Cevap: Uygun, F.Bahçeliler Derneği'nde
arkadaşlar sonuçta benzer olayı geçen sene de başkanımız sayın mecnun bey yapmıştı ve ligin son haftalarına doğru gidip fenerbahçe klübünü ziyaret etmişti,bunu da gizli kapılar arkasında yapmıştı!... yalan mı?
bu olayı duyunca geçen sene çok sinirlenmiştim.şampiyonluk yarışında son maçlara doğru siz hiç gs,bjk ya da fb başkanlarının birbirini ziyaretini duydunuz mu???
üstelik o geçen seneki ziyaret tam da gs ile sivasta yapacağımız maç öncesiydi!
bu olayı duyan gs li ve bjk lı ne kadar arkadaşım varsa benle dalga geçmişlerdi,ne söylediklerini de az çok tahmin edebilirsiniz
eğer biz büyük takımsak ya da olmaya çalışıyorsak bu tür polemiklere girmemeliyiz.o zamanki yazılarımda da ben bu durumu çok eleştirmiştim,hala da olayı hatırlayınca sinirlenir dururum.
gel gelelim şimdi benzer bir olayı bülent hoca yapmış.belki basit bir kahvaltı gibi dursa da bu da bana göre çok yanlış bir davranış.hocam madem kahvaltıya ihtiyacın var ve de ziyaret etmek istiyorsun şampiyonlukta senin rakibin!!! olan bir takımın derneğinde ne işin var???çok istiyorsan git bursaspor derneğini ziyaret et,hiç değilse bir anlamı olur???
yapmayın lütfen,şampiyonlukta varsınız ve belkide en büyük adaysınız,ama o zihniyete UYGUN hareketler değil bunlar,umarım bu son olur...