Alıntı:
oguzhan_1616 Nickli Üyeden Alıntı
GALATASARAY YÖNETİMİ SİVASSPOR TAKIMI'NI VE TARAFTARINI ENAYİ SANDI GALİBA HEM İZMİR ATATÜRK STADI 58.000 KİŞİ ORAYA 45 BİN GS Lİ 5 BİNDE SİVASLI MI GİDECEK HER YERİN SİVASLI OLDUĞU ŞEHİRDE 15 BİN KİŞİ ZORR GİDİYOR STADA ,HEM DE ŞUAN SİVAS'TA Kİ HAVA KIŞA GÖRE ÇOK GÜZEL,ADNAN POLAT OĞLUNUDA ACEMİ BİRLİĞİNDEN SONRA SOĞUK DİYE ALIR İZMİR'E MAC 11'E 11 OYNANACAK HER İKİ TAKIMDA EŞİT..... HEMDE STAD ŞUAN TERTEMİZDİR KARDA YOK SİVAS'TA BU BİR BAHANE OLAMAZ!!!!!!!
YENECEKSENİZ YENERSİNİZ YENEMEYECEKSENİZ YENİLİRSİNİZ ONDAN SONRAKİ MAÇLAR SİVASSPOR BURADA OLACAK SİZE AYRICALIK YAPILMAMALIDIR HEMDE ŞAMPİYONLUKTAKİ EN ÖNEMLİ RAKİBİMİZE KARŞI MAÇ İZMİR'DE OYNANIR VE YENİLİRSEK 3 PUANI GALATASARAY'A HEDİYE ETMİŞ OLURUZ YÖNETİM BU TEKLİFİ HİÇÇ DÜŞÜNMEMELİ BİLE TEMİZLENMEDİYSE HEMENN AMA HEMENNN TEMİZLENMELİ SİVASSPOR'U KISKANMAYIN BU SENE GEÇEN SENEKİ GİBİ DEĞİL ADAM GİBİ OYNARSAK KOLAY KOLAY KURTULAMAZSANIZ ELİMİZDEN SAHTEKAR GS YÖNETİMİ VE GS'LİLER BİZİM SİZE HEDİYE EDECEĞİMİZ PUAN YADA PUANLAR YOK MAÇ İZMİR'DE OYNANACAK OLSAYDI GEÇEN SENE -25 - 30 DERECEDE TRABZON MAÇINDA OYNANIRDI SAKIN İNANMAYIN VE BU GALATASARAY YÖNETİMİNE KARŞI HOŞGÖRÜLÜDE OLMAMALI BENCE SİVASSPOR YÖNETİMİ...
|
Gardaş ben İzmir'de yaşıyorum oraya en az 5000 Sivasspor taraftarı gider onu söyleyeyim sana biz takımımıza hasretiz kalkıp Denizli'ye, Manisa'ya, Bursa'ya, Eskişehir'e gidiyoruz. Ama burada bizim özlemimiz değil takımın menfaatleri önemli, bu konuyu Fikret Ünsal açtı, kendince strateji düşünüyordu sezonun son maçını Sivas'ta oynamak için, karpuz kabuğu düşürdü insanların aklına şimdide GS yapıyor aynısını.
Ayrıca GS'nin bahsettiği lig maçı değil Kupa maçı yani şampiyonluktaki en büyük rakimibimize karşı 3 puan kaybetmek gibi bir durum yok... Birde sorun sahanın karlı olması değil kar temizlenir sorun değilde taban yarım karış buz var düştüğü zaman kırılıyor biryerleri, geçen sene biz neden bu kadar sakat verdik sanıyorsunuz, GS'de Uğur Uçar çocuk geleceğin dünya yıldızlarından gösteriliyordu 1 senedir yok, sakat, yazık. Ama sakatlanacaklar diye bir garantide yok tabii o bakımdan İzmir'de yaşayan bir Sivas'lı olarak bile ben maçın Sivas'ta oynanmasından yanayım haa GS isterse kendi sahasındaki maçı İzmir'e aldırsın yok demeyiz
Saygılar...