Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor`da Moraller Bozuk
Alt 11.05.2009, 21:31   #41
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor`da Moraller Bozuk

moraller bozuk, insallah bu son 3 macada yansimaz
Alt 11.05.2009, 21:33   #42
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
moraller bozuk, insallah bu son 3 macada yansimaz
Amin ) .............................. .............
Alt 11.05.2009, 21:34   #43
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Şahsen ne moral kaldı ne de başka bir şey..Resmen kabus gibi günler bu günler..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 21:53   #44
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sayın başkan Mecnur Beyin derhal olaya el koyup yumruğunu masaya vurmasının tam zamanıdır diye düşünüyorum.Çünkü kimliklerini unutup kendilerini Sivasspordan öne çıkarıp pay kapmaya çalışanlar var.Unutulmasın ki kişiler değil EN BÜYÜK SİVASPOR DUR.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 22:11   #45
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

endişeye gerek yok.bjk T.A.K.I.L.A.C.AK
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 22:20   #46
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 fm58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haydi ankaragücü göster gücünüde sivasspor tekrar lider olsun .

tabii sivasım da hacettepe macını kazancak
fm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 23:13   #47
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tamm hepimizin moralı bozuk hemde hiç beklemedimiz iki yenıl gi ile ve çok ama daha bişe bitmedi ve hala şans bizden yana rakıpler çok sınav beklıo sivas çok şanslı ama bu macı oynarsak yandık ha yandık aman çok dikkat ve yapmamaız gerekn moral depoamak alternatıfımız yokkk 3 maç 3 galıbıyet bizi şampıyon ypar ezık bjk nn 3 maçı var üçde çokk zor mutlak puan kaybı yaşıvaktır yani moral şart ve önümüze bakmalıyız allah yar ve yardımcımız olsun
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 00:37   #48
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Fikstürü inceledim. Mühendis58 kardeşimiz de çok incelemiş. Ona yerden göğe kadar hak veriyorum. Bu durumda ligden düşme barajı tahminime göre 37 düşecek 39 kalacak gibi görünüyor. Lakin bu ligde kalite ne kadar düşük isede heyecan son sürat devam ediyor. Şöyleki Denizli çok kritik bir durumda Son hafta BJK ile oynayacak. Hakeza bu hafta eğer Bursa Trabzondan puan yada olası puanlarla dönerse bu hem bizim açımızdan hemde BJK açısından kötü olacak. İşin iyi tarafı bizim GS ile maçımız BJKden sonra. Bursanın olası 3 puanı Trabzonu devreden çıkarıcak ve iş Galatasarayın tutuşmasına kalacak. Bundan sonra eğer Bursa Trabzondan puanlarla dönerse GS nin BJK ya asılması durumu olacak tıpkı Fener gibi. Hoş Trabzon dost ve kardeşleri Eskişehir ile oynayacakki. Hesaplarıma göre Eskişehir en az 1 puan almassa o maçtan 3. yolcu olacak BankAsya ya.. Yok 1 yada 3 puan alırsa hem Trabzon tamamen mortingen olacak hemde bu defa Denizlisporun paçası tutuşacak. buda hem GS nin hemde Denizlinin BJK maçlarının ölüm kalım (adeta) maçlar olması demek. Şimdi hep diyorumki hesaplarıma göre hesaplarıma göre diye. Dediğim gibi bu ligde herşey yaşanabiliyor. İşte arkadaşlar bununda tek sebebi şu. ENDÜSTRİYEL FUTBOL. Yani bunun en büyük sebebi endüstrinin altında yatan muazzam bir para döngüsü. Okuduğum son bilgilere göre. Pazartesi (bugün), Salı-Çarşamba gününe yoğun bir şekilde