Cevap: Sivasspor'dan Sergio Tepkisi!
bu yazdığım üçüncü mesaj oluyo ama dayanamıyorum,şu takımın başından bülent denilen bu herif olmasa bu kadar çok bile girmeyecem bu siteyede yapcak bişey yok.adam resmen para alamadığı topcuyu harcıyo ha valla.hatta tum la slyayıda böyle harcadığını duydum arkadaşlar.onlardan 300 milyar istemiş takımda kalmaları için.sadece bu bile bu adamın ne kadar karaktersiz olduğunu anlatmaya yeter.BENİM ASLINDA MERAK ETTİĞİM KONU ŞU ;BU ADAMIN BU KADAR KARAKTERSİZ OLDUĞUNU BİZ ANLAYABİLDİYSEK DEĞERLİ BAŞKANIMIZ HALA ANLAYAMADI MI,NEDEN BU KADAR MÜSAMAHAKAR BU HERİFE.ADAM TÜM TÜRKİYEYİ SİVASA DÜŞMAN ETTİ BİZİM BAŞKANIN UMRUNDA DEĞİL,TARAFTARA HAKARET EDER BİZİM BAŞKAN ORALI BİLE OLMAZ,İÇERİDE Bİ DÜNYA FİLMLER DÖNER BAŞKANIMIZI GÖREBİLENE AŞKOLSUN.sizcede garip değil mi arkadaşlar.ya başkan sen ne ayaksın,sen harbiden niye başkan oldun bu takımın başına,başka hesapların(ız) mı vardı yoksa.size hala başkanım diyorsam bu SİVASSPORa saygımdandır.o bülent efendinin de defteri dürülecek az kaldı,anlaşılan hiç dayak yemeiş o,SİVASLILARI hiç tanıyamamış ukala herif