Alıntı:
D_Mrsic Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili hemsehrilerim; Fenerbahceye yakınlıgıyla bılınen arkadasım ve abımın sayesınde bu duyumu aldım. Ve sizinle paylasmak ıstedım.Transfer olur yada olmaz 2-3 gune kalmaz basınada bomba gıbı dusecektır. Ögrendıgıme gore Fenerbahce Mehmet Yıldız;Musa Aydın ve Bilicayla cıddı olarak ılgılenıyormus. ayrıca devre arasında balılı eger turk statusune gecerse. bu ucluye balılıyıde dahıl etmeyı dusunuyorlarmıs. karsılıgında ıse tümer metin; gurhan gursoy; ilhan parlak(kıralık) ve can arat ile 3 mılyon euro onereceklermıs. aldıgım bılgı bu yonde. sızlerle paylasmak ıstedım. hepınıze kucak dolusu sevgıler ve saygılarımla....
|
Ben böyle duydum, öyle duydum demekle bir sey cikmaz senden malesef.
adamsan kaynaklarini göster yoksa sacma sacma yazilar yazma, insanlarin morallerini bozma. komple kafadan atmissin.
mehmet yildizin degeri en az 10 milyon euro, musa aydin en az 2,5 milyon, balili de okadar. yani 15 milyon euroluk transfer potaniseyilini, üc fenerli sönük oyuncu arti 3 milyonla esdeger sayarsan, afferin.
bir kez daha diyorum, kaynaksiz herhangi bir dedikodu cikarma, kendini komik hale düsürme, yazik
arkadaslar, siz bu sacmaliklara kulak acmayin, bu laflar sirf bizim moralimizi bozmak icin yapiliyor. insan yalan cikaracaksa biraz daha akilli cikarsin, bari inanalim.