Kardeş ilgilenen olursa sana telefon açar. Veyahutta maç günü bileti olmayan arkadaşlar seninle irtibata geçer.
Sitenin heryerine bu şekilde yazmana gerek yok!
senı bıze paraylamı gonderdıler gıtsene kocum adamın sınırını bozmaa senın yasın kadar bız gezıyoruz... koymussunuz ıl temsılcılerıı sayammmı
İSTANBUL
ANKARA
IZMIR
KAYSERI
URFA
ANTEP
RIZE
TRABZON
SAMSUN
KONYA
ADANADEMIRSPOR
SAKARSPORA
MALATYASPOR
YOZGATSPOR
ZONGUNDAKSPOR
ve dahası var yazmaqq zorunda degılımm
BIZ BU YOLA BAS KOYDUK ASLANIMM... ölene dek varıızz konusma lutfenn
boswer gardasım bunlarla ugrasmaya degmez istanbul yalakaları
Maça gidemeyen taraftarlarda dualarımızla takımımıza destekte bulunalım lütfen,ilk yarıdaki maç gibi fener atkısıyla maça gelen sivas milletvekilinede sivasdan yediği paralar haram zıkkım olsun gözüne dizine dursun
ya arkadaşlar otobüs bilet fiyatı ne kadar inanım kriz banada vurdu ama bütçe ayyarlayıp gidecem ben o statta sivasımı desteklemeye lütfen biri acil cevap yazabilirmi yazandan ALLAH razı olsun
Bu Konuda ahmettasci'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ya arkadaşlar otobüs bilet fiyatı ne kadar inanım kriz banada vurdu ama bütçe ayyarlayıp gidecem ben o statta sivasımı desteklemeye lütfen biri acil cevap yazabilirmi yazandan ALLAH razı olsun
Sivastan Gidiş Dönüş 35 TL..
Destek için herşey senın ıcın sivassporLuyuz
GLOBE SAĞOLASIN GARDAS TAMAM BENDE GELİYORUM BEN LİSE ÖĞRENCİSİYİM AMA OKULU SATARIM YİNEDE GELİRİM O STATA BİDE STAT BİLETİNİN FİYATINI SÖYLERSEN ÇOK SEVİNİCEM GARDAŞIM.