Bu takım mı anadoludan şampiyın çıkarqacak.. Satılmış teknik adam istemiyoruz.. Satılmış futbolcu istemiyoruz.. Bülent Hocanın kızı fener tribünlerinde oturuyor.. Yeter kimse bana anadolu demesin.. Herşey ortada..
Ben sivastaki arkadaşların yerinde olsam daha sivas maçına gitmem.. Aziz yıldırımı ve sivastaki fenerlileri çağırsınlar.. Sivas seyircisine ihtiyaçları yok nede olsa.. Her yıl fener maçlarında böyle oluyor.. Musa son adam uğur boraluın 50 cm önünde üstünden geçen topa kafa kaldırmıyor Uğur golü atıyor.. Ne tesadüf be !!! YAZIKLAR OLSUN..
yav ne satılması saçma sapan konuşmayın..........kötü oynadık...özellikle de iki kez öne geçmemize rağmen hemen peşine gol yemek motivasyonu bitirdi...hocanın bazı hataları da eklenince maç gitti...inşallah telafi edecez bunu......
balili ile başlamamak hocanın hatası...fener defansının arkasına kolayca sızabilecek tek adamdı ama bülent hangi akla hizmet ederek oynatmadı anlamadım...
Ligin en az gol yiyen takımı Sivasspor 21 haftada 13 gol yiyor.. Fener maçında 4 tane gol yiyor.. Bülent uygunu severdim ama artık aragonesten nefret ettiğimden çok bu takımı böyle oynatan bizlerin gururunu hiçe sayan Bülent Uygundan daha çok nefret ediyorum..