dekoder (Lig Tv) siparişi yada talebi oluşmuş. Bu ne demek. Para demek. Şimdi ben size soruyorum. Eğer Yiğidomuz Antep ve Belediye maçlarından 3 puanla dönse idi ne olacaktı. Şampiyon belli heyecan yok biz neden sipariş verelim olacaktı işin adı. Şimdi 3 takım belkide 4 takım Avrupa ligide dahil küme düşme potasıda hakeza bu durumda iken birbirine bağlantılı tam 11-12 takım bir yarış içindeyse neden dekoder taleoleri çoğaldı. İşte bu yüzden. Bu benim varsayımım belkide komplo teorim belki doğru belkide ben yanılıyorum ama bu iş böyle arkadaşlar. İşe heyecan yüklediler. Bakın inşallah dediğim çıkar ama ben Şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnşallah bu umudum kırılmaz. Fakat Takım içinde de çok sıkıntılıyız. Derlerki elin gavuruna bak bizim için biryerlerini patlatıyor. Yahu kardeşim ortada bir pastalar var. bunun adları 1-ayak bastı parası 2-Sponsor 3- Yayın geliri vs. Düşünün siz şampiyon oluyorsunuz ve tam tamına 5.5 milyon Euro size maç yapmadan hoşgeldiniz parası veriyor. Hiç aklınıza geldimi bu parayla neler yapılmaz. yaa 12 milyar para. Kaç oyuncu alırız Bilica gibi. Stadımıza ne düzenlemer yaparız. Neler yaparız neler. Sadece bu paraylada kalmıycak. Şimdi bunu bizim oyuncularımız ya bilmiyecek kadar geri zekalı yada biliyorlar ama birileri bizi engelliyor. mühendis58 inde dediği gibi sokaktan 4 tane simitçi kahveci gazozcu seslesen Çanakkale geçilmez desen yeminle konuşuyorum geçirmez. Tabi bu bir tabir ama oynayacaksın kardeşim. Mehmet Yıldız saha içinde bazı şeyleri bırakıcak. Kamyon gibi güçlü olmak artık rakiplere bişi ifade etmiyorlar. Artık sistem çözüldü. Mehmet Yıldıza gelen her topda hemen 3 kişi topa basıyor. Uzun toplarda mesela defanstan topun ileriye taşınması esnasında ortalama 0,70 ila 1,62 saniye zaman geçiyor. Buda sistemi çözülen bir takım için defansların heran tetikde olması demek. Eskiden öyle değildi hemen alıp kaçırıp gol yapıyorduk. Artık 5 yaşındaki çocuk bile biliyor. O zaman hocamız bırakacak panellerde nutuk atmayı yasakları delmeyi. önceden bir saat etüt yapıyorsa şimdi 4 saat yapacak. Yoksa Şampiyonlar ligine gidecek en yaşlı hoca ünvanını elde eder. Biz onu çok seviyoruz ama bazı şeyler düşündüğü gibi olmuyor. Çok değil tamı tamına 18 gün kaldı. Gerekirse köstavasını eline alacak tavır gösterecek oyunculara. ama kendiside uyacak bazı yasaklara.
Evet arkadaşlar başınızı ağrıttım yarım yamalak sağdan soldan bişiler yazdım ama bunu bana yazdıran yegane şey Sivasspor sevgisi. Şunuda unutmamak gerekiyorki biz her halukarda takımımıza seviyoruz. Biz içimizde meseleleri hallediyoruz. Hiç kimseyede ne hocamızı ne topçumuzu nede malzemecisinden masörüne kadar kimseye ezdirtmemesinide biliriz.
Saygılarımla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2009, 00:45   #49
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Son iki haftadir koyipettimiz 6 puni cok ariyacagiz.Ben inaniyorumki futpolcularin morali biz taraftarlarinki kadar bozuk degildir!Birakin olmasinda insallah kalan üc macimizi kazanarak sampiyon olacagiz.Su 8tasli kara gargalar öyle yada böyle pun kayipedecek yeterki hacettepe ve gs maclarini 3 punla kapatalim gencler birligini rahat aliriz.SAMPIYON SiVASSPOR Biz sadece 1 hafta emenet verdik liderligi bu hafta geri alacagiz.
Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 00:48   #50
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
ÇATAYAZBUZGIŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ....

