Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sivas`ın İçi Boşalmış!
Alt 09.08.2009, 08:39   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas`ın İçi Boşalmış!

İşte Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumları ve analizlerinin yer aldığı, tartışmalı pozisyonlara son noktanın koyulduğu Maraton'da konuşulanlar!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Maçın kader anları var. Onları ekrana getirip maçın yorumunu yapmaya çalışalım!.. Hocam gol geliyor… Alanzinho hem sağı hem de solu iyi kullandı. Sanki şu pozisyonda Bilica’yı aradı Sivas…

ERMAN TOROĞLU: Bu yalnız Bilica işi değil. Burada yönetim mi, Bülent mi yoksa şehir mi bilemiyorum ama Sivas’ın bir senede bu kadar içinin boşaltılmasını anlamayamıyorum. 7 oyuncunun hiçbirisi bir iş yapmıyor. Alanziho’ya basan da bir iş yapmıyor. Sivas’ın içi boşalmış.

ŞANSAL BÜYÜKA: Transfer geç kaldıysa bunda da bir yanlışlık var.

ERMAN TOROĞLU: Bu kadar oyuncuyu niye gönderirsin? Sivas’ın bu sene oyun planını göremiyorum. Trabzonspor diyor ki top bizde olsun. Trabzon’daki özelliğ top geldimi ayağına top yakışan oyuncular. Psikolojik olarak yıktılar Sivas’ı!.. Topu almak için çok fazla enerjı harcadılar ve moralleri bozuldu. Sivasspor seyircisini kahrediyor şu sıralar!..

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
boşalmış, sivas`ın, İçi