Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Yıllardır İstanbul'da Beşiktaş'a taraftarlık yaptım. Bazı eski fenerli vaya galatasaraylı arkadaşlar çekemeselerde hakkaten takımını destekleme konusunda Beşiktaş taraftarı bir başkadır. Artık Avrupa maçları hariç Beşiktaşlı değilim ama 'yiğidi öldür hakkını yeme' benim prensibimdir. Bu yüzden büyük taraftara büyük demekte hiç bir sakınca görmüyorum.
Artık fanatik bir Sivassporlu olarak bizim taraftarımızıda daha büyük rekorlarla görmek en büyük dileğim.
Ayrıca dün ki maçta Beşiktaş taraftarı kadar olamasalarda fener taraftarı da takımlarına iyi destek verdiler. Kendilerini kutluyorum. İnşallah bizimde Sivasspor taraftarı olarak ilk hedefimiz önce feneri yakalamak sonra da Beşiktaş taraftarının da rekorunu kırarak adımızı, namımızı bütün dünyaya duyurmak olsun.
Bu arada biz rekorlarımızı sadece desibel şiddetinde değilde her alanda sağlamalıyız. Mesela stadda duyurulan bir günde ne kadar taraftar o maça gelmişse tamamına forma giydirilerek; tamamen kırmızı-beyaz renklerden oluşan bir tribün oluşturulabilir. Bu çok zor bir şey değil. Zaten bir kısım insanlar maça formalarla geliyor. Olmayanlarada gerekirse ucuz formalar satılarak veya hediye edilerek basitte olsa bir rekor kırılmış olur ve aynı zamanda iyi bir şov yapılmış olur.
Belki bu önerim basit gibi gelebilir ama şu an aklıma bu fikir geldi. Daha değişik fikirleri olanlar yazıp herkesle paylaşırsa sevinirim.
|
Bence fikrine basit diyerek mütevazılık yapmışsın! Gerçekten de çok orijinal bir fikir ! Bence düşünülebilir.
Beşiktaş taraftarını da tekrar kutluyorum !! Herkes şunu kabul etmeli ! En iyi akustik Beşiktaş İnönü Stadı'nda !!