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

beşiktaşın son üç maç analizi gerçekten beşiktaşın şampiyon olamayacağını gösteriyor.
sonra beşiktaşta yusuf hariç iyi futbolcu yok ,ligimizin yarıdan fazlasının zaten futbolculukla alakası yok, futbol çok zeka ve çabuk karar gerektiren bir oyundur ben futboldan anlarım . küçükken 20 kişiyi çalımlar gol atardım. kendimizi daha sonra sigaraya gıvıra zıvıra verdik , eskiden kulüp krampon futbol lig tv renkli tv yoktu futbol cazip değildi .ne cevherler defineler var da arayıp bulmasını bilene...
ankaragücü bu hafta yenilirse küme düşer bu bir, daha sonra galatasaray yenilirse avrupa hayalleri sona erer iki, denizlispor son maçta yenilirse küme düşer üç...
bu yorum gayet doğru ve de öyle, ankaragücü gibi köklü bir kulüp küme düşmez bir, galatasaray avrupacıdır iki , horoz son maçını ölümüne oynar üç,,,,,
tersindende düzündende hesaplar bundan sonra bj nin en fazla dört puan alabileceğini gösteriyor...
yani beşiktaş bu ligi en fazla 66 puanla tamamlar...
diğerleri zaten maçları hep zormu zor....
ve büyük bir ihtimalle son haftada 66 - 67 puanla şampiyon olunacak. genel averaj şampiyonu belirleyebilir dikkat !!!!...
neymiş efendim sivasspor avrupada sivası hangi oteliyle diskosuyla barıyla pavyonuyla temsil edecek olurmu böyle birşey yahu olurmu mazerete bak. inanıyorum ki gelenlere sivas daha huzur verecek onların o kokuşmuş hayatlarına nazaran...
zaten bizim futbol şempazeleri de şampiyonlar ligin de gs lerinin fenerlerinin bjlerinin 6-7 yemelerinden zevk alıyorlar...bunlar kalleş ve küstahlar...
denizli maçtan sonra diyor ki: bundan sonra kimseye liderliği bırakmayız diyor. sen nasıl garanti konuşuyon denizli , o yaşınla hiç mi hayat tecrüben yok ,ankaragüçlü de senin kadar şanlı, galatasaray malum, denizlisporda garibanya aklısıra 3 çarpı 3 eşittir 9 , yok öyle yok öyle 3 köfte 25 kuruşa denizli. daha iki hafta önce hiç iddası olmayan fener bejeyi inönüde yendi, iddası olan ankaragüçlüler, aslanlar horozlar görki neler edecek ,daha neler olacaaaak neler.
şu anda taraftar bülent hocaya futbolculara biraz darılmış olabilir, olur böyle şeyler bu da bir futbol kazasıdır , biz taraftar olarak iki günde alışırız herşeye , yalnız bülent hocam senin ve futbolcuların kalitesi ve değeri piyasası düşerse yazık olur. biz şampiyon olunca kimse bize bir lira vermiyor. neticede sizin emeklerinize yazık olacak yazık değil mi emeklerinize... kimse bilmez bu takım bu lige 15-16 hafta kılavuzluk etti...taraftar sizlere moral bozukluğundan bazen sürçü lisan edebilir... olur böyle şeyler aile içinde, zaman herşeyin ilacı be hocam... taraftar sizleri herzaman herşartta çok seviyor bilesiniz lütfen hocam,gönül sevdiğine küsermiş...
sabredenler ve azmedenler hep murada erer...
öyle hissediyorum ve de inanıyorum ki alisamiyende şampiyonluk turu atacağız ... aha şimdi de gözlerim doldu...
sivasspor şampiyon olmazsa üzülmem de bizim mahleli fahır garaduran emmi, garip gardaşlar üzülürse üzülürüm , sivas şampiyon olamazsa onlar çok üzülecekler, fakirin ekmeği umudu be.......
sizler herzaman baştacısınız hocam....
şampiyonluk yolunda kalan maçlarımızı şampiyon gibi oynamak dileklerimizle...
saygılar ve sevgilerle..
Gardaş sana bişi diyemeyeceem. Vallah çat ayaz kesdinya hepimizi helal olsun sana. ayakta çipik çalıyom sağa...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bozuk, moraller, sivasspor`da