Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Böyle bir oyuncuyu nedendır bilinmez değerlendiremedik. Bizim için hayati önem taşıyan fb maçında aylar sonra oynatılmıştı !!!
Şimdi ise eşinin söyledikleri inanılır gibi değil. Önceden yapancı gelmiyordu artık bunlar okuyan Türk oyuncularda hiç gelmez.İnşallah bu haber doğru değildir.
|
sadece bu değilki konu...
alt yapı seçmelerinde yapılan adaletsizlikler ...
sene başında yapılan ama hiç oynamadan kaybolan transferler...
satılan ama yeri doldurulamayan transferler...
Sivasspor'un Türkiye çapında antipatik hale getirilmesi...
birilerinin Sivasspor'u babasının çiftliği zannetmesi...vs,vs....şimdi çıkıp birilerinin hesap vermesi gerekiyor...ben "hayatımda 1 kere süperligi görelimde ondan sonra küme düşsek te olur" diyen zihniyetten değilim. Sivasspor'un maç kaybettiği hafta bana karabasan oluyor...tv seyredemiyorum, hiçbirşeyden zevk almıyorum...birileri bize bazı başarıları yaşattıysa bu ona herşeyi yapma, Sivas, Sivaslı ve Sivasspor adına her türlü rajonu kesme hakkını tanımaz...
Hiçbir takımın teknik direktörü çalıştığı takımın başına başarısızlık vaad ederek gelmez...elde edilen başarılar tabi ki çok büyük başarılardır...ama benim gözümde aslan payı bu başarıda futbolcularındır...ama ne yazıkki bu başarıda rol oynamış futbolculara yapılan vefasızlıklar affedilir gibi değildir...
bu başarıyı sadece kendine mal etmeye çalışanların, yapılan leştirileri kabul edemediği gibi !!!!!!!