Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun'dan Bursa Yorumu
Alt 20.09.2009, 00:53   #41
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Uygun'dan Bursa Yorumu

Alıntı:
58ÖREN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yav arkadasım takım ıyıde suan hocada ıs yok sankı bocanın kafası baska yerlerde tutdurmus ersen ve musa nevar bunlarda anlamıyorumkı baslasın kamanan ve zıtayla ılk 11 e
Daha ilk yarıda İbrahm Şahin sakatlandı ve çıkmak zorunda kaldı. Mehmet Yıldız zaten yok İbrahim Şahinde sakatlandı ee takımda 1 - 0 yenik elinde nokta tek santrafor Ersen var onu çıkartıp yerine forvete kimi koyacak tı ?

Bende Erseni begenmıyorum ama eldekilerde bu ha bana dersen Ersenın alınması hata onu bilmem...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2009, 00:53   #42
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana bir yere kadar katılıyorum, takımın oluru bu kadar, Mehmet'le biraz daha olur, ama unutma diğer takımlar çok iyi.,
Takımın başındaki adam hemen ayrılmalı, şu haliyle Bülent beyle yeni gelecek adamın takıma hakimiyeti, bir şeyler başarması açısından hiç bir fark olmaz.
Takımın kurgusunda hiç bir değişiklik yok, futbolcular biraz daha becerikli ve heyecanlılar o kadar, takımın baştan oluşumu yanlış, yani Bülent yanlış,
kardesim kusura bakmada bulent uygun bu takim icin en iyisni yapar simdiden sonra gelen adam bisey yapamaz
adamin basarisi hirsi belli bu adamin gitmesini isteyenlere sasiriyorum
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2009, 00:55   #43
ciproxinxr
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ciproxinxr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hoca neyin hesabını yapıyorsun suçlusu senmişsin yok istersen biz olalım önceden hikaye anlatıyordun taraftara şimdide kurduğun hayelleri anlatıyorsun artık şüphelenmeye başladım gönderdiğin topcular üzerinden para kazandığına yani sattın bu takımı sayende merdiven takımı olduk ha bide kime nasıl ve neden sabredeceğimizide açıklarmısın???? atık galibiyet hesapları yapmıyor taraftar haftaya kaç gol yeriz diyorlar... gardaaaşşş daha fazla bizi üzmeden TAK SEPETİ KOLUNA HERKES KENDİ YOLUNA ...
ciproxinxr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 00:56   #44
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bazı arkadaşlar ben de bu maçı canlı olarak stattan izledim diyorlar;bence iyi izlememişler ...Futboldan az çok anlayan bir adam sivassporun maç boyunca 6-7 tane net pozisyondan yararlanmadığını da görür..Besyocu rumuzlu arkadaşa yürekten katılıyorm..Takım iyi yolda ...Yalnız takımda galip gelememenin verdiği aşırı bir streste var...Çok gol pozisyonuna giriyoruz ama malesef atamıyoruz bu bir gerçek..Bu demek değilki diğer maçlarda gol atamıyacağız;zaman herşeyin ilacı...Yalnız takımdaki bazı oyuncular hal açok formsuzlar hala form tutamadılar...Hayretin bu maçta malesef çok kötüydü;Murat da öyle..İki si de çok hata yaptı...Yenilen gollerde ikisinin de kademe hataları var...Hocanın bana göre en büyük hatası Sezer'i oyuna alması..Gördükki Sezer hiç hazır değil;Halbu ki Cihan ilk yarı kötü de oynamamıştı...İnsan tabi ki takımının galip gelmesini istiyor;merak etmeyin takında o da olacak..Sivasspor yeterki her maçta bu kadar pozisyona girsin...Gol atmaya bir başladık mı galibiyet te kendiliğinden gelecektir..Bu maçın hakemini hiç beğenmedim;2.yarının sonunda Ersan'a yapılan hareket bana göre kesin penaltıydı...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2009, 00:59   #45
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım biz de canlı seyrettik. Sen nasıl bu takıma ve o adama ümit duyuyorsun hayretler içindeyim. Tabi ki kalsın böyle bir çiftliği ve bu kadar koyunu nerde bulacak.

İnşallah sen haklı çıkarsın da biz utanırız. İnan kendime hakim olmak için kendimi zorluyor ve kimseyi kırmak istemiyorum.
Bursa şans bir gol ile öne geçti hemen sonra biz 5 dk içerisinde yüzde yüz 2 net gol pozisyonu yakaladk atamadık. Bunların haricinde maç içerisinde yine yüzde yüz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Herkesın övdüğü bursaya top yüzü göstermedik Bursa 2. yarı kaleye ilk şutunu ne zaman atmış bir bakın istersenız. Biz ne zaman tamamen hücüma odaklandık o zaman bursa pozisyn yakaladı.

