Cevap: Fatih hoca Sivas`ı alkışlıyor ama
Milli takim Hazirlik maclarinda transfer dönemi öncesi oynamak yada cagirilmak.
bir anlamda bu oyuncularin en iyi olarak vitrine cikmasi anlamina gelir.
Türkiyede uzun ellilerin kirletmedigi yer kaldigini düsünüyorsak. cok safiz demektir. Futbol carkinin futbolcu üzerinden döndügünü düsünürsek. bu bu carkin etrafindakileride hepimiz biliyoruz.Federasyon, Kulüpler ve yöneticileri Menejerler,Menejerlerin ekipleri.Aracilar, cantacilar,tesvikciler ve dönen milyon dolarlar. simdi bütün bunlarin icerisinde Sportif basarinin biryerlere gelmedeki oranina bakmak lazim. Birde Tüm bu kirliligin disinda Fatih Terimi görmek yanilgili olacagini düsünüyorum.
Sampiyonlugu Dalavere ile elinden alinmis lig ikincisi olmus bir takimin bir tane oyuncusunu aday kadroya cagirmiyacak sonra diyeceksinki SivasSporun basarisini alkisliyorum. Bumu senin alkis ve begeni anlayisin sayin Terim.
4. veya 5.olmus takimlarin yarisini,alakali alakasiz ne kadar kazma varsa milli takima cagiracaksiniz Ligin tepesinde herkese ecel teri döktürmüs bir takimdan bir tane futbolcu almiyacaksiniz. Sanirim siz ve beslendiginiz zemin Sivas Futbolcusunun vitrinde olmasini ve degerini yükseltmesini istemiyor.
Onun icin sizin SivasSpor begeninizi Gözünüzü kulaginizi kapamaniza ragmen dogru olandan kacamamaniz olarak görüyorum..
eeeee Bal tutan parmagini yalar Sayin Fatih Terim Bizde basarini gercegi var basarisiz olanin pazarlanmasi yok!!!!!!!!!!!!
|