif Mehmet'i alırda Mehmet 2 tane çakarsa aynı zamanda terimede çakmış olur" diyor. Doğru bunun ilğinç bir mayası var, takdir toplayacağı açık olan bu hamleyi yapmaz, anlaşılmaz...
Alt 15.10.2008, 23:58   #47
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Federasyon Başkanımız demişki: Top bizi sevmedi. Pozisyonları değerlendirseydik sonuç faklı olurdu. Şans bizim yanımızda değildi. Maçın kolay geçmeyeceğini söylemiştim. Biz burada kazansaydık İspanya ile baş başa kalacaktık. Liderlik için en büyük rakibimiz İspanya ama o fırsatı kaçırdık. Sakatları hiçbir zaman mazeret olarak görmüyoruz. Bu takımla Bosna’yı yendik ama bugün olmadı. Gol olsaydı çok farklı bir galibiyet olabilirdi. Her şeyi kaybetmedik, ikinci sıradayız ve şansımız devam ediyor...
Uğur Boral da: "Kalenin ağzında toplanan bir takım Estonya. Gol olmadıkça onlar için problem yok. Son derece çağdışı bir futbol anlayışı sergilediler. Bu anlayışa rağmen yinede pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Çabalarımız 3 puan için yetmedi" ifadelerinde bulundu.
Ayhan Efendi: Çok üzgünüz. Bugün çok atak yaptık, pozisyon bulduk ama maalesef golü bulamadık. Ama sonuçta önümüzde uzun bir yol var. Bugün kazansak 10 puana ulaşıp uzun arada daha rahat olacaktık. Ama artık bundan sonraki maçlara bakacağız.. Buradan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu.

Yorumlara bakar mısınız. Çok şansısızmış. Peki rakip çok mu şanslıydı. Adamlar biraz becerikli olsa yakaladıkları pozisyonları golle sonuçlandırsa da aynısını diyecektim di mi sayın başkan?
Çağdışı futbolmuş. Allahaşkına sen çağdaş futbol adına ne yaptın Uğur Efendi? Adamlar güçleri yettiğince top oynamaya çalıştırdılar. Futbolu çirkinleştirecek hiç bir şey yapmadılar.
Bugün çok atak yapmışız. Adam gibi yaptığın ataklar bir elin parmakları kadar bile olamıyorsa bunun neresi çok. Doğru birden fazla olan şey çoktur.
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sisortali'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 16.10.2008, 00:13   #48
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

Alıntı:
sisortali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Federasyon Başkanımız demişki: Top bizi sevmedi. Pozisyonları değerlendirseydik sonuç faklı olurdu. Şans bizim yanımızda değildi. Maçın kolay geçmeyeceğini söylemiştim. Biz burada kazansaydık İspanya ile baş başa kalacaktık. Liderlik için en büyük rakibimiz İspanya ama o fırsatı kaçırdık. Sakatları hiçbir zaman mazeret olarak görmüyoruz. Bu takımla Bosna’yı yendik ama bugün olmadı. Gol olsaydı çok farklı bir galibiyet olabilirdi. Her şeyi kaybetmedik, ikinci sıradayız ve şansımız devam ediyor...
Uğur Boral da: "Kalenin ağzında toplanan bir takım Estonya. Gol olmadıkça onlar için problem yok. Son derece çağdışı bir futbol anlayışı sergilediler. Bu anlayışa rağmen yinede pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Çabalarımız 3 puan için yetmedi" ifadelerinde bulundu.
Ayhan Efendi: Çok üzgünüz. Bugün çok atak yaptık, pozisyon bulduk ama maalesef golü bulamadık. Ama sonuçta önümüzde uzun bir yol var. Bugün kazansak 10 puana ulaşıp uzun arada daha rahat olacaktık. Ama artık bundan sonraki maçlara bakacağız.. Buradan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu.

Yorumlara bakar mısınız. Çok şansısızmış. Peki rakip çok mu şanslıydı. Adamlar biraz becerikli olsa yakaladıkları pozisyonları golle sonuçlandırsa da aynısını diyecektim di mi sayın başkan?
Çağdışı futbolmuş. Allahaşkına sen çağdaş futbol adına ne yaptın Uğur Efendi? Adamlar güçleri yettiğince top oynamaya çalıştırdılar. Futbolu çirkinleştirecek hiç bir şey yapmadılar.
Bugün çok atak yapmışız. Adam gibi yaptığın ataklar bir elin parmakları kadar bile olamıyorsa bunun neresi çok. Doğru birden fazla olan şey çoktur.

