bazı arkadaşlar anca taraftarı kötülüyor o kadar iyi biliyorsunuzda neden siz bu işi iyi yapmıyorsunuz hep gruplar arası çatışma her trübine 50 kişilik bir grup girse stasın hepsi destekler millet kendini yönlendirecek grupla ister istemez destek olacaktır siz eleştirmekten vazgeçip biraz neler yapılabileceğini düşünün...
Bu Konuda sivaslı savaş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Arkadaşlar traftar bilinci Sivas'ta daha yeni yerleşiyor.
Sivasspor bu başarısını bi kaç sene daha devam ettirsin traftarda kendini geliştirir zamanla.
Sivas bir kez şampiyonluk kazansın arkası gelir kimse merak etmesin.
eeee, biz de böyle arkadaş
ben Sivas'ın yolunu bile bilmem diyen nice futbolcular soluğu ikincilig B kategorisinde buldu
En son aday etimesgutşeker'den emekli oldu
Lakin, Sivas'ın yolunu artık bütün uefa öğrendi
merci boucoup kamanan Turquie c'est un bon choix pour toi je content de te voir dans notre equipe de sivasspor j'habite à strasbourg je regarde tout les matche de sivasspor
félicitation pour ton choix bon continuation merci encore
kamanan galatasaray maçındaki taraftarı gördü ona göre konuşluyor.sonra yanıldığını anlar.belki de seyircimiz kamananı artık haklı çıkarır.innnnnşallah.
Kamananın çok çabuk uyum sağladığını söylemesi sivasspor adına gerçekten güzel bir gelişme...
Burda bazı arkadaşlara bakıyorum da kendi taraftarımızı eleştirmeyi maharet sayıyorlar.Burda yanlış yapıyorsunuz.Bazı arkadaş da çıkmış bizde taraftarlık bilinci yeni yerleşiyor demiş.O arkadaş sivassporumuzun 2. ve 3. ligdeki maçlarına ya hiç gitmemiş ya da izlememiş galiba.Sivassporun eskiden çok ateşli bir taraftarı olduğunu anlaşılan bazı arkadaşlar bilmiyor.Bu konularda sadece taraftara suç bulmak doğru değil.Bunun için kendimizi eleştirmek yerine birşeyler yapmaya çalışırsak bir sonuca ulaşmış oluruz.Stadda şunları yapalım bunları yapmayalım diyoruz yine aynı tas aynı hamam.Kimse söylenenlere kulak asmıyor.Lafla peynir gemisi yürümez arkadaşlar, birşeyler yapmak lazım biz neden bu hale geldik ve bu durumdan çıkmak için neler yapmalıyız...
Arkadaşlar artık şu klavye başında sallama işini bırakın.Davulun sesi uzaktan hoş gelir.Tribüncülüğk nedir Sivasın tribünlerinin ne gibi sorunu olduğunu bilmeden yorumlar yazıyorsunuz.Geçen hafta ben Maraton tribününde bağıran grubun içindeydim.90 dakika destek verdik.Ama gelin görün ki önümüzde ve yanımızda buluna seyircileri kaldırmanın imkanı yok.Yeni beste yaptık '' 2 kupayı getirin bize canımızı verelim size'' diye sonunda inşallah kısmı var bunu söylemekten bile acizler.Gönülden gelen bağıran insanlara lafım yok ama yok tribün niye bağırmıyor destek niye yok diyenlerin çogu da bu tribüne gelip oturup bağırmayan çekirdek çitleyen insanlar.