--->: İşte Yeni Kadromuz
Kan değişikliği olarak görülüp yeni bir yönetim anlayışı ile profesyonelliğe adım atma da ışık olacak, görevlerini layıkıyla yerine getirecek kadroda görev alan üyelere can-ı gönülden başarılar dilerim. Bu bir gönüllülük işi olduğu kadar, ona paralel de disiplin ve çalışma işidir. Cahar kardeşimizinde, altını çizerek belirttiği gibi GÖREVLER TALEP EDİLMEZ TEVDİ EDİLİR.
Bu tür açıklamalar sonunda; beklentileri olup, hayal kırıklığına uğrayanlar mutlaka olacaktır. Önemli olan burada görev alıp alamamak değil verilen görevi layıkıyla yerine getirilip getirilmediğinde takipci olmak, hatta görev alan arkadaşların en iyisini nasıl yaparımı şimdiden düşünmeye başlamalarının gerektiğini düşünüyorum.
Bizlere düşen görev ise, Yönetim kadrosundaki arkadaşlara yardımcı olmanın yollarını aramak olmalıdır. Site adına yapılacak bölgesel organizasyonlarda katılımlarımızla (mutlaka) onlara destek olmalıyız.
Bu görevin birgün de bizlere tevdi edileceğini, bu nöbetin birgün bizede geleceğini asla akıllardan çıkarmamalıyız. Buna göre hal ve hareketlerimiz, gerek yorumlarımızda gerek katılımlarda, Sivas'lıya ve Yiğidoya yakışır olmalıdır.
Yeni yönetimde görev alan tüm arkadaşları tekrar tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum...
Sivasspor için dediğimiz gibi yeni yönetimimiz içinde diyelim...
HEP DESTEK TAM DESTEK
|