Fatih Terim acaba ne açıklamalar yaptı.. Çok merak ediyorum ben...
Alt 16.10.2008, 00:18   #49
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
mrkz_abi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FATİH TERİM YÜZÜNDEN DİYECEMKİ İSPANYA 5 TÜRKİYE 0 BENCE BU YORUMLA REZİL OLAN SENSİN FATİH TERİMİ SEVMEM AVUKATI DEĞİLİM AMA REZİL OLALIM 5 YİYELİM DİYENEDE ZAVALLI DERİM YAZIK DERİM DAHA ÇOK ŞEY DERİMDE GEREK YOK ARKADAŞIM SEN NASIL DERSİN REZİL OLALIM DİYE
benim burdaki yorumumun neticesinde benim kisiligimle ilgili bir yorum cikaramazsin arkadasim. ben burda hoslanmadigim bir durumu dile getiriyorum. sende benim yorumumu begenmeyebilirsin dogaldir. o zaman sende kenid gorusunu yazarsin.. benim yorumlarimi zavallilikla nitelemen senin zavalliligini gosterir..

fatih terim varsa o takimin sahadan rezil olup cikmasini isterim.. mehmet yildiz bugun o formayi haketmedi mi? haketti ve oynamiyorsa yenmesinler... fatih terim bir an once defolmasi icin her maci kaybetmelerini dileyecem..

bunda seni baglayan bi sey oldugunu zannetmiyorum.. senin goruslerin sana...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda myway'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 16.10.2008, 00:20   #50
GuNaY
Gast

"Hiçbir karamsarlığım yok"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya karşısında yitirilen 2 puanı aramamayı umduğunu belirterek, ''Hiçbir karamsarlığım yok'' dedi.
Fatih Terim, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sonucun kendileri için tatsız bir sürpriz olduğunu ifade ederek, maçın kopma noktasının golü bulamamaları olduğunu söyledi.

Gol için uygun pozisyonlar yakaladıklarını kaydeden Terim, ''Ümit ederim bu 2 puanı aramayız. Bugün, İspanya'nın kazandığını düşünürsek, biz de kazansaydık belki de kopacaktık. 16 korner, 20'ye yakın şut, 10 tane net pozisyonumuz var. Buradan gol çıkarmalıydık. Ama tatsız sürprizler zaman zaman oluyor'' diye konuştu.

Terim, ''önünüzü nasıl görüyorsunuz, takımda hoşunuza gitmeyenler nedir?'' şeklindeki soru üzerine de Avrupa Şampiyonası öncesinde de bazı pürüzlerle karşılaştıklarını ama sonunda gitmeyi başardıklarını bildirdi.

Bundan sonra da içeride ve dışarıda puan alabileceklerini vurgulayan Terim, hala en iyi 2. takım konumunda olduklarını, ancak hesapta olmayan 2 puan kaybının üzücü olduğunu vurguladı.

''Hiçbir karamsarlığım yok. Sadece bugün kaybedilmemesi gereken 2 puanı kaybettik'' diyen Terim, futbolcularının hepsinin elinden geleni yapmaya çalıştığını, ancak rakibi biraz daha baskı altında tutmaları gerektiğini vurgulayarak, ''Bu yolda bazen dikenler de oluyor, hep gül olmuyor. Oyuncularıma 4 günde yaptıkları nedeniyle teşekkür ediyorum'' dedi.

Terim, ''Kağıt üzerinde kolay görünen maçları neden kazanamıyoruz?'' şeklindeki soru üzerine de, şöyle konuştu:

''Dünyada futbol ülkeler arasında birbirine çok yaklaştı. Yapacaklarımızı yaptık, çok pozisyona girdik. Ama o son vuruşu yapamadık. Olayı, futbolun tatsız sürprizine bağlamak lazım. Oyunun gidişatı ve kendine olan aşırı güven, 'nasıl olsa atarız' düşüncesi, bazen tehlikeli oluyor. Arayan, isteyen, devamlı kovalayan bir takım görüntüsündeyiz. Belçika'yı Belçika'da, İspanya'yı İspanya'da, Bosna-Hersek'i Bosna'da yenebiliriz.''

ESTONYA CEPHESİ

Estonya Milli Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli ise kendileri açısından çok önemli bir puan aldıklarını belirterek, ''Tarihimizde Rusya ve Hırvatistan beraberliği sonrasında 3. beraberliğimizi aldık. Maçın sonlarında galip gelebilirdik. 2 forvete döndük ama olmadı. İlk puanımız için sevinçliyiz'' diye konuştu.