Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 09.05.2009, 23:55   #41
sinan*58*
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sinan*58* FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın Ardından

Birde buyuk hoca takintin varya terimi ornek aliyodunya su sonzamanlarevet cok guzel yapiyon sen ornek almaya devam et eski hocalar gibi olursun dusmeye oynayan takimlarda hocalik yaparsin nolur sivasimi bu konuma getirmedeonun gibi yaptikca bizim takim mac falan kazanamaz sen topu sisittir dur sonuc husran senin takimda kimin kafa hakimiyeti var da yuksek top oynuyon bu oyun fotmatinla deyil sanpiyonluk 5cilik bile ruya olur
sinan*58* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 23:57   #42
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yıllar sonra torunlarıma anlatacağım. sivas zamanın berhinde son 4 hafta şampiyonlüğu kaçırdı siz şimdi böyle 2. ligde yada 3. ligde olduğumuza bakmayın diyeceğim. aslında şampiyonda olurduk ama takımımız şampiyon olmak istemedi. içlerinde niyeti bozuk olanlar vardıda ondan diyeceğim. istanbul takımlarını bizden birileri şampiyon yaptı diyeceğim. bak maçınızı aynı saatte oynadınız. federasyona ve hakemlerede küfür edemediniz. eeee sebep?
1 yıldır sahasında yenilmeyen takıma ne oldu.? sadece 19 gol yiyen takım son iki maçta 4 gol yedi. sadece 3 mağlubiyeti olan takım 2 maçta 2 kere yenildi?
kusura bakmayın . ben art niyetli adamlar arıyorum bu işte. yazık sivaslıya. kamanan iyi adam dedik odun çıktı. mehmet yıldız iyi adam dedik ne yapmaya çalışıyor anlamadık. maçı izlerken ben dayanamıyorum hoca sen nasıl dayanıyorsun sabır taşımısın be mübarek. vallaha ben ondan iyi oynarım
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 23:59   #43
dryigit
Yeni Yiğido

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 dryigit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hoca artık sus ve işini yap yeter artık.fulbolcularda senden yüz buluyor.teknik adammısın şovmenmisin senin konuşacağın ve konuşturacağın yer futbol sahası kamera önü değil.her kanaldasen varsın bıktık artık saçma saçma yorumlarından.
dryigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 23:59   #44
bekçi
Yiğido

30 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bekçi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hocam yapma m.yıdızı yedek bıak artıkkkkkkkkkkkkkkkkk
bekçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 00:00   #45
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Uygun hakkinda atip tutanlari kiniyorum!daha düne kadar toz kondurmuyordunuz sampiyon olcaz diye!ne oldu iki macta istenmeyen sonuclar aldik diye hemen döndünüz!kavak gibisiniz yel nerden eserse oraya dönüyorsunuz.Bize bu haftaya kadar sampiyonluk hayali yasatti.gönül isterdiki sampiyon olalim ama yine elden kacti!Kimse kötü futbol oynatiyo,yanlis oyuncu degistirdi diye bana nabal anlatmasin,buraya bizi getiren bülent hoca her zaman destekcisiyim!ronaldinho yu kaka yi adamin eline verdinde mi iyi futbol sampiyonluk istiyosun!bu bütceyle ancak ligde kalma mücadelesi verirdik dua edinki bülent hoca bize sampiyon olmasakta onun hayalini yasatti!Bu yenilgiden sonra ileri geri konusanlar hic sivasliyim demesin,cünkü onlar iyi gün dostu önemli olan kötü günde destek olmak!ben bülent hocanin her zaman destekcisiyim helal olsun hocam bize bu günleri gösterdigin icin,sampiyonluk olmasada avrupa kupalarina gideriz....
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadir20'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2009, 00:01   #46
bekçi
Yiğido

brtavo yiğdoooooooooooooooo güzel yazını okudum
Alt 10.05.2009, 00:02   #47
Countach
Yiğido

