GİDENLER:
3-Fabio Alves Da Silva BILICA - Fenerbahçe
54-Herve Germain TUM - İstanbul B.B
8-Kanfory SYLLA - İstanbul B.B(Belli Değil)
10-Sergio Pasheco De Oliveira - Inter Bakü(İmza atmadı ama kesin gidecek)
20-Mohamed Ali KURTULUŞ - Serbest
17-Pini Felix BALILI - Antalyaspor
BEN SADECE SUNU BILIRIM CIKARLAR ATARLAR IMZAYI SONRADA GIYERLER FORMAYI...... ARKADASLAR DAHA OYUNCU GELMEDEN TRANSFER OLDU DEMEYIN YAAA UZAKTAN TAKIP EDEN ARKADASLARIDA YANLIS YONLENDIRMIS OLUYORSUNUZ LIG BASLADIGINDADA KADRODA DUYDUGU KISILERDEN GORMEYINCE HAYAL KIRIKLIGINA DUSUYOR INSAN BIRAZ DAHA ITNALI VE DOGRU TRANSFER HABERLERI VERELIM LUTFENN........
Transfer felan yapacakları yok bunların boşyere gündemi meşgul etmesinler. Şimdiye kadar aldıkları oyuncularla hiçbir yere varamayız gibi geliyor.
Uygun yine orda burda konuşmaya başladı. Şok konuşacağına işini yap be adam. İş yapmış gibi görünüyorsun ama bir halt karıştırdığın yok. İsmi gecenlerin hiçbirisni alamadın. Nemize lazım bizim doğunun sahte hakan şükürü, orjinalını alda görelim.
bulent uyguna laf söyleyen ilk defa seni gördüm ve sasırdım daha bu adam ne yapsın bize ya
kardeşim bizde bu geveze bülent olduktan sonra biz kimseyi alamayız,ulan engini alacaz dedi trabzon kaptı,fatih ceylanı alacaz dedi antalyayla anlaştı,civelliyi alacaz dedi oda fos çıktı,namouchi benim yeni prensim dedi tam bir fiyasko oldu,omotoyossi dedi adamla daha görüşmemişler bile....vs yani bu sene bizden bi cacık olmaz akadaşlar üzgünüm ama benim pek ümidim kalmadı
yazık baskada bişey demiyorum yazık daha ne yapacaz onu merak ediyorum su yazdıklarınız gösteriyoki gerçekten sivasspor taraftarına bişey yapılmaması gerekiyo bize son anda ligden düşmek üzereyken kurtaran teknik direktör olacak o zaman dua edeceksiniz