Dönüm maçımız Denizli'ydi hakem bizden intikam almış
Turkcell Süper Lig'de son iki sezonda şampiyonluğa oynayan, sadece Türkiye değil dünya futbol kamuoyu tarafından başarısının araştırılması gerektiği söylenen Sivasspor'un kötü gidişe bir son verememesinin altında yatan gerçekleri Teknik Direktör Bülent Uygun açıkladı.
Uygun, bu sezon kimsenin beklemediği kötü neticelerle karşılaşmalarının sebebini sakatlıkların yanında yeni transfer ettikleri futbolcuların takıma uyum sağlayamamasına bağladı.
Petkoviç, Abrurrahman, Sedat, Musa, İbrahim, Erman, Ersan, Onur ve Mehmet Yıldız'ın uzun sakatlık dönemi geçirdiğini ve birçoğunun da hâlâ sahalara dönemediğini belirten başarılı teknik adam, "Sezon başında maddi imkânsızlıklardan dolayı tespit ettiğimiz oyuncuları alamadık. Alabildiklerimiz de uyum sorunu yaşadı. Sakatlıklar da üst üste gelince bu haftaya kadar beklenen seviyeye gelemedik. Takımımız bir galibiyet alsa gerisi gelecek." dedi.
Eldeki kadro ile Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig'de takım kurgusu oluşturmakta zorlandığını, oyuncuların bu yükü kaldıramadığını dile getiren Uygun, "Dönüm noktamız, Denizlispor maçı olabilirdi. Ancak orada da hakem devreye girdi. 47. dakikadaki penaltı pozisyonunu görmemesi mümkün değildi. Ancak bu maçı yöneten Abdullah Yılmaz'ın meğer İnegölspor'la oynadığımız kupa maçından bir hesaplaşması varmış. O maçta da penaltımızı vermemiş ve ben o dönem menajer sıfatıyla kendisine sözlü uyarıda bulunmuştum. Maçı 3-1 kaybetmiştik. Sağda solda 'Sivasspor'dan intikamımı aldım.' gibi sözleri kulağımıza geliyor. Federasyonu göreve davet ediyorum." açıklamasında bulundu.
Takımdan gönderilen futbolcuların kötü gidişte bir etkisinin bulunmadığını açıklayan genç teknik adam, "Bilica zaten gidebiliyordu, para kazanmak istedik. Thum da hakeza öyle. Balili sürekliliği olan bir futbolcu değildi. Aldıklarımız uyum sorunu yaşamasa bunlar hiç konuşulmazdı." ifadesini kullandı. ZAMAN
kaynak:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...-intikam-almis
Her platformda hocamıza kükremek yerine artık elbirliğiyle biraz da bizi istemeyen ve sevmeyenlerle mücadele etmemiz gerekmiyor mu?