70 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 Countach FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız tum m.erdogan kazmaları teknıgı olmayan adamların bu takımda işi yok helekı murat erdogan 3.likte oynamayacak kalıtede bır oyuncu
Countach isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 00:02   #48
bekçi
Yiğido

bravo58svsvs58 bravo yazın mükemmellllllllllll
Alt 10.05.2009, 00:05   #49
sinan*58*
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sinan*58* FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kadir 20 iyidiyonda bugune kadaroynattigi futbolu su son iki mactir niye oynatmiyo sacmaylayip duruyo durmadan oyun sistemi arayisinde sene basimi ki bunlari yapiyo birde bu futbolla avrupa kupalarina gidemezsek sasirma
sinan*58* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 00:06   #50
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

1: KIMSE SIVASSPOR TARAFTARINI TINLAMIYOR EGER TINLASALARDI YORUMLARIMIZDAN AZ DA OLSA DERS CIKARIRLARDI
2: HAFTALARDIR BAS BAS BARIYORUZ TOP SISIRMEYIN DIYE AYAGA PAS YAPIN, ATAGA DEFANSTAN BASLAYAIN DIYE DINLEYEN YOK
3: MEHMET YILDIZI OYNATMAYIN BIRAZ DINLENDIRIN DEDIK DUYAN OLMADI
4:BÜLEN HOCAYA BOS BOS KONUSMA DEDIK SIVASA ZARAR VERIYOR DEDIK OKUYAN OLMADI
5: KAC DEFA SÖYLEDIM BU TAKIMDA FORMA SAVASI YOK DIYE ; YEDEKLERIMIZ ÖLÜ GIBI , KIMSEDE REKABET YOK ,KIMSEDE HIRS YOK , ANLASILAN GARIBAN SIVASSPORLU TARAFTARININ YORUMLARIN OKUYAN YOOOKKK DINLEYEN YOOOOKKK KÄLE ALAN YOOOKKK
2 SENEDIR CEKTIGIMIZ NEDIR YAA BAZI ARKADASLARIN DEDIGI GIBI BÖYLE KÖTÜ FUTBOL OYNAYIP SAMPIYON OLACAGIMA , IYI OYNAYIP 10' UNCULUGU YEGLERIM, , GÖRDÜKKÜ BÜLEND HOCAMIZIN SAYESINDE HIC DOSTUMUZ KALMAMIS BILAKIS BÜTÜN TÜRKIYE SIVASA DÜSMAN KESILMIS , BEN ARTIK BU SAATTEN SONRA SAMPIYON OLSAK BILE SEVINMEM , CÜNKÜ SAMPIYONLUGU HAK EDECEK FUTBOL OYNAMADIK , HIC BIR ZAMAN MACLARDAN SONRA GÖGSÜMÜZÜ GEREREK GURURLA DOLASAMADIM, VE SUNUDA GÖRDÜMKI SIVASIN SIVASTAN BASKA DOSTU YOKMUS , FANATIK IN SITESINE BILE BAKMAYA KORKUYORUM BILIYORUMKI SIVASA VE SIVASSPORLULARA TARAFTARLARIMIZA KIM BILIR NE CIRKIN YORUMLAR YAZMISLARDIR , BUNLARIN TEK SORUMLUSU BÜLENTTIR , SEN BÜLENT SIVASIMIZIN SIVAS HALKININ ; SIVASSPORUN TERTEMIZ IMAJINI KAYBETTIRDIN BÜTÜN TÜRKIYE SAYENDE SIVAS TAN NEFRET EDIYOR , BUNA SENIN HAKKIN YOK TUR TABI SEN SIVAS LI OLMADIN ICIN SENIN ONURUN GRURUN INCINMEZ , YAZIKLAR OLSUN SANA , HATA YÖNETIMINDE SANA GÖZ YUMDU , SEN SIVASI KARALADIN , SEN SIVASI YARALADIN , GARIBAN SIVASLIMIN HAYALLERINI YIKTIN O YETMIYORMUS GIBI TÜRKIYEYI BIZE DÜSMAN ETTIN , BÖYLE KÖTÜ FUTBOLLA SAMPIYON OLMAKTANSA , IYI OYNAYIP SONUNCU OLMAK DAHA SEREFLIDIR
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ardından, maçın