Cevap: BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA!
Istifa söylemlerine katilmiyorum, gidisatimiz cok kötü bu bir gercek, ama Takimi tanimayan, Oyuncularin karakterini bilmeyen yeni bir Hoca hic basarili olamaz bu Saatten sonra...
Düstügümüz bu hezimetten bizi cikaracak gene Bülent Hocadir, bütün dikkatini ve ilgisini takima yöneltecek, ve bu Sezon yukarilari zorlayamayacagimiz kesin gibi görünüyor, en azindan kümede kalmayi garantiliyecez..
Takimin ana kadrosuyla nasil oynadiysa, aynen o sekildede cözüm üretecek..
Maca bakmadim, ama bildigim bir sey varki begenmedigimiz Diyarbakir, Fenere Diyarbakirda yoklari oynatti, sadece kondisyon eksikliginden dolayi maci verdi, ve o gün o maca bakarken, Sivasimizin isinin ne kadar zor olacagini düsünmüstüm..
Herkes gidicidir, kalici olan Taraftardir, ama Istifa söylemleri Sivasimizi cok daha gerilere atar, Sagduyumuzu koruyalim ve bu Sezon fazla beklemeyelim Takimimizdan, kümede kalmayi basarsinlar, oda bir basaridir.
Bu Takimdan ne Köy olur ne Kasaba gibi deyimler cok yanlis, neden böyle bir konu acilmis, anlayamiyorum, buranin konusu Takima destek, ve cözüm önerileri olabilirdi, istedigimiz Transferlerde gerceklesmedi,ters gidebilecek hersey ters gitti, Insallah üzerimizdeki Kara Bulutlar cok yakinda dagilir ve Günesi görmek nasip olur...
|