hafta ici olmasi,taraftarin gelmesini etkiler!is ve okul oldugu icin!bazi arkadaslar 20 olsa giderim 50 olsa giderim demis ama o saatte insanlar ekmeginin pesinde,bu cok etkili olur!yönetim elinden geleni yapmis nerdeyse mac beles,Federasyon bu maci haftasonu niye oynatmadi acaba?
ekmegin pesinde dedigin cogu kisi'de kahve'lerde..
yani kimse alinmasin, yanlis'ta anlamasin.. ama Sivasspor herseyin en güzelini hak ediyor.. ama Sivasspor herhalde biyerden destek aldiki bilet fiyatlari düsürdüler.. ama bi 2ytl'de verilmeyecekse bence yeni stada bile gerek yok, 2ytl 10.000 kisi gelmezse, 35.000stadin bilet fiyatlari dogal olarak daha yüksek olur, ozaman hiç kimse gitmez.. ama bence toplumumuz'da fazla spor sevgisi yok..
Maçta Çekirdek Alana KAdar MAça Bilet Alsınlar....
gülüm bizim Sivaslilar televizyon seyreder gibi maç izliyor, ben hollanda'da kaliyorum, toplam 2,3 kere gittim maça, ama hiç dogru dürüst tezavrat yapildigini duymadim.. belki bi 10dak. geri kalan 80dak hep küfür yada yuu çekiliyor.. birde iste gol attiklarinda 3x futbolcunun ismini bagriyorlar, hepsi okadar..
Bilet fiyatı çok cüzzi, formalite icabı belirlenmiş ancak maçın hafta içi olması büyük handikap, fırsatı olan Yiğidolar maça gidecektir. Bizim için çok önemli bir karşılaşma, 12. adam da yerini alırsa 3 puanı alırız.
iSTERSE 10 TL OLSUN SORUN DEiL DE NE DiYE PAZARTESi OYNATIRLAR MACI ANLAMIS DEiLiM BU SiVASSPOR A YAPILMIS BI KOMPLO DUR PAZARTESI GUNU IS GUNU VE KIMSE OLMAYACAK MEDYADA DENILECEK LIDER TAKIMIN TARAFTARI BUKADAR BURDAN TFF KINIYORUM PAZARGUNU GUNDUZ SAATINE ALINA BILIRDI
bilet fiyatlarini indireceklerine bence mac saatini aksam 19 00 a alsalarmis 5 ytl de olsa hem sivasspor daha fazla kazanir hemde daha fazla sivas li hemsehrilerimiz maca giderdi bence ogrenci agirlikli olur yani okullarda ogleden sonra komsecikler kalmaz
Yaa ßen Toplam 15 Tane ßil€t Alacagm H€psini Dagıtcas Gruptaki Arkadaslara n'olur Ki 15-20 tl la ocak Sonm€z €n azından Para YAbancıya Gitmior SivassporUmaza Gidior
BU macta bilet fiyatları söz konusu bile değil maksat taraftarı stadyuma cekmek bu sezon bülent hoca Türkiye kupasına çok önem veriyor kupayı Sivasa getirmeye kararlı görünüyor burda bize düşen olabildiğince stadyumu doldurmak ben her ne kadarda istanbulda yaşıyorsamda Sivasımızın ağır kış şartlarında maca gitmenin zorluklarını biliyorum sivastaki kardeşlerimden çok rica ediyorum biraz fedakarlık ederek stadyumu dolduralım eğer bize varız diyorsak takımımıza sahip cıkmalıyız haydi yiğidolar mac günü 4 Eylülü doldurup Sivassporumuza tur kapısını actıralım ben Sivassporumuza başarılar dilerim
Sivasspor'un, 12 Ocak Pazartesi günü Denizlispor ile oynayacağı kupa maçına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. 2 liradan satılan biletlerin tükenme noktasına geldiği belirtildi. Taraftarlar, "Takımımızı çok özledik. Kupa maçıyla bu özlemi biraz olsun gidereceğiz. Denizlispor'u farklı yeneceğiz" dedi.
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.