yine çıkıp su molası verildi kaybettik diyecek diye korktum
bu adamdan kırtulmalı ne dediğini bilen birini o göreve getirmeliyiz.
bu açıklaması için değil, genel açıklamaları için böyle diyorum..
Hakem hatalari ne zaman gündeme geliyor basarisiz sonuclar alininca TD,Yönetici hata Futbolcu gündem degistirmek icin ver yansin Hakemlere tabiki Hakemler bazen hata yapiyorlar ama yagara cikaracak kadar degil.
Dün Aksam TV den Kasimpasa-Galatasaray mac özetlerini seyir ettim tam bir facia ama TDleri mac dan sonra söyle bir aciklama yapti ne kadar olumlu..
Hakem ile fazla yorum yapmamak gerekir. Onlar da bizim gibi insan, hata yapabilirler. Zor bir maç oldu. Hakemler çok fazla kaderiyle oynayamaz maçların, önemli olan sizin iyi performans göstermeniz.''(Rijkaard)
Hakem hatalari ne zaman gündeme geliyor basarisiz sonuclar alininca TD,Yönetici hata Futbolcu gündem degistirmek icin ver yansin Hakemlere tabiki Hakemler bazen hata yapiyorlar ama yagara cikaracak kadar degil.
Dün Aksam TV den Kasimpasa-Galatasaray mac özetlerini seyir ettim tam bir facia ama TDleri mac dan sonra söyle bir aciklama yapti ne kadar olumlu..
Hakem ile fazla yorum yapmamak gerekir. Onlar da bizim gibi insan, hata yapabilirler. Zor bir maç oldu. Hakemler çok fazla kaderiyle oynayamaz maçların, önemli olan sizin iyi performans göstermeniz.''(Rijkaard)
işte tam bir profosyonel yaklaşım bizim türk milleti kendi hatalarını kabul etmek yerine hakeme federasyona suçu yükleyerek kendi başarısızlıklarını oyuna zamanında müdahele edememelerini birilerine suç atarak kurtulmaya çalışırlar..spor programlarında dikkat edelim konular hep maçın hakemi yönündedir o maçdakı topçuların beceresizlikleri dile getirmezler bile ne kolay şeydir sen becerisizlik yap golleri kaçır hakem 1-2 pozisyonu es geçtikleri zaman hakemi suçlarlar bu yüzden de avrupaya giden takımlarımız tabiri caizse cırt çekip rezil olup gelirler
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor