Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
Alt 04.05.2009, 14:54   #41
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği

Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!!
Alt 04.05.2009, 15:04   #42
sivaslıbaki
Yiğido

86 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 sivaslıbaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim okuldaki sınıfımda böyle Sivas şampiyon olsun bjkyi boşver diyorlar...
dün okula gittim bu gidişler Sivas 130k şampiyon olur diyorlar. bjk tezahüratı yapıyorlar

http://resimzade.com/Show.html?i=7558&token=25589
sivaslıbaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 15:34   #43
AnadoLu27
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AnadoLu27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!!
Bak GüseL Kardeşim..Bizi İSter Dost İster Düşman OLun Ama Ben Sadece Burda EdiLen KüfrLeri Has AntepLiLer Etmedi Şerefsiz bjk taraftarları etti biz kimin antepli kimin bjkli oldunu çözemeyiz Her Yerde OLdu Gibi Antepdede Çarşı Grubu Var.. herhanqi bir kaşkol polar atkıda yoktu üzerlerinde onun için müdahale edemedi...Bu Arada en büyüğü küfürü bizlere fransızlar dierek ettin tşk edrm sana yinede ŞAMPİYON ALLAHIN İZNİYLE SİVAS....

_____
İSTER KİN KUSUN İSTER NEFRET EDİN KALBİMİZİN SİZİNLE SİVAS...

GenÇLİk27 Grubu Adına Yazıyorum...!!
AnadoLu27 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 15:35   #44
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

100 kere dedim gene diyorum bizim bizden başka dostumuz yok.dışarda kardeş ayağına yatarlar içerde aslan kesilir bunlar.
Alt 04.05.2009, 15:59   #45
gaziantepli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gaziantepli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dün skora üzgündüm.., bugün hayatımda ilk kez sitenize girdim ve uzun bir süre forumlarınızda
dünkü maç ile ilgili yorumları okudum.. Okudukça haklılar dedim kendi kendime. Kendimi yerinize
koydum, yine.. ben de olsam böyle yazardım herhalde dedim. arkadaşlar belkide maçın ikinci
yarısındaki G.Antep'in baskılı oyunundaki değişim herhalde sadece PROFESYONEL olmaları ile
anlatılabilir. Yani bence de imalarınızda haklısınızdır. Ama arkadaşlar size soruyorum sizce
kaç tanesi gerçekten burada doğmuş ve büyümüş sadece bu şehir adına maça çıkan FUTBOLCU dur???
birkaç kendini bilmez taraftarın maç heyecanı ile yaptıkları sevimsizlikleri sizden ricam tüm
Gaziantep halkına maletmemenizdir. "Ben o eşeklerin kulaklarını çekerim" diyeceğim ama nafile...
dün üzgündüm bugün biraz daha az üzgünüm. Sivas için bu önemli maç saat 15:00'da Beşiktaş için 19:00 ..
sanki burada hiç ışıklandırma yok, gece maçı oynanamıyormuş da!!! Resmen Beşiktaş'a maçın sonucunu
bilmeleri için fırsat tanıdılar. Bunu yapanlar da güya büyüklerimiz, bu işi bilenler!!! Ama yukarıda
bir ALLAH var ve kimsenin yanına koymaz ne güzel oldu Beşiktaş'a!!.içim ancak gece soğudu emin olun.
İnanıyorum ki bu sene hakettiğiniz şampiyonluğu bileğinizin hakkı ile alacaksınız ve ben de burada
sizinle birlikte sevineceğim.Saygılar.Gaziantep li
gaziantepli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gaziantepli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.05.2009, 16:05   #46
gaziantepli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gaziantepli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dün skora üzgündüm.., bugün hayatımda ilk kez sitenize girdim ve uzun bir süre forumlarınızda
dünkü maç ile ilgili yorumları okudum.. Okudukça haklılar dedim kendi kendime. Kendimi yerinize
koydum, yine.. ben de olsam böyle yazardım herhalde dedim. arkadaşlar belkide maçın ikinci
yarısındaki G.Antep'in baskılı oyunundaki değişim herhalde sadece PROFESYONEL olmaları ile
anlatılabilir. Yani bence de imalarınızda haklısınızdır. Ama arkadaşlar size soruyorum sizce
kaç tanesi gerçekten burada doğmuş ve büyümüş sadece bu şehir adına maça çıkan FUTBOLCU dur???
birkaç kendini bilmez taraftarın maç heyecanı ile yaptıkları sevimsizlikleri sizden ricam tüm
Gaziantep halkına maletmemenizdir. "Ben o eşeklerin kulaklarını çekerim" diyeceğim ama nafile...
dün üzgündüm bugün biraz daha az üzgünüm. Sivas için bu önemli maç saat 15:00'da Beşiktaş için 19:00 ..
sanki burada hiç ışıklandırma yok, gece maçı oynanamıyormuş da!!! Resmen Beşiktaş'a maçın sonucunu
bilmeleri için fırsat tanıdılar. Bunu yapanlar da güya büyüklerimiz, bu işi bilenler!!! Ama yukarıda
bir ALLAH var ve kimsenin yanına koymaz ne güzel oldu Beşiktaş'a!!.içim ancak gece soğudu emin olun.
İnanıyorum ki bu sene hakettiğiniz şampiyonluğu bileğinizin hakkı ile alacaksınız ve ben de burada
sizinle birlikte sevineceğim.Saygılar.Gaziantep li
gaziantepli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 16:06   #47
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Önce Konyadan yedik bu küfürleri şimdi Antepden yazıklar olsun. Bizim en çok sevdiğimiz kulüplerin başında gelirdi bu iki kulüp ama artık istanbul takımlarından farkları yok.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 16:26   #48
bgürsoy
Yiğido

82 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 bgürsoy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gaziantepte yaşayan bir yiğido olarak anteplileri kınıyorum..dün yaptığın bizans oynundan farksızdı..
bgürsoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 16:32   #49
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

her takımın galibiyet için oynaması normal biz halen olaya duygusal yönden bakıyoruz. maç 1-0 giderken şampiyon sivas diye bagıran bir kısım seyirci sonra ne hikmetse antepspor lu oldugunu hatırlıyor antep diye bagırmaya başlıyor ona da eyvellah i..ne sivas olmazasın şampiyon şampiyon beşiktaş olacagına dair tezehurat yapmak çok çirkin oldu.. anadolu birbirini yesin o zaman istanbul ekipleri ve yalakaları atlarını koştursunlar birbirimizi yemek yerine istanbul ekiplerinin futbola uzannan pis ve kirli ellerini çekelim
Alt 04.05.2009, 16:33   #50
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

SİVAS`LININ SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOKTUR

Etiketler
anadolu, hani, kardeşliği, nerde