Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı
Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!!
|
Bak GüseL Kardeşim..Bizi İSter Dost İster Düşman OLun Ama Ben Sadece Burda EdiLen KüfrLeri Has AntepLiLer Etmedi Şerefsiz bjk taraftarları etti biz kimin antepli kimin bjkli oldunu çözemeyiz Her Yerde OLdu Gibi Antepdede Çarşı Grubu Var.. herhanqi bir kaşkol polar atkıda yoktu üzerlerinde onun için müdahale edemedi...Bu Arada en büyüğü küfürü bizlere fransızlar dierek ettin tşk edrm sana yinede ŞAMPİYON ALLAHIN İZNİYLE SİVAS....
_____
İSTER KİN KUSUN İSTER NEFRET EDİN KALBİMİZİN SİZİNLE SİVAS...
GenÇLİk27 Grubu Adına Yazıyorum...!!