Defansın ortasında ki sorun bu maçta yoktu Sedat ve Yasin iyi oynadılar. Orta sahada İbrahim Dağaşan yine çok iyiydi. Tek eksikliğimiz gol atmaydı. Sonuçta modern futbolda yakaladığın fırsatları değerlendiremezsen sonuçta böyle oluyor.

Oynayalım azmimizi hırsımızı gösterelim yenilgiye razıyım. Diyar maçında ki oyun , hırs ile bugun ki çok daha zorlu rakip karşısındaki performansımız birmiydi ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2009, 01:01   #46
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesim kusura bakmada bulent uygun bu takim icin en iyisni yapar simdiden sonra gelen adam bisey yapamaz
adamin basarisi hirsi belli bu adamin gitmesini isteyenlere sasiriyorum
Bende sezon başında takımı bu hale getiren 6 hafta bitmesine rağmen takımı hala kurgulayamayan, abuk subuk demeçler veren, seyirciye fırça atan, ukale ukale takımı babasının çiftiliği sana bu adama hala nasıl dur diyorsunuz bende buna şaşıyorum.
Dünyanın hiç bir yerinde bu pozisyondaki bir adam duramaz....
Not: Bende geçen haftalarda Bursa maçına kadar biraz beklenmesi taraftarıydım, ama artık görünen köy.....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2009, 01:02   #47
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı arkadaşlar ben de bu maçı canlı olarak stattan izledim diyorlar;bence iyi izlememişler ...Futboldan az çok anlayan bir adam sivassporun maç boyunca 6-7 tane net pozisyondan yararlanmadığını da görür..Besyocu rumuzlu arkadaşa yürekten katılıyorm..Takım iyi yolda ...Yalnız takımda galip gelememenin verdiği aşırı bir streste var...Çok gol pozisyonuna giriyoruz ama malesef atamıyoruz bu bir gerçek..Bu demek değilki diğer maçlarda gol atamıyacağız;zaman herşeyin ilacı...Yalnız takımdaki bazı oyuncular hal açok formsuzlar hala form tutamadılar...Hayretin bu maçta malesef çok kötüydü;Murat da öyle..İki si de çok hata yaptı...Yenilen gollerde ikisinin de kademe hataları var...Hocanın bana göre en büyük hatası Sezer'i oyuna alması..Gördükki Sezer hiç hazır değil;Halbu ki Cihan ilk yarı kötü de oynamamıştı...İnsan tabi ki takımının galip gelmesini istiyor;merak etmeyin takında o da olacak..Sivasspor yeterki her maçta bu kadar pozisyona girsin...Gol atmaya bir başladık mı galibiyet te kendiliğinden gelecektir..Bu maçın hakemini hiç beğenmedim;2.yarının sonunda Ersan'a yapılan hareket bana göre kesin penaltıydı...
DEnizli ve Bursa maçında sadece yüzde yüzlük gol pozisyonu sayımız 15 civarı ama atılan gol 2..İnşallah bu pozisyonlar gole döner..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 01:06   #48
xadox
Yiğido

xadox - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 xadox FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben artik takimi elestirmiyecem, bulent hocayi ve yonetimide elestirmiyecem, zaten herkesin dusuncesi, endisesi, sorulari ortada, artik birseyler diyip diger takimlara malzeme vermek istemiyorum. elestirsem bile laflarimi secipte elestirecegim.

Sivasspor yensende yenilsende SADECE SENSIN BU KALPTE..............

biz burda istedigimiz kadar elestirsekde, sanki biseymi degisiyor, belki bizim bu yazdiklarimizi okuyup gülüyordur bülent uygun, kime ne taraftarin elestirisi, herkes isine geleni yamiyormu sanki
xadox isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 01:18   #49
karacaorenli
Yeni Yiğido

karacaorenli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karacaorenli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

AYIP BE TAKIM 5 AYDIR MAÇ KAZANAMIYOR GECEN YILKI ANTEP MACINDAN SONRA DOĞRU DÜZGÜN HAZIRLIK MACI BİLE KAZANAMAMIŞ BİR HOCA

çek git bülen neymiş bize başarı yaşatmış bulent bey ne başarısı be asıl sen sivasın sayasinde pirim yaptın FB DE gol kralı olmuş bir sürü ESKI FUTBOLCU VAR ŞİMDİ 3 LİGDE ANRENÖRLUK YAPIYOR senı sivas 2 ligden aldı buralara getırdı şimdi de kıredi istıyon sivasa başarılar yaşattım diye
YASİNİ NEDEN OYNATTIĞINI ACIKLIYORUM menejerı oldugun için maç başı paraya oynuyo o oynayamadıkça sen kazanıyon sivas kaybediyor....
sen ve futbolcular mağlubiyeti alışkanlık halıne getırdınız... ersen martıni yasını alda git .....GİT ULANNNN GİT
karacaorenli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 01:20   #50
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

siz sivasspor taraftarları hiç bi halta layık degılsınız. o kadar soyluyorum..(lafım staddan kacanlara)
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bursa, uygundan, yorumu